Fler mångkulturella syndare än miljöpartiet

I Expressens ledare (2016-04-23) skriver Sakine Madon ”Röstjakt får MP att flörta med islamister”.
Lars Nicander, forskare på försvarshögskolan, säjer att Muslimska brödraskapet har infiltrerat MP och ger som förklaring att miljöpartiets i sin godhetssträvan inte granskat sina medlemmars bakgrund.
Jag tror däremot att denna dörröppning för antidemokratiska krafter bara är ett cyniskt beräknande för att i slutändan få ökad egen vinning genom fler röster. Kaplans och andra muslimska politikers ideologiska hemvist har varit väl kända.
Detta strutsbeteende är tyvärr spritt även bland övriga partier, där flera medlemmar av annan etnicitet strukits medhårs, trots deras kopplingar till antidemokratiska och antisemitiska krafter.
Exemplen är många om hur den konstnärliga friheten har hindrats av falsk kulturvördnad från våra vänsterintellektuella, som tycks av fastnad i gammal revolutionsromantik.
Falsk kulturvördnad för religiösa Gudar och trossystem har fått övertrumfa frihetliga värden som de säjer sig kämpa för.
De har låtit överkänsliga, lättkränkta imaner bli talesmän för hela gruppen och låtit dem få representera alla muslimer.
De har sviket inte minst kvinnorna i utanförskapsområden och därutöver försvårat för de muslimer som kämpar för verklig demokrati.
I Sverige sätter feministerna till vänster på sig huvudduk, till skillnad från sina medsystrar i Mena länder som riskerar fängelse och tortyr i sin kamp för att få ta av sig den. Våra vänsterfeministers blindhet för slöjans patriarkaliska förtryck är ett sorgligt tecken på historielöshet. Deras medel är att i stället smeta ut detta förtryck på alla män, inte minst vita, svenska män.

En liten titt i backspegeln på fler mångkulturella syndare skadar inte.

– Kultureliten protesterade mot en Nordisk utställning i Malmö under maj 2013, för att invandrarna kunde kränkas av att få ta del av vårt kulturarv!

– Under 2008 censurerade Rädda Barnen en rapport om hedersvåld, eftersom de var rädda att den kunde kränka/fördöma en religion. Vi får nu se om deras nya ordförande Veronica Palm (s) är lika räddhågsen. Kanske hennes löneförhöjning kan ge lite råg i ryggen?

– Kulturvänsterns ansträngningar för att rensa ut böcker med ”förlegade åsikter” på våra bibliotek, som Tintin, Pippis pappa negerkung, Lilla Hjärtat, Män från Mars och Kvinnor från Venus… nej, politisk korrekt litteratur skall det vara.
Att sätta på sig den tidens glasögon finns inte i dessa rättrogna kulturarbetares tankevärld.

– I mars 2014 arrangerade ”Antirasistiskt forum” en konferens tillsammans med ABF och LO-förbundet. ”Vita” var dock portförbjudna. Inte ett pip hördes om diskriminering…

– Ledningen för Operan i Tyskland lade för några år sedan ner operan ”Ideomeno” för att den kunde kränka muslimer.

– Nobelmuseet bad en imman om hjälp med redigering av utställningen ”Submission” för att den inte skulle kränka muslimer. (Upphovsman till utställningen var den mördade Theo van Gogh)

– Redan 1991 när högern kom till makten i svensk politik gjorde dåvarande folkpartiets ordförande Bengt Westerberg ”En generös flyktingpolitik” till sin profilfråga. Han hade ju tränat sig innan, med att demonstrera sitt förakt för Ny demokratis framgångar genom uppresning från soffan, när det nya partiets ledare kom i studion för intervjuv.
Sverige blev därmed världens mest attraktiva resmål för bidragsinvandrare. PUT, permanent uppehållstillstånd, infördes och det blev fritt fram för invandrarna att ta med arbetslösa släktingar.

-Fd. statsministern Fredrik Reinfeldt straffade svenskarna för att alltför många hade röstat på sverigedemokraterna i valen 2010 och 2014 och gick till sängs med miljöpartiet och skaffade dessutom en målvakt på migrationsverket som beviljade PUT till alla som sa sig komma från Syrien. Därutöver hade han under en flygtur sett hur stort och obefolkat Sverige var.

– ”Kom till oss” hojtade Annie Lööf på centerns förra partistämma, men hon har nu nyktrat till lite i takt med sjunkande opinionssiffror och mumlar om lån i stället för bidrag för nyanlända, samtidigt som hon gläds över förslagen om sänkta ingångslöner

– Svenska kyrkans, Sidas och kulturminister Alice Bah Kuhes fjäskande för organisationer och stödgrupper inom islam, utan att vilja se deras bakomliggande antidemokratiska agenda är sorglig. T.ex Muslimska brödraskapet, Islamic Relief, Antirasistiskt forum och Afrikanska rättvisesällskapet.
Deras tjänstvillighet tillsammans med partierna till vänster att alltid hålla ett moraliskt skyddande paraply över våldsvänsterns demonstrationer är direkt stötande.

– Exemplen är otaliga om hur bedrövligt den rödgröna journalistkåren, media och SVT skött sin bevakning av invandringens konsekvenser.
Media har tappat mycket av sin samhällsgranskande funktion genom att de utelämnat fakta, mörkat, vinklat och relativiserat i sina reportage och program.
Gärningar från invandringens baksidor har utelämnats även om de går på tvärs mot landets lagar/regelverk.
Om förklaringar ges till invandrarnas överrepresentation av våldsdåd och kriminalitet, så följer de alltid samma mall, utanförskap, orättvisor och socio/ekonomiska bortförklaringar.
Inflation har rått i förenklade snyft reportage där faktagranskning uppvisat stora brister.
Media har fått majoriteten svenskar att tystna av rädsla för att stämplas som främlingsfientliga och rasistiska.
Mest rädda för för denna stämpel är politiker, myndighetspersoner inom polis, rättsväsende och organisationer, eftersom det kan skada den egna karriären. Dessutom behöver flertalet inte bekymra sig om att deras egen välfärd skall påverkas.
Landets framtid, väljare och allmänhetens erfarenheter har haft mycket låg prioritet, trots att det är vi som får betala notan.

Listan från min backspegel kunde göras betydligt längre, men sammanfattningsvis är det politikerna som bär ansvaret för flyktingkrisen, inte flyktingarna själva.
Jag upprepar öststatsforskaren, professor Stefan Hedlunds uttalande om, att det är Sveriges moraliska hybris och demoniseringen av Sverigedemokraterna som orsakat dagens situation.