Hedra gamla arbetarideal på Allahelgonadagen!

”Sverige är vårt, det är sex och en kvarts millioner levande svenskars land. Men det är även de dödas land, deras som byggt upp det åt oss från början och lämnat oss sitt verk att förvalta och förkovra. De döda är åtskilliga millioner flera än vi. De har mycket att säga oss nu, och vi är skyldiga att lyssna till dem. Vi lyssnar till dem genom att minnas vad de uträttat och genom att värdesätta deras strävan. De kan icke mera värja sitt verk. Det åligger oss…….
Svenskarna har förvärvat sig rätten till sitt land. Sverige är vårt sedan årtusenden med odlarens och brukarens självklara rätt, genom fädernas offer i blod, genom den särpräglade kultur, som har skapats här. Vad Sverige i dag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan. Sverige är idag vårt genom svensk strävan. De levande svenskarnas uppgift är att bevara det och förkovra det genom att fortsätta denna strävan – på frihetens grund…..

Wilhelm Moberg, Svensk strävan, 1941 

Ett lands historia är en länk mellan generationer, därför skall den suddas ut och glömmas. Skolverket ångar på trots kritiken över deras ambition att förändra läroplaner efter krav från mångkulturens politiker. Dessa politiker ser ner på mina fäder, som arbetade och slet för ett bättre liv.

Många arbetare kunde förverkliga sitt egna hem under 50-talet och vi ungar fick gå i skola och tidigt förverkliga levnadsråden ”att arbeta och göra rätt för sig och inte ligga samhället till last.” Tyvärr har Luthers lära bytts ut mot fusk och lathet och politiker med gammeldags moral mot nya, som inte vet vad moral innebär. De lyder den globala elitens minsta vink, som förstört både folksjäl och fosterland med gränslös politik.

Jag är glad över att far och mor för länge sedan somnat in och slipper se hur deras strävan förbrukats på de som inte skall vara här. Förakt för nationen är lika stort både från Löfvens regering som från förortens importerade brottssyndikat.

Gamla arbetarideal har gått i graven och låt oss nu hedra dem på Allahelgonadagen!

En tanke kring ”Hedra gamla arbetarideal på Allahelgonadagen!

  1. Våldet är faktiskt inte ”konstant” i muhammedanska läder, i alla fall inte i alla. Problemet är värst i länder som Irak där västerlänningar, alltså USA, försökt tvinga på irakierna en för dom helt främmande ideologi och samhällssystem. Där man alltså blandar islams ideologi med västerländsk ideologi som västerländsk ”demokrati”. I våldsbejakande länder används dock våldet ibland för att hålla våldet i schack, som Saudiarabien. Det betyder offentlig prygling och offentliga avrättningar. Det svenska rättsväsendet är inte anpassat för de kulturer vi importerar, och då kan våldet frodas fritt, inget håller det i schack, vilket är vad vi ser i Sverige. En gång bodde jag i Marocko och jag fann det muslimska folket vara både tolerant, vänligt och moderat. Ett annat exempel är Uighurerna i Xinjiang. Dom är muhammedaner och även dom toleranta, vänliga och moderata. Problemet var att USA satsade enorma summor via CIA och NED att införa ”demokrati” och skickade in just sådana radikala personer som Sverige nu vill deportera. Ilⱨam Tohti, som just fick ett europeiskt pris och hyllas av svenska statsmedia, var en person som hetsade till våld, och 197 personer dog i de resulterande upploppen i Urumqi 2009. Kina satte ner foten. Vem sätter ner foten i Sverige.

Kommentarer är stängda.