Hoppingivande, när de lärde alltmer protesterar mot klimatångest och PK: eliten.

SvD 2019-05-13. KULTURDEBATT |” Inget kött, inga bananer, inga flygresor. Den pietistiska domedagsprofetian om att världen går under i en miljökatastrof och att det är enskilda individer som ska rädda planeten, motverkar sitt syfte. Det menar Carl E Olivestam, professor i utbildningsvetenskap och Rune Wigblad, professor i företagsekonomi, vid Strömstad akademi.”

Upphävd barnalstring är det senaste på Söder, men vad hjälper det när nysvenskar producerar barn på löpande band, med speciella jordemödrar, som kan resultera i att fler svenska barnaföderskor får föda i bilar.

”Det är inte bara Gudrun Schyman och Yvonne Ruwaida som åker taxi för stora pengar i vänsterpartiet och miljöpartiet. Riksdagsledamöterna i de båda partier som vill minska bilismen åker taxi för miljontals kronor,”  skrev Aftonbladet redan 2001.

Det kan tyckas småaktigt att tjata om Isabella Lövins makes diselbil och Gustav Fridolins förkärlek för regeringsplanet, men det håller inte att i längden predika för andra vad man vägrar göra själv.

Åk kommunalt är rådet från klimatalarmisterna och Steget Efter jämför med bakelser som inte fanns, sant eller osant diskuterar de lärde, men makthavarnas och de besuttnas inställning skiftar mycket lite över tid.

Om PK kulturen skriver Torsten Sandström, professor emeritus vid Lunds Universitet i Newsvoice.

”…….Det rör sig om ett knippe åsikter, som bara delvis är förankrade på förnuftets grund. I stället dominerar svepande och drömmande mål om hur människans liv bör vara. Man kan säga att det är känslosamhetens lov som sjungs. Det är inte fel av visa känslor. Men lovsången gäller inte den kritiskt kyliga logik som kännetecknar forskning och vetenskap…..”

 David Eberhard, stridbar och klok debattör förutom psykiatriker och författare får avsluta detta inlägg.

Källor

https://www.svd.se/professorer-klimatangest-hammar-utvecklingen

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/jPz7gb/taxiresor-for-miljoner

https://sv.wikipedia.org/wiki/David_Eberhard

Lästips!Rockefeller -En klimatsmart historia” av Jacob Nordangård. Finns att beställa på Nya Tider. Kundtjänst: 08-410 677 70 eller via e:post: kund@nyatider.nu. Eller varför inte kräva att Ditt bibliotek tar in boken. Nordangård avslöjar hur den globala finanseliten sponsrat och regisserat den rådande klimathysterin.