SD fortsätter att rensa ut, vem står näst på tur?

Listan på alla som ”petats ur laget” börjar nu bli allt för lång, vad som ligger bakom uteslutningen av Kristina Winberg viskas det bara om, kan det vara trakasserier med inspiration från Meetoo?
Eller en hämnd för att ha hamnat för långt ner på listan?
Vi minns ju hur förbannad Carozza Bildt blev när moderaterna knuffade ut henne. Att tvingas lämna dessa stora köttgrytor svider.

Hur mycket trygghet och tradition som numera råder inom partiet diskuteras nog av Kent Ekeroth, Åsa Erlandsson, Thoralf Alfsson och Anna Hagwall, som alla blivit petade ur SD laget.

Nu verkar det brännas även för Peter Lundgren.
Vem som gjort vad, var, när och hur börjar nu klarna för oss utanför. Att klämma en partikollega på brösten i fyllan och villan, är väl Lundgren inte den förste att göra.
Att EU kommissionens ordförande, Jean Claude Juncker ständigt tar snedsteg och rufsar fagra kvinnor i håret är det ingen som längre bryr sig om. För upplevelsen av sexuella trakasserier är förknippat med avsändarens status och syftet hos den utsatta.

Samnytt skriver om partiledningens förklaringar till petningen av Kristina Winberg. ”Det talas om ”upprepade händelser”, ”klandervärt och omdömeslöst uppförande”, ”vägran att anpassa sig till partiets kommunikationsstrategi” och avsaknad av ”lojalitet med partiet”.

Att skandaler från gammalt datum just nu avslöjas om SD politiker före EU valet kan helt enkelt ha en annan avsändare.
EU elitens mediala lakejer gräver nu förtvivlat efter forna skamfläckar kring fosterlandsvänliga politiker. Att ändra EU inifrån ger dessa federalister kalla kårar.

Österrikes regering spricker också mycket lägligt inför valet efter en korruptionsskandal där FPÖ-ledaren och vicekanslern Heinz-Christian Strache fastnade på band när han erbjöd offentliga upphandlingar i utbyte mot kampanjstöd från en rysk oligark”. Här var det inte Expressen, utan Der Spiegel och Süddeutsche Zeitung som ”kom över” en video, som avslöjande skandalen.
Härligt för EU eliten att skambelägga hela ENF-gruppen där franska Nationell samling (tidigare Nationella fronten), italienska Lega Nord och nederländska Frihetspartiet (PVV) samt belgiska Vlaams Belang återfinns.

Så min undran består, vem/vilka är det som håller i själva sopkvasten?

Så här skriver en vän, med stor historisk backspegel, om den senaste uteslutningen i SD.

Kristina Winberg säger sig inte veta varför hon utesluts ur SD. Håller hon sig kanske till partiets forna ideal? Sådant kan leda till uteslutning i alla partier, som övergett sitt ursprung. I de fall, där de inte utesluts, så går de ut frivilligt och bildar nytt. 
Så gjorde Kristdemokrater som var missnöjda med majoritetens beslut att tillåta fri abort upp till 18 grav.-veckan. De bildade Kristna Värdepartiet, som anser att även det ofödda barnet har rätt till sin egen kropp och till livet. 
Så gjorde de toppkrafter inom MP, som ogillade att partiet blev sossefierat. De bildade Partiet Vändpunkt. 
Och historiskt, så hoppade unga socialdemokrater av sitt parti 1917, när de ogillade att majoriteten övergav Karl Marx. De bildade det parti som (efter en rad namnändringar) idag heter Vänsterpartiet. 
Bakgrunden till det nybildade Landsbygdspartiet Oberoende synes oklar. Det kanske är en avknoppning från Centern?
Och slutligen har vi SD, som tycks skicka sina äkta Sverigevänner till Alternativ för Sverige. Jag tyckte att Kristina Winberg var snabb i tanken och ”rapp i truten”. Gjorde sig bra i debatter.
Jag tror att SD gör sig en otjänst genom att sparka henne. Men det kanske finns något som ännu ej är bekantgjort. Får avvakta facit, som möjligen kommer i två versioner, en från partiet och en från den sparkade.
PS. Ha ha, nu vet vi vad som hänt, tack vare EXPRESSEN.
Vem kan efter detta rösta på en (Peter) som varit full och tafsat, och en (Kristina) som genom dokumentation ville skada partiet? Vilken tur att det kom fram innan valet.
Naturligtvis har de andra partierna inga sådana kandidater.Vilket gör att man lugnt kan rösta på exv Liberalerna. DS.


http://www.friatider.se/sterrikes-regering-spricker

http://www.friatider.se/kesson-fortsatt-f-rtroende-f-r-peter-jag-tog-henne-p-br-sten-lundgren-sd