Politisk korrekthet styr ”forskare” och ”vetenskapsmän”

  Ett lysande exempel på hur ”forskare” och ”vetenskapsmän” tillägnat sig den politiska korrektheten! skriver Olle Ljungbeck i detta inlägg.

Tyvärr använde globala politiker och Stefan Löfven här hemma Förintelsens minnesdag den 27 januari till att öka antesimetismen genom att blunda för radikala muslimers judehat och enbart rikta skulden på sk. nazister som ligger snubblande nära nationalister. Vilka utgör en bråkdel av flera hundratusen invandrare som fötts och uppfostrats med judehat. Två flugor i en smäll rentav!

Systemmedia har frossat i skuldbeläggning av SD, t.ex. i SvD den 27/1 där man har interjuvat förintelseöverlevare med rubrik ”Förintelseöverlevaren om SD: Behövs en avhopparverksamhet.” Radikala islamister nämns myckert sparsamt. https://www.svd.se/sd-medlemmar-behover-en-avhopparverksamhet

Det judar och överlevande borde känna mest oro över är hur vänstern med Löfven i spetse stryker redikala islamister medhårs, i stället för att rikta sin sorg och vrede åt fel håll. SD har alltid haft en positiv inställning till Israel, till skillnad från Margot Wallströms finansierng av Hamas grymheter.

Bildkälla: Steget Efter/Twitter.

Olle Ljungbeck ger här ett tydligt exempel på medlöperi från forskarvärlden
…………………………………………………………………………………
Detta citat visar hur ”vetenskapsmän” och ”forskare” tillägnat sig den politiska korrektheten! Citatet är hämtat ur TV 1 -textnyheterna.
”Antisemitism har blivit ett mer påtagligt problem i Sverige de senaste tio åren och sociala medier kan vara en av förklaringarna. Det menar idéhistorikern Henrik Bachner som länge forskat om antisemitism.Sociala medier har underlättat spridningen av antisemitiska idéer och erbjudit mötesplatser för människor, vilket i sin tur kan bidra till att attityder förstärks, säger han.Dessutom framträder i dag en mer aggressiv och öppen antisemitism i specifika ideologiska miljöer, enligt Henrik Bachner”.
Man häpnar över denne ”forskares” konklusioner! Sverige har sedan 2000 släppt in flera hundratusen invandrare från länder utanför Europa vilka till nästan hundra procent tillhör en religion – Islam – vars lära innebär att Du som tillbedjare och sympatisör till  denna måste hata alla judar. I Sverige har vi ca 300 organiserade Nazister och ett antal sympatisörer till dessa. Men denna grupp utgör en bråkdel av de invandrade antisemiterna. Att som forskare utelämna de flera hundratusen invandrade islamtrogna som varande de varifrån judehatet till stor del utgår ifrån borde diskvalificera denne Henrik Bachner att benämnas forskare.
Men denna falskhet och sanningsförnekelse är det som erbjuds oss svenskarnär vi vill veta vilka som står för merparten av mord, våldtäkter, rån, terror, hedersvåld/kvinnor, skjutningar, sprängningar etc.

Jag tycker också att denna lilla artikel visar i ett nötskal hur illa det står till med ”sanningen” vi dagligen serveras från de politiskt korrekta. Och tyvärr verkar detsom om majoriteten även inom ”forskningskåren” numera tillhör denna kategori.

Kanske är denna dagtingan med samvetet nödvändig för att åtminstone nå en doktorsgrad? ”


Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

En tanke kring ”Politisk korrekthet styr ”forskare” och ”vetenskapsmän”

  1. Inte nog med det, rasismen och judehatet i ny form sprids nu i Sverige, men nu riktar sig rasismen, hatet, lögnerna och förföljelserna mot kineser. Vad är mest oroande är att det är, precis som en gång i Tyskland, staten och media som driver det. Det är inte bara antisemitismen som har blivit ett mer påtagligt problem i Sverige de senaste tio åren, det är skapandet av rasism och hat generellt, och det är media som står bakom det. Nu gäller det antisinotism Hur media bygger hat mot kineser. Antisemitism är förföljelser av det judiska folket, antisinotism är samma slags förföljelser av det kinesiska folken.

Kommentarer är stängda.