Högsta Domstolen och rättsväsendet fortsätter sitt korståg mot fosterlandet

”Ett uppehållstillstånd skall anses vara giltigt, trots att det har tillkommit på falska grunder. Därför kan de män som åklagaren menar har organiserat omfattande människosmuggling inte längre anses vara misstänkta. Åklagarens krav på drygt 13 miljoner kronor i kvarstad skall också avslås. Det fastställer Högsta domstolen i ett mycket oenigt beslut.” Skriver Christopher Jarnvall på Nyhetsbyrån

https://nyhetsbyran.org/2019/04/26/uppehallstillstand-anses-giltigt-trots-falska-grunder/

Så nu behöver inte migranter som kliver över gränsen varken bekymra sig för sina falska pass eller slänga de gamla i Östersjön. Att fastställa identitet anses som en bagatell och kontroll är lika med kränkning. Minns hur ropet ljöd från verklighetsfrånvända miljöpartister under tidigare migrantvåg, ”vi måste tro på vad de säger” och det har de sannerligen gjort med besked och låtit medborgarfientliga traditioner fått härja fritt, som pedofili och hederskultur.

Men nu är det inga problem när HD går före och visar vägen till ättestupan för Moder Svea, som nu slutat drömma om ett samhälle där grundlagen gäller för alla oavsett härkomst.

Hovrätten i nedre Norrland vill inte vara sämre än sina kollegor i HD, kanske är det en högre tjänst ledamöterna trånar efter, när de inte ansåg att det var ett rån när en ”berikare” knuffade omkull en 86-årig värnlös kvinna och stal hennes väska. Min misstanke är att straffet sänktes i en atmosfär av relativism och medvetenhet om landets förtryckande strukturer.

”……Kvinnans höga ålder och det faktum att mannen följde efter henne är enligt hovrättens mening inte tillräckligt för att gärningen ska rubriceras som rån….”

När blev ålder en avgörande faktor för att ett rån skall få betecknas som rån? Eller krävs det nu dödsfall, när rånaren är av utomeuropisk härkomst?

http://www.dagensjuridik.se/2019/04/inte-ran-nar-man-knuffade-omkull-86-aring-och-stal-vaska-utvisning-havs

Under februari skrev Aftonbladet så här ”….. På bara två veckor har tio kvinnor attackerats och blivit sexuellt ofredade i Uppsala-trakten och totalt har ett 15-tal kvinnor anmält liknande händelser.

Polisen misstänker att det rör sig om samma gärningsman – som vid flera tillfällen har burit ett blått munskydd av typen som läkare använder.”

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/1kl90Q/misstankt-serietafsare-i-munskydd-gripen–slapptes-efter-forhor

Men nu har mannen fått sitt straff; skyddstillsyn och några timmars samhällstjänst!

Om han fullgör detta är oklart, kanske om  tillsynen och skyddet bedrivs i en mångkulturell och förstående anda av någon medelålders  kvinna med öppet hjärta, gärna med en Refuges Welcome skylt i garderoben.

Så nu kan godhetsknarkarna känna sig trygga, liksom brottslingen oavsett gärning. Sverige har återgått till generös migrationspolitik och utvisning kommer ytterst sällan att verkställas.
https://ledarsidorna.se/plus/hogsta-domstolen-upphaver-utvisningsbeslut-pa-losa-antaganden-sverige-avreglerar-sin-migrationspolitik/