Ett brev med reflektioner från Olle Ljungbeck till alla läsare

”Var på Stortorget i Gävle under lördagen, den 18 maj. Sjuklövern var mangrant representerade. 
Jag stod mitt emellan deras valstugor med mitt plakat. Retade självklart en del. Sjuklöverns valarbetare gjorde allt för att få de förbipasserandematt ta deras valbroschyrer.
Men högst 2 av 10 tog emot dem. Däremot gladde det mig mycket att så många kom och läste min skylt. Man kan inte tolka dagens ”demonstration” som annat än att folk håller på att vakna.

Lite annat.
Tror någon av er att socialdemokratiska kvinnor som Inga Thorsson, Karin Kock, Ulla Lindström m fl  ens i sina vildaste fantasier kunnat tänka sig att en svensk socialdemokratisk partiordförande och tillika Statsminister som Stefan Löfven skulle ge fritt fram för islamistiska extremister att i Sverige tvinga sina medinvandrade kvinnor, att acceptera sitt hemlands kvinnokränkande liv att underordna sig mannen på alla områden?
Att dessa invandrade extremister tillåter barn- och tvångsäktenskap, könsstympning, tvång att dölja sig, så att endast ögonen syns!

Självklart skulle de aldrig trott att något sådant var möjligt. Lägg därtill alla de våldtäkter och terror som dess utländska män utövar mot främst svenska kvinnor, men även mot sina egna om de vill leva sitt eget liv, utan hänsyn till förortens skäggiga skuggor.

Med detta som bakgrund måste självklart Stefan Löfven klassas som ultraextremist och inget annat. Självklart är Stefan Löfvens agerande ett brott mot jämställdhetslagen och därmed också grundlagen, men också mot det som socialdemokratin en gång stod för liksom mot ett civiliserat samhälles värderingar.

Jag är inte anhängare till något av sjuklöverpartierna, men kan inte låta bli att känna en viss beundran för Ebba Busch Thor. Nu ser man tydligt skillnaden i personlighet på henne och Annie Lööf. Det är ingentillfällighet att Busch Thor tar över. Annie Lööf framstår mer och mer i sin retorik som en slagordspolitiker. Ebba Busch Thor däremot är konkret, analytisk och mänsklig på ett helt annat sätt än Lööf. Busch tänker innan hon talar. Lööf har tänkt vad hon skall säga innan hon ställts inför problemet.

Återigen en politiker som stjäl från oss medborgare. Nu senast Eu-parlamentarikern Malin Björk som stulit 1 miljon. Samtidigt berömmer dessa tjuvar sig över sin medmänsklighet, humanism, flyktingkärlek etc etc. Man tycker med all denna översvallande godhet borde de även ha ett uns av respekt för medborgarnas pengar. Men någon överensstämmelse mellan å ena sidan deras ständigt rapande av sin människokärlek och girighet finns inte.
Jag vet inte om man skall skratta eller bli förbannad när Malin Björk aningslöst förklarar – efter att ha stulit en miljon av medborgarnas medel – talar om att hon minsann köpt 100 kaffekoppar och ett antal klitorisar!

Jag har anmält Skolinspektionen ett antal gånger men utan resultat. Om denna myndighet skött sitt jobb skulle Säpo i dag inte haft skäl att frihetsberöva rektorn för den islamiska friskolan som går under namnet ”Vetenskapsskolan”!
Då hade han aldrig tillåtits bli rektor. Men detta är ju inte enda muslimska friskola som får agera helt utanför skollagen med skolinspektionens goda minne.

 Är det någon generaldirektör som borde fått sparken för länge sedan så är det självklart Skolinspektionens.  

 Hur länge dröjer det innan islamisterna tagit över det socialdemokratiska partiet? SSU styr man ju redan i dag.
Är Stefan Löfvens ständiga skrämselpropaganda inget annat än ett sätt att dölja var det egna partiet är på väg?”

 Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle