Löfven jobbar hårt med att offerkoftor trycks på förortens ”Svenne” hatare.

Ofta blir jag så trött på vårt samhälle utanför fönstret, där Löfven nu verkar ha trissat upp sig i sina egna bortförklaringar och lögner. För få poliser, Alliansens skattesänkningar, utanförskap, arbetslöshet och fattigdom utgör alltså orsak till att svenska ungdomar blir urinerade på, och lite lagom kniv-snittanden när kläderna tvingats av.

Aldrig på en religion med ett hat mot västs värderingar, det kan nog i inte upprepas, väggarna är tjocka i Rosenbad mot verklighetens tilldragelser.

Att han i sin maktgalenhet tillsammans med Jökarna sänkt skatten med 13 miljarder, bl.a genom att slopa värnskatten, hör liksom inte dit, bara när andra sänker kontraproducerande skatter.

Karln håller verkligen mitt blodtryck uppe varje dag.

Löfven i ett nötskal:

”Brottslighet har inte med hudfärg och religion att göra, utan med exempelvis sociala klyftor” SvD 17/2.

Pang på med mera bidrag, så sitter jag kvar. Åka limousine och stoltsera i Eu är det bästa jag vet, glömmer han att tillägga.

Sedan klämmer han ur sig lite kokett att socialdemokraterna var ”medskyldiga” till det han menar var en felaktig flyktingpolitik och konstaterar belåtet att ”Vi har lagt om en flyktingpolitik som var ohållbar och som vi ärvde av den borgerliga regeringen.”

Inte konstigt att han är belåten med rekord i beviljade uppehållstillstånd på > 120 000 tusen i fjol och därutöver 22.000 asylanter, härligt tänker han, nya röster, när arbetarna och facket sviker, då ska det svida i deras plånbok. Plastpåseskatt, så finurligt av mina MP: vänner som siter i mitt knä, att det snarare stjälper miljömålen, än hjälper, skiter jag i bara de hålls på gott humör och håller med.

Kanske var reportaget ett sätt för redaktionen att visa att karln är befängd och rubbad?

Adekvata frågor ställs, som enbart får Goddagyxskafts svar.

SAS reklam

Jag undrar också om reklamkonsulternas syfte på SAS tror att förnedringsfilmen om det Skandinaviska, som inte finns, skall få regeringen mer välvilligt inställd och pytsa in mer skattepengar i flygbolaget?

Svenska barbarer med sin töntiga kultur av Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin ligger snart i lä.

Eller förutsåg de arga reaktioner på nätet och försökte övertyga ledningen att all reklam är bra, även den dåliga?

Ilskan kanaliserades genast till sådana som jag, nationalister, högerpopulister, Sputnik med hemska ryssar.

Aftonbladet drar fram en globalistsinnad professor i idéhistoria, Sverker Sörlin, som har fina idéer, hör här:

”– Den här typen av ämnen är väldigt enkla måltavlor för nationalistisk och högerpopulistisk kritik, säger han.
– I filmen framförs en bild av de skandinaviska länderna som många på den konservativa högerkanten inte gillar, men den är verklig. Det är verkligheten som stör dessa människor, och därför blir de upprörda.
Enligt Sörlin fångar reklamen på ett effektivt sätt den öppenhet som han menar är central i den nordeuropeiska kulturen.

– Den nordiska modellen är oerhört beundrad i stora delar av världen. En viktig del av den är vår förmåga att vara kreativa när det gäller att influeras av andra och skapa något som blir unikt för oss.”

Ja, det globala frälsets kreaktivitet i fosterlandsförstörelse är odisskutabelt.

Hur vi skall kunna skapa något som är unikt för oss, förstår jag inte, när värdlandets medborgare är hotade från alla håll, från västföraktade islamister, den politiska eliten, akademin, rättsväsendet osv, osv samt alla fega rövslickare?

Förmodligen menar dessa reklmnissar att alla andra länder har en genuin kultur med ursprung endast från deras egna länder.

Meningen är självklart att det inte ska finnas något svenskt att integrera till, med direktiv från globalistmaffian, som verkar i det dolda med länders korrupta politiker som målvakten Löfven.

Bor vi i ett dårhus i Absurdistan? Frågar jag mig varje dag.

Källor

https://www.svd.se/lofven-det-utbildades-for-fa-poliser-under-alliansen

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OpJrgk/sa-kapade-hogerpopulistiska-natverk-sas-nya-reklamfilm

5 tankar kring ”Löfven jobbar hårt med att offerkoftor trycks på förortens ”Svenne” hatare.

  1. Den dag Löfven har S-reklam på skosulorna blir det en kardemummabulle (solbulle) och ett litet glas Remy Martin VSOP.

    1. Du får gärna bjuda in mig också, så firar vi rejält! Jag tror att de flesta kommentatorer och bloggläsare håller med.

  2. All makt skall utgå från folket. (Demokrati) Politiker i vårt land är valda av svenska folket för svenska folket. Löfven befinner sig någon annanstans, vilket han saknar förutsättningar att själv inse. Inte heller den socialt avvikande klättraren Reinfeldt gjorde det.
    ”Att det mänskliga förståndet har sina gränser sörjer jag inte över, det som däremot gör mig BEDRÖVAD är att dumheten inte har några.” ( Voltaire? ) Många fosterlandsvänner känner sig bedrövade och maktlösa. Vänsterliberal media är i sin enfald skyldiga till detta. Tillika många politiker som aldrig haft ett vanligt arbete. Sanningen och verkligheten kommer framledes att bli fängslande. Vi måste mobilisera alla krafter för att göra oss av med vanstyret av vårt fosterland.

Kommentarer är stängda.