Svensk; Kvinna, Man. Är Du en slavnatur?

Frågar Olle Ljungbeck i detta inlägg. Han vädjar till den tysta massan som ännu tror på statsministerns lögner och till dem som bara knyter näven i fickan, men ser hur landet söndertrasas allt mer, att göra uppror! Ett par tusen som protesterar utanför Rosenbad, skulle vara tillräckligt för att Löfvens skulle tvingas avgå. Ljungbeck kallar dessutom Gävlebor till en privat natt-vakt styrka i stadsdelen Sätra. Hans praktiska agerande vid 88 år fyllda får min eloge!

—————————————————————————————————————–

”Någon annan slutsats än den fråga rubriken ställer går inte att dra när det gäller majoriteten av svenskarna. Av den som i dag är svensk statsminister och regeringschef – Stefan Löfven – låter Du dig behandlas som om Du vore en sådan.

Denna behandling accepterar Du av en man – Stefan  Löfven – som är den värsta brottsling och landsförrädare Sverige någonsin haft.

Skillnaden i dag jämfört med de landsförrädare vi haft tidigare var att Svenskarna gjorde uppror och tvingade bort dem. 

Denne landsförrädare som Du Svensson tydligen tolererar utvisar inte de värsta förbrytarna mot Sveriges folk av omtanke om det egna partiet och sin egen makt. De kan nämligen dömas till döden i sina hemland för att de där utfört samma bestialiska brott som här. Sensmoralen av detta blir sålunda.

Han – Stefan Löfven – värnar mer om grova förbrytare – barbarer – som på olika sätt på det mest fruktansvärda vis våldför/t sig på kvinnor och flickor. Ja våldet har varit så ohyggligt att många av dessa våldsoffer inte endast har fått sina underliv mm så förstörda att de aldrig kan bli normala igen, utan också för all framtid kommer att lida psykiskt. Och dessa bestialiska individer från en annan kontinent värnar denne landsförrädare om!

Han påstår sig vara feminist. Detta påstående är ju en djup kränkning av ordet och alla kvinnor.

Denne gemene folkförrädare får inte nog av dessa kvinnoskändare utan arbetar medvetet för att få dem som medlemmar i partiet.

Och trots detta gör Du Svensson inte uppror utan låter honom fortsätta sitt raserande av det tryggaste välfärdslandet i världen.

Trots tusentals mord, våldtäkter, rån, hedersvåld, skjutningar, sprängningar gör Du inget för att få bort honom!

Då svarar Du ; ”men hur skall detta gå till”. Jo, Svensson jag är övertygad om att det behövs på sin höjd 200 tusen medborgare som infinner sig i Stockholm utanför Rosenbad eller riksdagshuset och kräver hans avgång för att han tvingas avgå. Om Du jämför med många andra länder så är 200 tusen ingen orimlig siffra.

Men i stället för att visa lite kurage och mod agerar Du inte. Du gör det inte trots att Du själv, din hustru, din dotter kan bli offer för de barbarer Stefan Löfven till varje pris försöker få in i partiet trots att de är fiender till Sveriges folk.

När skall Du genomskåda denne landsförrädare. För det har Du tydligen inte gjort eftersom Du köper alla lögner om SD.

Han beskyller SD för nazism etc, samtidigt som hans eget parti attraherar fler och fler ”judehatare” med andra ord verkliga nazister. 

Jag kräver inte att Du skall bli medlem i SD. Men att Du inte agerar kraftfullt och visar detta beträffande Stefan Löfven, socialdemokraterna och de andra PK-partierna innebär ju i stället ett stöd åt dem som kan bli dina och din familjs banemän när islamisterna skaffat sig tillräckliga maktpositioner inom socialdemokratin med Stefan Löfvens goda minne.

Skall Sverige kunna fortleva som den stat det var till Palmes tid då måste Du kraftfullt våga agera för att regeringen Löfven faller. Så länge Du Svensson inte i handling visar en fruktansvärda vrede över vad de av Stefan Löfven insläppta barbarerna – islamisterna – gör mot oss kommer de senares makt öka och våldet accelerera så att din familj inte endast är hotad utan dödsdömd.

Till slut vill jag betona att trots mina 88 år är jag beredd att bidra till att det fruktansvärda våld och förstörelse som nu pågår i vårt land får ett slut.

Jag riktar mig därför till eventuella Gävlebor i stadsdelen Sätra. Jag föreslår en vaktstyrka i Sätra bl a som kontinuerligt bevakar denna. Jag är själv beredd att tillsammans med likasinnade ställa upp i två timmars pass natt som dag till att börja med. Så Du som är lite yngre hör av dig så startar vi kampen. Kanske kan en sådan åtgärd få slut på våldet i denna stadsdel men också generera skyddskårer i övriga landet.”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

En tanke kring ”Svensk; Kvinna, Man. Är Du en slavnatur?

  1. Det är väl inte bara Löfven som SKA BORT! Alla de 7 ska BORT, speciellt M. Det är väl M som möjliggjort det som vi utsatts för NU. Att lägga HELA skulden på Löfven, är inte speciellt begåvat om man inte ”själv” tillhör de MODERATA buksvinen.

Kommentarer är stängda.