Sjuklövern i armkrok med hederskulturens utövare

Skriver Olle Ljungbeck i detta inlägg och bevisar hur hedersförtrycket har fått fäste i hela landet, för att politiker inte vill stöta sig med denna viktiga väljargrupp. Vi har till leda hört statsministerns ”det är inte acceptabelt”, men sedan handlar han tvärtom. T.ex röstar han nej till förslaget om att ”heder” skall utgöra en egen straffskärpningsgrund. Ljungbeck diskuterar partiernas rötter, där 7-klöverns partier som kritiserar SD:s är värst. Deras rötter är för djupa och ingen vilja finns för att dra upp dem. Att stoppa huvudet i sanden är ”Jökarnas” främsta gren.

………………………………………………………………………

”De fyra partierna i ”regeringskoalitionen” (SAP, MP, C, och L) assimilerar sig nu för varje dag med den utomeuropeiska våldskulturen för att därmed vinna röster och kunna behålla makten.

HEDERSFÖRTRYCK. När riksdagens justitieutskott för ett par veckor sedan debatterade hedersförtryck, valde Socialdemokraterna att rösta nej till förslaget att ”heder” ska utgöra en egen straffskärpningsgrund. Detta trots att lagskärpningen redan är färdigutredd och skulle kunna bli ny lagstiftning väldigt snart.

Sverige har omfattande problem med hedersrelaterat våld och förtryck. Närmare var sjätte niondeklassare i Göteborg, Stockholm och Malmö lever under hedersförtryck och en stor andel har utsatts för våld. Därtill kommer ett enormt stort antal kvinnor – såväl svenska som invandrare.

Vedervärdiga normer!

Det finns ingen plats i Sverige för hederskulturen.

Oförsvarligt nog har även Centerpartiet och Liberalerna valt att ansluta sig till detta närmast nazistiska ideologiska förhållningssätt!

Nu gäller det i stället att inte på något sätt kritisera de, som står för hedersvåldet, för att i stället försäkra sig om deras röster i framtida val.

Att socialdemokraterna sedan lång tid tillbaka haft en strategi att överse med de inkommande barbarernas hederskultur och deras avståndstagande från demokrati samt tillåta deras förtryck mot kvinnor och flickor har ju varit en sanning sedan länge. Att såväl ungdomsorganisationen SSU som partiet är starkt infiltrerat av radikala islamister sedan lång tid tillbaka är allmänt känt. När nu Centern och Liberalerna hakar på och följer SAPs exempel är Sverige och svenska folket verkligen allvarligt hotade.

Inte minst socialdemokraternas avsättning av flera av sina främsta hedersvåldsbekämpare är inte endast illavarslande utan ett svek mot allt vad tidigare Socialdemokratiska pionjärer stått för vad gäller jämlikhet mellan kvinnor och män.

När nu C och L anammar och går över till denna handlingslinje är det verkligen oroande för såväl de svenska som invandrarkvinnorna. Vänstern har ju redan visat var de står genom att vilja kasta ut de kvinnor ur partiet som mest kämpar för kvinnors frihet och rättigheter.

Vilket parti skall man rösta på? 

Röstar man efter rötterna blir det svårt att hitta något att rösta på.

Under en följd av år inte minst i samband med valet i höstas har partier såväl nationellt som regionalt/lokalt diskuterat vem man kan samarbeta med utifrån de olika partiernas uppfattning i olika frågor. Inte minst har partiernas ideologiska rötter förts fram, och om det med hänsyn till dessa är möjligt att rösta på det eller samarbeta med det i riksdag eller regering. Inte minst SD har fått vara måltavla för detta.

Då kommer ju frågan om hur gamla ”rötter” skall få påverka oss i dag när vi väljer parti eller hur och om partierna kan samarbeta trots sina rötter.

Nedanstående är taget från ett av våra nuvarande riksdagspartiers program, men detta hette då något annat.

”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkan-det av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling”.

Så uttryckte sig en gång Bondeförbundet, Centerpartiets föregångare. Men Annie Lööf har ingen backspegel, hon följer bara Bilderbergarnas vägbeskrivning.

Om vi skall ta hänsyn till föregångarnas åsikter är en ofta diskuterad fråga.

Eftersom så gott som alla partier mer eller mindre haft idèer de inte vill stå för så borde utgångspunkten för varje partis politik stå för vad detta har för program i dag och inte i första hand gårdagens. Detta hävdar bl a sjuklöverpartierna, men tillåter inte SD göra detta.

Men sjuklöverpartierna är även om man går till dagens politik inte så oskyldiga att de lämnat gårdagen i sin dagspolitik. För granskar vi dem som jag gjort ovan kommer vi onekligen att bli varse att vissa partier av de nämnda återupprepar sig inte minst vad gäller frågor som mänskliga rättigheter, demokrati, hänsynen till invandrargrupper som företräder hedersvåld, ojämlikhet mot kvinnor och en allmän överslätande attityd mot dessa, när de utför kriminella och kvinnoförtryckande handlingar. När denna attityd gått så lång som den har gjort i dag hos partier som SAP, MP, L och C är nationen och folket i fara. Då håller nämligen en destruktiv kraft att växa fram i samhället som har ledande partiers stöd.

Sjuklöverpartierna har genom dagens politik förändrat Sverige från att vara det tryggaste landet i världen till att vara det otryggaste för framförallt kvinnor/flickor.

Det jag påstod i början att man skulle lämna rötterna och hålla sig till den politik partierna bedriver i dag håller sålunda inte när det gälle sjuklöverpartierna. Även om de på alla sätt söker dölja sin egen föregående politik och endast peka på SD:s förflutna tror de sig därmed kunna framstå som hederliga partier i dag. Men så är ju inte fallet. Den politik de för i dag mot det egna folket är så fruktansvärd att den överskuggar deras tidigare. 

Den enda politik som i dag gynnar och verkar för det svenska folkets bästa är Sverigedemokraternas. 

Så Svensson fortsätter Du att rösta på sjuklövern så kommer utvecklingen bara att bli värre än den egna politik de en gång stod för och som de i dag inte vill vidkännas. Den politik de för i dag för att vinna valboskap bland invandrarna är i sitt våldförande av det egna folket svår att skilja från nazism.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle