Äntligen, ett domstolsbeslut om mobilens hälsorisker!

Nej, absolut inte i Sverige, där okunniga framkantspolitiker tävlar i hälsorisker för befolkningen och MSM bojkottar rapporter om den trådlösa teknikens faror. Strålskyddsstiftelsen gör ett beundransvärt arbete, när verk och myndigheter sviker.

”….I stället har Strålskyddsstiftelsen fått ta sig an det arbete som myndigheterna och regeringen borde göra och som de förväntas göra av de svenska skattebetalarna. Tyvärr har även tongivande medier inklusive Public Service under senare år mer eller mindre censurerat frågan om den trådlösa teknikens allt mer klarlagda hälsorisker och konsekvenserna för folkhälsan i form av ökad psykisk ohälsa och ökad förekomst av cancer i huvud- och halsområdet. Vi har under senare år alltmer kunnat notera att medierna i stället för att granska myndigheter, regering och industri i denna fråga, i stället blivit dess megafoner….”

”Censurerat: Italiensk domstol beordrar regeringen att informera om mobilens hälsorisker”

En domstol i Rom beslutade i november att regeringen måste informera folket om hälsorisker med mobilanvändning och användning av sladdlös DECT-telefon. Beslutet har inte överklagats av den italienska regeringen, utan välkomnats, och har nu vunnit laga kraft. Informationskampanjen måste inledas senast den 16 juli 2019.

Denna artikel censurerades av Facebook vid två tidigare publiceringar. Därför återpubliceras artikeln på denna nya artikeladress. Texten är ett pressmeddelande från Strålskyddsstiftelsen. / T. Sassersson, red”

“….Det italienska domslutet är ett bakslag för telekomindustrin men ett steg framåt för folkhälsan. Svenska myndigheter och media informerar inte om risker med den trådlösa tekniken. Kunskapen om hälsorisker finns redan men allmänheten är ovetande. Nu är det upp till befolkningen att kräva att alla blir upplysta om risker, inte minst när det gäller 5G tekniken som införs. Personligen skulle jag önska att det gick med prövning i domstol även i Sverige….” Lennart Hardell, cancerläkare och forskare.

Sprid länken till vänner och bekanta.

15 tankar kring ”Äntligen, ett domstolsbeslut om mobilens hälsorisker!

 1. När jag läser det Staffan tar upp så gick det upp ett ”Liljeholmens” i skallen. ”Sverige har ett Säkerhetsskyddsavtal med Amerikas förenta stater (står så, ej USA) ….
  framarbetat av Reinfeldt -regeringen , undertecknat av vår dåvarande Washington-ambassadör”. Detta är ju svart på vitt att Moderaterna med dess Excellens förberedde NWO:S övertagande av Sverige genom detta s.k. ”Säkerhetsskyddsavtal”, som sedermera kom av sig. NWO avsåg att dela USA i JUST ett mindre antal stater!! Ett Avtal där man dolde de kommande förändringar i USA, flera år in i framtiden! Reinfeldt och Excellensen (Carl Bildt) har inte de begått LANDSFÖRRÄDERI eller inte? Detta är inget annat än ett enda STORT förräderi mot det svenska folket. De ska fängslas eller ska de få FORTSÄTTA med att skapa sina egna skyddslagar? Får vi inte bort dess politiska folkförrädare då kan vi lika gärna införa ”Djungelns lagar” redan NU. Fängslas inte dessa två, till att börja med, då kan vi ALLA slänga den urvattnade svenska lagen i sjön och låta Medborgargarden rensa upp DÄR problemen finns. Reinfeldt & Co, NU när ni är avslöjade, varför ÅTALAR ingen ER? Har vi en svensk lag för alla eller inte? Vad säger t.ex. Polisen, SÄPO, HD, KU (eller Buuh)?

 2. Bra TT att du lyfter dessa frågor – har studerat detta en hel del senaste året –
  bl.a. HAARP och vädermanipulering. Rek. boken ”De vita linjerna i skyn” (Maximilian Schnell) och inte minst med egna obsevrationer på den till börja med blå himmelen –
  samt ex . http://www.geoengeneeringwatch.com

  Sverige har ett Säkerhetsskyddsavtal med Amerikas förenta stater (står så, ej USA)
  SÖ 2008:58
  ”om vetenskapligt och tekniskt samarbete till skydd för den nationella säkerheten”
  våren 2008 – framarbetat av Reinfeldt -regeringen , undertecknat av vår dåvarande Washington-ambassadör.
  Här kan vi spekulera över vad som täcks in ? – fritt fram för sprayningen?
  Sedan har vi det s.k. värdlandsavtalet med Nato

  Uppmaning till alla – lyft blicken och iaktta dessa onaturliga ”slingor” och ifrågasätt !

  1. Skall direkt låna boken eller kräva inköp av ”De vita linjerna i skyn” (Maximilian Schnell) hoppas att fler gör sammalunda som inte läst den.

  2. Staffan. Jag har nu på morgon iakttaget två plan som inte fanns med på flightradar och skapade vita moln .. Har vid flera tidigare tillfällen upptäckt samma sak. Boken ”de vita linjerna i skyn” fick mig att börja titta upp.

 3. När 100 tals döda fåglar ”ramlar ned från skyn” då heter det att de fått virus! Alla, samtidigt! Detta har hänt FLERA gånger. Personligen anser jag att det är effekterna av HAARP anläggningarna. Vi har än så länge 2 anläggningar. De skickar ut effekter på flera MILJARDER watt och styr jetströmmarna och därmed vädret. Det är 10.000 (tio tusen) antenner som varje anläggning har. De kan t.o.m. skapa jordbävningar med dem. VEM/VILKA är det som gett UTLÄNDSK makt tillstånd att dels bygga men också bedriva denna samhällsfarliga verksamhet? Vem eller Vilka är det som äger dessa?

 4. Bra Harriet att du tar upp detta med 5G. – ett kommande ”monster”.

  Här nedan några länkar i ärendet 5G

  https://juliacaesar.blog/2019/02/15/5g-ett-experiment-med-outredda-halsorisker-gor-oss-alla-till-forsokskaniner/
  Notera här inslaget om det Nordiska ministermötet i maj-18 som mynnar ut i
  total ö.k. – vi ska vara världsbäst på 5G.

  https://www.investigate-europe.eu/ — 5G
  https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2018/12/stralsakerhetsmyndigheten-vagrar-transparent-riskbedomning-av-5g/

  1. Tack för upprörande länkar. Ett kommande monster som okunniga framkantspolitiker tävlar om att göda.
   Borde inte asbest, neurosedyn mana till eftertanke. Giftimpregnerade stolpar bidrog till min fars för tidiga död, när njurarna tog slut efter ett hårt arbetsliv, gengasen under kriget var också ett gissel för gamla chaufförer. Tänk om alla klimatalarmister visade samma engagemang mot mikrovågsstrålningen som mot fossila bränslen, men nu kör dessa upplysta Agenda 2030 supportrar runt i subventionerasde el.bilar med mobilen i örat. Kanske några av hjärnans celler redan börjat löpa amok? Det enda rättvisa med epidemier är att de drabbar alla lika, grad av korrekthet kvittar.

 5. När ska vi få veta vilka hälsorisker som det medför när man startar upp 5 G? Varje ”pelare” ger ut 130.000 watt mikrovågor, likt mikrovågsugnen. I bara Örebro finns väl mer än 1000 stycken! Vi kommer bli friterade när de går för ”full maskin”. Vems är dom? Vilka har gett tillstånd? Vem styr dom? Vem betalar för dom? Är det våra skattemedel som bekostar 5 G och därmed ”vår egen utrotning”? Anledningen till att ”de” släpper ned aluminium från flygplanen är ju att vi ska brinna upp utan att man behöver göra någonting, förutom att trycka på startknappen. Vad som händer när man stoppar in Aluminium i en mikrovågsugn är att aluminiumet brinner. Aluminium brinner vid 2.400 grader!!! Det är ju därför som vi besprutas med Aluminium från luften.

  1. Frågan är om dessa framkantspolitiker enbart är naiva, dumma eller styrda av högre makter, som inte får kallas den globala finanseliten, för då vaknar de till och ropar om nationalisters konspirationsteorier…

   1. Harriet dom är mycket ovetande och okunniga. Eltromaknetiska fält orsakar cancer. Elbilar !

    1. Det sistnämnda har jag inte haft en tanke på, men självklart har Du rätt även här.

    2. El bilar hade jag inte en tanke på, men givetvis har Du åter rätt! Alla robotar som får ingenjörer att le och de gamla att gråta, när en mänsklig hand försvinner, förskräcker.
     Pressade kommunpolitiker jublar, för här kan de dra ner på personalen, när nya migranter skall försörjas.

    3. Skall givetvis vara elektromagnetiska fält. Elsitsar i bilar började bli vanligt omkring 1970 samtidigt som prostatacancer ökade kraftigt.

Kommentarer är stängda.