Landets feministiska regering ett skämt!

Att landets feministiska regering är ett skämt, det är det många av oss som tycker, vilket framkommit i många inlägg, men eftersom deras destruktiva politik bara fortsätter, så får Ni fortfarande lyssna på mitt 
positiv, där allt som är skit fångas upp och blottläggs.

Identitetspolitik, marginalintressen och relativism blev socialdemokratins räddning efter att väljare övergav ett parti, som lämnat arbetarna i sticket. Då gäller det att söka nya väljargrupper. Bidragspolitiken passar som handen i handsken i invandrartäta förorter och denna viktiga väljargrupp måste strykas medhårs med kravlösa integrationsprojekt. Då får den feministiska politiken stryka på foten, för att inte stöta sig med ”skäggiga skuggor” som Nalin Pekul kämpade emot, så kraftigt att hon åkte ut ur partiledningen.
Nu är det dags igen. Ann-Sofie Hermansson (S) kuppades ut som S -ledare i Göteborgs kommunfullmäktige. Hennes kamp mot hederskultur och radikal islam måste stävjas. Att reta upp mäktiga krafter inom islam, där studieförbundet Ibn Rusheds mäktige Omar Mustafa gödslats med skattepengar, görs inte ostraffat. Måttet blev rågat efter valet, när makten i kommunen gick över till Alliansen, då mångfaldvurmarna inom MP, V och FI vände Hermansson ryggen.
Samma öde gick Ulla Gustavsson, simförbundets ordförande, till mötes, efter att hon kritiserat hederskulturens slöjförtryck, svepskälet var att hon därmed hade uttryckt sig fördomsfullt mot muslimer.

Att vänsterns feminister sviker kvinnor i Mellanöstern som kämpar för sina rättigheter är inget nytt. Ingen har väl glömt hur sjalprydda Fatima Doubakil, Åsa Romson Veronica Palm med flera fick röda mattan utrullad till justitieminister Beatrice Ask under 2013, då det sk, sjal/hijabupproret ägde löpsedlarna.

Mycket passande inför feministiskt initiativs lansering. Jag minns att Anders Lindberg i Aftonbladet inte sparade på krutet i sin iver att bevisa den strukturella rasismen och hävdade ”Rätten att bära slöja” medan äkta kvinnokämpar, som t.ex. Zelina Dagli kämpade för rätten att slippa den.
Rätten att bära slöja gjorde statsministern också till sin, när han beordrade sina kvinnliga ministrar att täcka sitt hår vid besöket till Irans diktator under februari 2017, i stället för att visa sitt stöd för Irans kvinnor som strider med livet som insats för sina mänskliga rättigheter. Handelsminister Anna Linde svamlade om att respektera landets seder, hon borde istället ha tagit efter Angela Merkel och Theresa May som barhuvade mötte samma diktator.

Att kämpa för kvinnors rättigheter gör regeringen enbart i talarstolen. I praktiken tas stor hänsyn till kvinnoförtryckande krafter, när det gäller röster och handelsförbindelser, därför är den feministiska regeringen ett skämt!

Aftonbladet snyftar sin vana trogen på om stöd till blodiga mördare.

http://www.friatider.se/aftonbladet-sverige-m-ste-sk-rpa-st-det-till-krigare

8 tankar kring ”Landets feministiska regering ett skämt!

 1. Vår statsminister skall bekämpa nationalismen. Är han inte vald av nationen Sverige? Att representera Landet Sverige?

  1. Tack! Nationalstaten och dess folk är grundbulten i en demokrati, därför är federalismen så farlig för vårt land.

 2. Varför tar inte de ”svenska” politikerna hand om den svenska befolkningen i första hand? 676.000 står i bostadskö, i bara Stockholm! Samtidigt som man ska släppa in 500.000 migranter till! Politiker, kan NI (social) matematik? Företagarna får betalt om de tar emot migranter! Vem vill anställa en ”svensk”, när man kan få arbetskraft gratis och t.o.m. betalt för den? Sjuka måste friskskrivas för att täcka sådana kostnader som migrationen medför oavsett den sjukes skada! Man har även lånat, heter det, fast man avser inte att betala tillbaka alla de 100 tals Miljarder som man tagit från pensionsfonderna för att täcka upp sina spekulationsaffärer. Socialtjänsten överbelastar Arbetsförmedlingen med att det är krav på att söka arbete, oavsett om man är lämplig eller ej, annars ska man praktisera! Inte undra på att även socialtjänsten får skaffa ”knäskydd”. De överbelastar sig själva, idioterna! Inte undra på att företagen inte TÖRS annonsera efter ny arbetskraft p.g.a. risken att få så många ansökningar att man går själva in i väggen p.g.a. att ALLA ansökningar måste besvaras. Enligt lag. Vid dessa s.k. skapade ”praktikcenter” blandas ligamedlemmar med ”vanliga” ungdomar! Snacka om att SKAPA NYA framtida problem! Sjukvården går också på knäna som alla andra samhällsaktörer. Patienter måste skickas hem ”tidigare” p.g.a. trycket på fler inkommande, som i sin tur medför att den icke färdigbehandlade återkommer! Inte undra på att Sverige går på högvarv. Skolan skall ansvara för undervisningen, medan ansvaret för det sociala beteendet vilar hos föräldrarna tills de blir MYNDIGA, men det måste vi tala tyst om! De som inte kan sköta sig i skolan, varför närvarar inte deras föräldrar under lektionerna? Är det viktigare att allas skolgång havereras, än att föräldrarna till de stökiga barnen skall åläggas att ta sitt ANSVAR över sina barn? 2 elever kan haverera de övrigas skolgång. Det heter att alla har rätt till skola, men har alla rätt att bete sig hur som helst på lektioner och raster? Ambulans, Polis och Brandkår bemöts ofta med stenar! Våldtäkter, knivskärningar, rån, misshandel, hot, stölder m.m. sker i sådan omfattning att Rättsväsendet måste SORTERA bort mål! Tiggare i gathörnen och utanför butiker som ger varje person ”oftast” obehagligheter. Man blir illamående samtidigt som man blir känslokall. Ingår detta i det mångfasetterade ”virrvarr” vars avsikt är att ta kål på Moder Svea, genom att göra oss HANDLINGSFÖRLAMADE? Nå, den svenska ”Djupa Diktaturen”: När ska NI träda fram och bemöta OSS, det svenska folket? Istället är det bara er egen ensidiga ”dialog” som gäller idag, men inte i framtiden. Desto tidigare, desto bättre. Inse att NI ÄR KÖRDA.

 3. Varför tar inte de ”svenska” politikerna hand om den svenska befolkningen i första hand? 676.000 står i bostadskö, bara i Stockholm! Samtidigt som man ska släppa in 500.000 migranter till! Kommunerna ägnar tid åt att hitta” övergivna hus på landet! Politiker, kan NI (social) matematik? Företagarna får betalt om de tar emot migranter! Vem vill anställa en ”svensk”, när man kan få arbetskraft gratis och t.o.m. betalt för den? Sjuka måste friskskrivas oavsett skadans art för att täcka sådana kostnader som migrationen medför! Man har även lånat, heter det, fast man avser inte att betala tillbaka alla de 100 tals Miljarder som man tagit från pensionsfonderna för att täcka upp sina spekulationsaffärer. Berätta för pensionärerna HUR mycket NI stulit? Berätta även för oss alla om HUR mycket har ni STULIT, egentligen. Socialtjänsten överbelastar Arbetsförmedlingen med att det är krav på att söka arbete, oavsett om man är lämplig eller ej, annars ska man praktisera! Inte undra på att även socialtjänsten får skaffa ”knäskydd”. De överbelastar sig själva, idioterna! Vid dessa s.k. skapade ”praktikcenter” blandas ligamedlemmar med ”vanliga” ungdomar! Snacka om att SKAPA NYA framtida problem! Sjukvården går också på knäna som alla andra samhällsaktörer. Patienter måste skickas hem ”tidigare” p.g.a. trycket på fler inkommande, som i sin tur medför att den icke färdigbehandlade återkommer! Inte undra på att Sverige går på högvarv. Skolan skall ansvara för undervisningen, medan ansvaret för det sociala beteendet vilar hos föräldrarna tills de blir MYNDIGA, men det måste vi tala tyst om! De som inte kan sköta sig i skolan, varför närvarar inte deras föräldrar under lektionerna? Är det viktigare att allas skolgång havereras, än att föräldrarna till de stökiga barnen skall åläggas att ta sitt ANSVAR över sina barn? 2 elever kan haverera de övrigas skolgång. Det heter att alla har rätt till skola, men har alla rätt att bete sig hur som helst på lektioner och raster? Frågar man då är det SEKRETESS. Enkelt, eller hur? Ambulans, Polis och Brandkår bemöts ofta med stenar! Våldtäkter, knivskärningar, rån, misshandel, hot, stölder m.m. sker i sådan omfattning att Rättsväsendet måste SORTERA bort mål! Tiggare i gathörnen och utanför butiker som ger varje person ”oftast” obehagligheter. Man blir illamående samtidigt som man blir känslokall. Ingår detta i det mångfasetterade ”virrvarr” vars avsikt är att ta kål på Moder Svea, genom att göra oss HANDLINGSFÖRLAMADE? Nå, den svenska ”Djupa Diktaturen”: När ska NI träda fram och bemöta OSS, det svenska folket? Istället är det bara er egen ensidiga ”dialog” som gäller för dagen, men inte i framtiden. Framför allt inte vid det kommande Riksdagsvalet. Desto tidigare, desto bättre.

 4. Varför tar inte de ”svenska” politikerna hand om den svenska befolkningen i första hand? 676.000 står i bostadskö, i bara Stockholm! Samtidigt som man ska släppa in 500.000 till! Politiker, kan NI (social) matematik? Företagarna får betalt om de tar emot migranter! Vem vill anställa en ”svensk”, när man kan få arbetskraft gratis och t.o.m. betalt för den? Sjuka måste friskskrivas för att täcka sådana kostnader som migrationen medför! Man har även lånat, heter det, fast man avser inte att betala tillbaka alla de 100 tals Miljarder som man tagit från pensionsfonderna för att täcka upp sina spekulationsaffärer. Socialtjänsten överbelastar Arbetsförmedlingen med att det är krav på att söka arbete, oavsett om man är lämplig eller ej, annars ska man praktisera! Inte undra på att även socialtjänsten får skaffa ”knäskydd”. De överbelastar sig själva, idioterna! Vid dessa s.k. skapade ”praktikcenter” blandas ligamedlemmar med ”vanliga” ungdomar! Snacka om att SKAPA NYA framtida problem! Sjukvården går också på knäna som alla andra samhällsaktörer. Patienter måste skickas hem ”tidigare” p.g.a. trycket på fler inkommande, som i sin tur medför att den icke färdigbehandlade återkommer! Inte undra på att Sverige går på högvarv. Skolan skall ansvara för undervisningen, medan ansvaret för det sociala beteendet vilar hos föräldrarna tills de blir MYNDIGA, men det måste vi tala tyst om! De som inte kan sköta sig i skolan, varför närvarar inte deras föräldrar under lektionerna? Är det viktigare att allas skolgång havereras, än att föräldrarna till de stökiga barnen skall åläggas att ta sitt ANSVAR över sina barn? 2 elever kan haverera de övrigas skolgång. Det heter att alla har rätt till skola, men har alla rätt att bete sig hur som helst på lektioner och raster? Ambulans, Polis och Brandkår bemöts ofta med stenar! Våldtäkter, knivskärningar, rån, misshandel, hot, stölder m.m. sker i sådan omfattning att Rättsväsendet måste SORTERA bort mål! Tiggare i gathörnen och utanför butiker som ger varje person ”oftast” obehagligheter. Man blir illamående samtidigt som man blir känslokall. Ingår detta i mångfasetterade ”virrvarr” vars avsikt är att ta kål på Moder Svea, genom att göra oss HANDLINGSFÖRLAMADE? Nå, den svenska ”Djupa Diktaturen”: När ska NI träda fram och bemöta OSS, det svenska folket? Istället är det bara er egen ensidiga ”dialog” som gäller. Det går idag, men inte i framtiden.

  1. En gedigen sammanfattning av förfallet. Ingen skall inbilla mig att politikerna varit ”naiva”. Förmodligen har vi världens största ”rövslickare” till den globala finqanseliten helt utan moral för sin befolkning, som skall skyddas enligt grundlagen.

 5. Nu när det framkommit att de 7 inte längre representerar det ”Svenska Folkets Behov” då kan de förvänta sig ett sådant nederlag i de kommande valen (om de inte är manipulerade som brukligt) att VI får NYA partier som tillgodoser det svenska folkets behov och inga andra ”utomstående”. Man kan nog säga att den fördröjda effekten av våra korrumperade politiker kommer inta att bli nådig. Korruptionen är så utbredd bland de s.k. svenska politikerna att inte ens en Moderat kommer vilja rösta på M. Politiker, det svenska folket glömmer aldrig ERA förehavanden. Varken nu eller till nästa val.

  1. Kanske är det bästa att de fortsätter att sova, deras ständiga löneförhöjningar, framtida trygghet och med besparingar, otrygghet för folket gör att avståndet till oss bara ökar. Globalisternas dimridåer som MSM ständigt publicerar gör att majoriteten bara somnar om igen.

Kommentarer är stängda.