Löfven sågar sakta av grenen han sitter på tillsammans med sina Jökar

Det händer ofta att egna tankar blir stärkta vid läsning av alternativa mediers artiklar och krönikor som kan ge bättre överblick över skeenden.

En sådan artikel var fanns i NewsVoice av ledarskribenten Torsten Sandström, som skriver hur

Socialdemokraternas Kontrollsverige byggdes upp under nästan hundra år. Moroten till folket har varit generösa bidrag från staten samt en skola och vårdapparat som tidvis fungerat bra, men skänkerna har i huvudsak inte byggt på människokärlek. I gengäld har svenska politiker krävt total anpassning till S-partiets kollektiva samhällsbygge.”

Men efter 70-talet började socialdemokraterna sakta att tappa greppet om folket, tills idag då deras politik har omvandlats till ett självskadebeteende.

Torsten Sandström förklarar varför.

Den nya EGO-människan, där individualismen ersatte kollektivismen. Vi ersattes av ett jag.

Bildkälla från artikeln

Individualismen påverkar förstås inte den gamla S-generationen, men de unga och medelålders tänker allt oftare i egocentriska banor. Att detta har sina rötter i mindre intresse för propagerande morgontidningar, statsstyrd radio/teve samt ökat surfande på internet är ett faktum.

TS. Skriver vidare att

 ”…Våldsvågen i Sverige blir dödsstöten för Löfvens S
Den våldsvåg som just nu härjar landet kommer antagligen att bli dödsstöten mot S-partiets herravälde över Sverige. Mord, bombdåd, våldtäkter stegrar nämligen den oro och olust jag nyss pekat på. Liksom rörande övriga samhällskriser försöker nämligen partiets politiker sopa kriminalitetens orsaker under mattan, men folk är inte är dumma. De ser med egna ögon varför brottsligheten ökar, dvs främst den ohämmade invandring som S-partiet ställt upp på (med understöd från partier inom Alliansen).

Trots detta mörker så finns hopp om att Löfvens politik med förnekande och bortförklaringar nu nått vägs ände, för allt fler medborgare har fått nog. När Löfvens tidigare lockbeten med bidrag, subventioner går hans väljare förbi för att finansiera hans hybris om global humanitet, då vaknar allt fler till insikt om S:s  felaktiga politik.  
Insikten stärks varje dag hos värdlandets våldutsatta, unga som gamla av den grova invandringsrelaterade kriminaliteten och då får inte regeringens mantra att de flyr för sina liv inte något fäste och korrekta ord om berikning har flugit sin kos.

När jag hörde Morgan Johanssons tirad i Aktuellt den 28 januari, när han försökte klämma åt den fule Åkesson, då förstod jag hans desperation, när han stänkte vilt med gammal brunfärg. ”Du vill nog egentligen inte att det ska finnas människor i Sverige som inte talar svenska och som inte ser ut som Du och jag…” Det är bara att upprepa att saknas argument, så skrik rasist för det fodrar ingen intelligens.

Ännu syns det folkliga missnöjet bara i väljarundersökningar, men när snöbollen kommer i rullning kan det gå fort.

Källa: https://newsvoice.se/2020/02/socialdemokraternas-kontrollsverige/

Staffan Gunnarson, talesperson i migrationsfrågor, Medborgerlig Samling ger här konkreta förslag, som regeringen borde hörsamma, men i stället sågar Löfven med sina ministrar allt mer sammanbitet på grenen de sitter på och vägrar se hur murken den är.

2 tankar kring ”Löfven sågar sakta av grenen han sitter på tillsammans med sina Jökar

  1. Vill bara återge ett nyord funnet på annan plats:

    Morganiserad brottslighet.

    Hoppas det kommer med i nästa utgåva av akademins ordbok.

Kommentarer är stängda.