Enkel lösning – förbjud kusingiften och bidragen för livstids försörjning

Här är två enkla förslag med konventionerna kvar med inspiration från signauren ”Håkans” kommentar till inlägget ”Sveriges överlevnad kräver skalpell” den 3 mars.

 Förbjud kusingiften, minska bidragen och ta bort dem helt för invandrare som inte lyfter ett finger för egen försörjning är en enkel lösning på landets problem med migrationsströmmar som landet inte klarar av.

Alla vet att 2015 nu riskerar att upprepas, när Erdogan tagit bort flyktinglägrens stängsel, för att skrämma fram ytterligare EU miljarder. EU:s medborgare har insett att Angela Merkels ”Wir schaffen das” inte är sant och socialdemokraternas vilsenhet har tappat väljarnas förtroende i land efter land.

Med rekord i PUT och statsministerns ”Det är oacceptabelt”, ”Vi har varit naiva”, ”Vi såg det inte komma” så ökar oron här hemma för ett ledarskap som ständigt brister.

 Om förbud mot kusingiften och livstids bidragsförsörjning skulle genomförs, då skulle den humanitära stormakten falla ihop som en sufflé. Att välfärden i mångt och mycket redan har gjort det för luttrade skattebetalare, är regeringen inte så noga med. Grundorsaken är inget som varken vänstern eller media är intresserad av. Kollision mellan islams och vår egen värdegrund, skall döljas till vilket pris som helst. Enligt Koranen är demokratin underordnad islam.

Denna lära finns redan i modersmjölken, som snarare stärks än minskas av landets destruktiva omhändertagandeindustri med övertro på konsensus och mångkultur, som kan fungera för välutbildade på högre samhällsnivåer, men inte för majoriteten i förorten, där är det klanen och imamen som skriver dagordningen. Unga män som med stora strapatser tagit sig över 600 mil till bidragsparadiset, måste fundera om invånarna i landet är riktigt kloka, när de får en nalle nedtryckt i famnen.

Det stora raset startade Fredrik Reinfeldt i vredesmod, när han i ren ilska allierade sig med miljöpartiet i migrationspolitiken. Orsaken var att folket skulle straffas för att de hade röstat in Sverigedemokraterna i riksdagen 2010. Nu öppnades hela välfärdspaketet för alla som passerade gränsen, oavsett vandel och asylskäl. Ett horribelt exempel var retroaktiv föräldraförsäkring för barn födda i hemlandet, som kunde göra familjer smått förmögna. Redan 2012 protesterade ordföranden för moderatkvinnorna i en debattartikel i SvD ”…….. Enligt de nuvarande reglerna ger ett barn som har fötts utomlands rätt till samma antal dagar med föräldrapenning oavsett vilken ålder barnet har vid invandring. För barn födda utomlands tilldelas föräldrapenningdagarna retroaktivt. Föräldraledigheten för flera barn kan dessutom tas ut efter varandra. Det medför att föräldrar som invandrar med flera barn ibland kan ta ut föräldrapenning under åtskilliga år….”

Hur många invandrar kvinnor har jag inte mött under yrkestidens rehabiliteringsarbete som effektivt fjättrats vid diskbänken hemma utan chans till svenska språket och egen försörjning. Orsaken är således vredesmod av en moderat idol, där allt nu verkar förlåtet och glömt, samt godhetsbehov hos Löfvens ständiga regeringssänke, dvs. känslosamma och godhetstörstande miljöpartister utan konsekvenstänk.

En av de största pullfaktorerna är assistansersättningen, som är en global fyr med stor dragningskraft för välfärdsmigranters destinationsval. Så här skriver Mats Dagerlind:

”…….Assistansersättningen är en i raden av bidrag och rättigheter till gratis vård i Sverige som fungerat som en tilldragningsfaktor för migranter med sjuka och handikappade familjemedlemmar från länder där motsvarande trygghetssystem är väsentligt mer begränsade eller helt obefintliga. Via djungeltelegrafen är man så långt bort som i Somalia och Afghanistan väl medveten om Sverige som manna- och honungslandet framför andra och är redan innan man anträder sin exdodus på det klara med att detta är förstahandsval för slutdestination….”

Att synliggöra missbruk av handikappreformer är som att spotta i kyrkan eller ännu värre, att häckla Muhammed. Missbruk och fusket inom denna gränslöst dyra reform saknar motstycke. När kostnaderna skenade, vad gjorde regeringen då?

Jo, fd socialminister Annika Strandhäll beordrades att ta bort andningshjälp och sondmatning för de allra sjukaste små barnen, från reformen, samt åtstramning för de som bäst behövde hjälpen. Att granska fusket i förorten kom inte på fråga, regeringen blundade hårt, när falska assistansfirmor var finansiärer för IS mördarresor. Däremot kom namn med bild i expressfart fram, när en svensk hade lurat skjortan av utredarna på förvaltningen och levde glada dagar under utlandssemester med sina ”förlamade ben.”

Nu har socialminister Lena Hallengren tvingats krypa till korset och förstått att andning och näring måste ingå i skälig levandasnivå, men det har suttit hårt åt.

Lågutbildad arbetskraftsinvandrare med familjens handikappade barn som bagage, noterade snabbt denna godhetsfyr och hörde hur Annie Lööf exalterat ropade på en centerstämma, kom till oss, plats finns för 40 miljoner!

Jag minns en rullstolsburen ung kvinna som fick max assistans timmar under yrkestidens rehabiliteringsarbete. Vid återbesök så krävde hon ytterligare timmar.

-”Men du har redan fått maximal hjälp? Vad är det som inte fungerar?”

-” Du inte förstå, min bror kan ju inte hjälpa mig med allt, min mor kan bättre hjälpa mig med hygien….”

Att brodern snodde kosingen och gled runt på stán, var bara i sin ordning efter patientens repertoar om ökade bidrag. Tyvärr delade hon denna uppfattning med flera.

Erfarenhet finns från hembesök hos gravt handikappade barn där stark misstanke om inavel, dvs ”giftiga ingiften” fanns, som inte fick nämnas alls, näringsbrist gick däremot bra, att lyfta fram som orsak. Att skolbänkar står tomma vid höstterminens början kan systemmedia nu skriva om, men aldrig dessa giftens ökade motoriska och kognitiva risker och förstörelsen av unga flickors framtid. Att hylla Fadime och Pela går däremot bra, helst om vänstern samtidigt får predika om den vite mannens patriarkala strukturer och helt glömma bort vilka som höll i pistolen.

Om IQ skillnader nämns då riskerar budbäraren att bli rejält skadeskjuten. Därför gläder det mig, som påpekat denna risk i åratal att fler artiklar med historik och vetenskapliga studier äntligen blir torgförda. Den senaste återfinns i Kvartal av Henrik Höjer som skriver att stor okunskap finns om kusinäktenskap i Sverige. Jag skulle nog vilja tillägga att ”okunskapen” också kan bottna i politikers rädsla för sämre röstfiske i förorten.

Läs gärna Gunnar Sandelins artikel i ”Det goda samhället”. Där han frågar sig om IQ skillnader är mer avgörande än socioekonomiska skillnader? Bara frågan får vänstern att ta fram luktsaltet, svaret kan underminera hela deras affärsverksamhet med bidrag som lockbete för röster och maktinnehav.
Sandelins utgångspunkt är en artikel från 1997 i DN, där den respekterade och kunnige neuropsykologen Håkan Eriksson skrev Bryt tabu om de svagbegåvade”. 25 procent av folket har för låg intelligens för dagens skola och arbetsmarknad.”
Sandelin kontaktar Håkan Eriksson i dag 23 år senare och fårsvaretatt han nu ser pessimistiskt på den stora invandringen till Sverige under senare år.


– ”Massmedia ljög när de påstod att det skulle vara en fantastisk injektion med högutbildade människor från Mellanöstern och Afrika. Till stor del är de analfabeter och enligt våra mått utbildningshandikappade. Sedan tillkommer givetvis allting som de har gått igenom. Situationen har förvridits alldeles enormt.”

Tänk om maktens media skulle sopa framför sin egen dörr innan de anklagar alla nätets aktörer för högerextremism och Fake News. Min misstanke är stor att utbildningshandikapp delas av fler i samhällets topp.

Relaterade källor
https://samnytt.se/hur-mycket-assistansinvandring-tal-sverige/
https://www.svd.se/foraldrapenning-bromsar-integrationen
https://sv.wikipedia.org/wiki/Inavel
https://kvartal.se/artiklar/stor-okunskap-om-kusinaktenskap-i-sverige/
https://detgodasamhallet.com/2020/03/06/gunnar-sandelin-ar-iq-mer-avgorande-an-socio-ekonomiska-faktorer/

………………………………………………………………………………………….

I morgon kommer viktiga råd från läkare för att förhindra smittspridning av coronaviruset. Sprid det gärna vidare.

2 tankar kring ”Enkel lösning – förbjud kusingiften och bidragen för livstids försörjning

    1. Bra påpekande! Syftet är att sprida morgondagens råd vidare, att t.ex. tvätta händerna i minst 20 sek är bra för även andra bråkiga virus.

Kommentarer är stängda.