Kriget och bedrägeriet mot mänskligheten

Rapporterna strömmar in från världens alla hörn om Covid bedrägeriet. Här kommer en sammanfattning från Nya Zeeland.

Bild; sudinfo.be

Dr Mark Barly och Dr John Bevan- Smith har publicerat en gedigen rapport om detta bedrägeri, som återfinns på Exposing The Darkness, en läsarpublikation från alternativa medier.

”Jag har läst det här från början till slut. Jag håller med om dess innehåll.
Det enda stället där denna rapport enligt min mening är för tam är i bedömningen av motiven för dem bakom detta globala bedrägeri.” – Dr Michael Yeadon

SAMMANFATTNING:

 • Covid-19-bedrägeriet är ett verk av internationella eliter, läkemedelsindustrin och medskyldiga politiker som arbetar för en globalistisk agenda, vars syfte verkar vara att utplåna mänskliga rättigheter och friheter och avveckla demokratin i syfte att kontrollera befolkningar och utpressningen av enorma summor pengar från länder på grundval av att en sjukdom, COVID-19, uppfunnen av WHO, utgör ett allvarligt hot mot deras befolkningar.
 • Grundläggande för denna agenda är bedrägeriet att ett nytt coronavirus kallat SARS -CoV-2 har hittats i och isolerats från människor och visat sig vara orsakande av en sjukdom som kallas COVID-19. Inget av detta har hänt.
 • Det föreslagna botemedlet mot detta förmodade mördarvirus är ett spikprotein som produceras av en genetisk sekvens som inte finns i naturen utan i ett amerikanskt patent från 2007.
  De ”vaccinerna” baserade på denna sekvens har dödat många tusentals människor runt om i världen och lemlästade och skadade ytterligare miljoner.
 • Den statistiska grunden för denna fantompandemi har fastställts genom felaktig tillämpning av en PCR-metod som inte har någon fastställd diagnostisk (klinisk)specificitet. Den har inte diagnostiserat ett enda fall av en ny sjukdom och har bara producerat meningslösa ”COVID-19” fallnummer.
 • Följaktligen är Nya Zeelands regering delaktig i det världsomspännande covid-19-bedrägeriet och anklagas därmed för hänsynslös kriminalitet, inklusive brott mot mänskliga rättigheter, brott mot mänskligheten, democid, terrordåd och massmord

Hela rapporten finns här: https://drsambailey.com/wp-content/uploads/2021/11/THE-COVID-19-FRAUD-WAR-ON-HUMANITY-2.pdf

Relaterade artiklar;


Tyvärr finns ingen omvändelse att vänta från vår nya regering, där alla partier inklusive SD var Big Pharmas och globalisternas springpojkar. Inget övertrumfar rädslan för sjukdom och död hos medborgare. Rädsla är och förblir det mest effektiva medlet att få folk att göra som man vill.

Det värsta är att detta krig mot mänskligheten fortsätter varje dag. Så här ser det ut i Östergötland från 1177.

”Covid-19 fortsätter att spridas. Vaccination är det effektivaste sättet att undvika att bli allvarligt sjuk eller dö i covid-19. Vaccinera dig varje gång du rekommenderas att göra det. Då får du ett skydd som fortsätter att vara bra.

Börjar en ljusstrimma titta fram, i alla fall i Alberta/Kanada, där  premiärminister Danielle Smith riktat en ursäkt till alla medborgare som diskriminerades på grund av vaccinationsstatus under den så kallade covidpandemin. Hon ligger nog risigt till hos den globala despoten Justin Trudeau, som styr landet med järnhand. Utbildad vid WEF precis som hans kollega Max Rutte i Nederländerna, som tar kål på bönderna och välkomnar en fabrik för framställning av syntetiskt kött. (Swebbtv den 25 oktober).

Och Spanien betalar tillbaka lock down böter för fd covid uppstudsiga.

Kanske makthavare tvingas vakna när verkligheten knakar på?

5 tankar kring ”Kriget och bedrägeriet mot mänskligheten

 1. Från Exposing the Darkness Newsletter den 26 oktober 2022 (en alternativ, läsarstödd nyhetspublikation)
  ”Shocking – here is what really is in the vaccines;”
  Slutsatsen från en av flera vetenskapliga artiklar;
  Att använda nanoteknik i levande människor för att bilda nätverk som kan styra flera nanomaskiner används för närvarande i COVID-19-vaccinerna, vilket motsvarar det mest påträngande anfallet mot mänskligheten i hela dess nedtecknade historia.”

 2. Ja du Harriet , var ska det ta vägen med galenskaperna ? Man undrar till och från . Kan det bero på att folk inget begriper eller inte vill begripa ? Det är näst intill omöjligt att med gemene medborgare ens antyda något om Covid och det svek som genomförts via detta spektakel . En person av Elsa Widdings kaliber skulle kanske kanske få några fler att vakna till ?? Jag är dock tveksam . Tack för texter här Harriet och övriga . En oas i vekligheten .
  Mvh Sjöström

  1. Tack för uppmuntrande ord i denna mörka tid och för gott sällskap med alla kommentatorer. Att inte vara ensam är min oas i verkligheten.

 3. Tack Harriet för info.
  Ja, fy för den lede – må alla stollar vakna snart!!!! …och Rutte med flera ”ruttna” stollar kan gärna äta sitt ruttna ”plastkött”. Bara undrar: hur länge ska den galopperande galenskapen pågå???

  1. Kanske tills plånboken är helt tom för medel Svensson!
   Europa saknar snart egna vapen, när Bidens marionett Zelenskyj bränt av dem och maffian gör glada dagar med vapen på avvägar. Klart är att Sveriges artillerisystemet Archer står högst upp på Ukrainas önskelista och nu vill Kristersson imponera på Nato och direkt skicka 12 st.
   Krigsindustrin jublar, krig med USA:s militära interventioner är förutsättning för klirr i kassan. USA ligger minsann inte på latsidan, 251 militära övergrepp i hela världen sedan 1991 har Amerikas presidenter hunnit med. Inte konstigt att Trump utgjorde ett hot, som inte startade nya krig.
   Hållå, hallå Svenska Freds och kvinnoförbunden var är ni ?? Har alla drabbats av total afasi?

Kommentarer är stängda.