Hur bidragstagare skall kunna försörja nya bidragstagare är en gåta?

Magnus Stenlund är en mycket kompetent herre, han har tidigare arbetat som bl.a. som jurist och civilekonom, men kallar sig i dag helst historiker och författare. Denna gång är det från Katerina Magasin som återger fakta från hans blogg, ”Sunt förnuft” som jag hämtat stoff i från till dagens inlägg.

Om 20 år kommer nyanlända invandrare att utgöra hälften av landets befolkning. Då uppstår frågan, vilka skall försörja dem?

För återgång till okvalificerade jobb lär inte inträffa och oavsett politikers uppfinningsrikedom på jobbens benämningar, så kommer skatteunderlaget inte att räcka till för alla låtsastjänster och subventioner. Allt för många nyanlända har varken vilja eller tillräcklig kapacitet för ett riktigt jobb och då kan tjatet om integrering upphöra, assimilering har redan gjort det, tack vare den politiker understödda islamiseringen.

Kulturvänstern har länge stampat på den gamla kärnfamiljen, nu bidrar de med flerbarnsskam från klimathysterin, könsbyten från HBTQ – entusiasterna och könskrig från MeToo drevet, så att så få svenska barn som möjligt blir till.

Startskottet för utfärsbacken gick redan 1975 då riksdagen enhälligt bestämde att Sverige skulle bli mångkulturellt (Prop 1975:26). Därefter blev assimilering frivillig och bidrag utan krav blev vänsterns melodi, när många arbetare nyktrade till och gick över till SD. Då togs den stora skamstämpeln fram för de som såg igenom bedrägeriet. Nu är det böter, hot om fängelse för ovarsamhet på nätet och EU har brassat på med länkskatt och nätcensur, för alla som ser igenom den globala finanselitens lurendrejerier och politikers medlöperi.

Den mångkulturella berikningen bestod för någon vecka sedan av en explosion i Norrköping och 3 nya mord i gänguppgörelsernas fotspår, vilket inte längre är någon sensation. Folk rycker mest på axlarna och tänker, tur det inte var jag som kom i vägen och allt färre orkar lyssna på vänsterns taffliga bortförklaringar. Nu är det tårdrypande reportage om IS mördarnas hemkomst som gäller, barnen är deras murbräcka till landet, där straff inte kan utmätas för bestialiska gärningar.

Jeander ser hur röda Malmöpolitiker ligger i hårdträning sedan länge, när de letar efter illegala att ösa bidrag över, så med IS terroristerna så får de en tydlig målgrupp.

Men frågan är alltså vem skall försörja vem om några år?

När allt fler svenskar utvandrar och fler lämnar arbetslivet efter > 40-45 års slit och barnafödandet sjunker som en sten hos värdlandets unga, som utsatts för indoktrinering från dagis till högskola.

Här uppmärksammar Magnus Stenlund ett mönster, som redan har börjat för att förhindra att de närande flyr.

Citat: Staten kommer för att undvika totalt haveri göra allt för att undvika att de ’närande’ flyr. Det gör man enklast genom att sänka våra kapitalvärden (fastigheter) och sjunkande valuta, så att vi rent praktiskt har en otillräcklig förmögenhet för att kunna leva drägligt utomlands. Man diskuterar redan dessutom exitskatter.” 

Själv tror jag att Göran Perssons bravad att låna miljarder från pensionsfonderna kommer att upprepas. Redan nu finns beräkningar på endast 40 % av tidigare lön i pension för kommande pensionärer och för lågavlönade borde hängmattan locka fler, för de går minus jämfört med bidragstagarnas grundrättigheter enligt uträkningar från SPP. Men om värdlandets medborgare skulle gör detta, så blev nog bidragen snabbt reducerade för denna närande grupp.
Nu är det bara två val kvar innan allt går åt helvete, men frågan är om förändring kan ske?

”…..Den som lägger samman två och två kan bli skräckslagen för mindre. I praktiken har vi två val på oss 2022 och 2026, att sätta ned foten om detta. Lika dramatiska förändringar som pågår demografiskt krävs i så fall avseende de politiska partiernas ståndpunkter. För hur många partier kräver idag ett totalstopp av immigration? Och hur många vill driva repatrieringsfrågan? ….” Magnus Stenlund.

Mitt svar är ingen!

För det står inte i politikernas manual från den globala finanseliten, som strävar efter fler lydriken. Nu hejar Lööf, Björklund och FI på om EU:s krav på ytterligare 15 miljarder, våra tidigare 40 varje år räcker inte ”för Sverige är ett rikt land” klämmer dessa NWO hantlangare ur sig. Att stoppa pengarna i madrassen hjälper inte, för värdet sjunker som en sten.
Magdalena Andersson protesterar lite lamt, att lägga in ett veto kommer inte på frågan. För då kanske statsministerns favorituppdrag, att stötta Jean Claude Junker uppför trappan, när benen slinter, går om intet.

En annan klarsynt herre på facebook är Erik van der Heeg. Han skriver om Filipstad som får utgöra exempel på mottagningseuforiska kommunpolitiker, som snart får skicka in konkursansökan. Det kunde lika gärna vara t.ex. Nordmaling, Vilhelmina, Laxå och självklart Malmö, som hålls under armarna av utjämningsbidragen, som inte är outsinliga, vilket alla röda politiker tycks tro.

Filipstad – lång dags färd mot natt:
År 2015 lät det så här:
”Samtidigt är viljan bland Filipstadsborna att hjälpa stor.
– Det är fantastiskt. Det kommer människor hela tiden och lämnar kläder, skor, leksaker, shampo, blöjor… Det finns sådan oerhörd kärlek och välvilja hos Filipstadsborna, säger Bengt Sjöberg, som också hjälper till vid Vasakyrkans insamling till de boende på asylboendena i Filipstad.

SVT Nyheter Värmland följde med på somalisk fest – och träffade afrikanska sånggruppen Filipstad-Hällefors worship team. ”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/va…ng-i-filipstad

Tre år senare 2018, lät det så här:
”Filipstad, med knappt elvatusen invånare, har idag 800 personer i kommunen som tar emot försörjningsstöd, såväl svenskar som nyanlända, och budgeten har gått från 10 miljoner för inte så längesen till nästan 28 miljoner idag. Det är ont om jobb och svårt att bli självförsörjande. Men det finns bostäder att flytta till för till exempel nyanlända.”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/va…-for-nyanlanda

Och så i år 2019 skriver Anna Dahlberg så här i Expressen:
”När kostnaderna summeras landar siffran på över 60 miljoner kronor. [ ] – Vi klarar inte av det finansiellt. Vi får väl skicka in vår konkursansökan, säger Claes Hultgren (S).”

https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/vem-hor-nodropet-fran-filipstad-/

Detta har alltså skett på 30 månader! ”

Källa till Magnus Stenlunds artikel:
http://katerinamagasin.se/med-nuvarande-takt-utgor-nyanlanda-invandrare-halften-av-sveriges-befolkning-inom-tjugo-ar/

Nu över till om Stockholms stads ansvarslösa politiker. Hur dessa godtrogna själar sätter sprutt på Stockholmarnas pengar, eftersom tjänsteansvar saknas och deras plånbok alltid fylls på av skattepengar.

”STOCKHOLM. De lovade att lösa kommunernas bostadsbrist och leverera modulbostäder. Istället lämnade företagen efter sig högvis med obetalda räkningar hos kronofogden, gick i konkurs, blåste kommuner på miljoner och har kändisbarn i styrelsen…”

Läs och förskräcks om moduler, miljoner och mord! Nej, inte från nätets föraktade alser, utan från ”Hem och Hyra”.

https://www.hemhyra.se/nyheter/moduler-miljoner-och-mord/

Till sist så kan invandrare, som inte behärskar svenska språket slippa åtal/straff, för de kan inte förstå svensk lag, resonerar ett korrupt rättsväsende. Bidragsrättigheter finns däremot stor kunskap om, var redan min yrkeserfarenhet från 80-talet och fram till min pensionering drygt 30 år senare.
Bidragsbrott sopas nu under mattan liksom barnmisshandel. Minns alltför många av mina utomeuropeiska patienter, som förklarade för mig: ”Nej, nej jag inte behöva SFI, vi har rätt till tolk, nej, nej inte behöva arbeta i Sverige man får bidrag….”

De har uppfattat den vänsterliberala postmoderna sörjan helt korrekt.

http://www.friatider.se/ny-dom-ppnar-f-r-talsimmunitet-f-r-invandrare

Mitt svar är ja, det finns en plan under ytan. Kommunerna permanentar bidragsfesten för invandrare och litar på att Löfven kommer till undsättning. Bidragssamhället blomstrar, för den första åtgärden är alltid att höja skatten och stoppa samhällskontraktet för värdlandets befolkning i papperskorgen. Nationaltorpeden Soros gnuggar händerna av förtjusning när det humanitära landet billigt kan köpas upp av hans uppdragsgivare, den globala finanseliten. Sverige med ”Die dumme Schwedwn” är vägvisaren till NWO.