Donald Trump läste lusen av radikala socialisters klimatalarm i Davos.

Denna gång har denne kontroversielle man, helt rätt.

”– Vi kommer aldrig att låta radikala socialister förstöra vår ekonomi, kvadda vårt land eller utplåna vår frihet.
– Vi måste avfärda de ständiga domedagsprofeterna och deras förutsägelser om apokalypsen. De är arvtagare till dåtidens dåraktiga spådamer,
sade Donald Trump.
Trump sade att dessa domedagsprofeter ”vill att det ska gå dåligt för oss”.
De förutspådde en överbefolkningskris på 1960-talet, massvält på 70-talet och ett slut på oljan på 1990-talet. Dessa alarmister kräver alltid samma sak: absolut makt att dominera, omvandla och kontrollera alla aspekter av våra liv.”

Unga Greta blev en perfekt galjonsfigur för globalistmaffian med Rockefellerklanen i täten.

Dessa sk. bokstavsbarn är mycket lätta att manipulera och är kända för att snöa in på bara en sak. Pappan skriver talen, nu har han fått en riktig uppgift än att vara hemmaman, när hustrun är ute och sjunger vackra arior. Därutöver finns en hel stab med röda ”spådamer” kring denna unga dam, som styr och ställer medan Soros förtjust gnuggar sina händer.

Journalisten Rebecca Weideno Uvell har gjort flera förnämliga kartläggningar av ”domptörerna” bakom denna klimatcirkus, där Gretas tårar ger klirr i den globala finansmaffians kassaskrin. https://uvell.se/2018/12/11/pr-spinnet-bakom-greta-thunberg/

Boktips: ”Rockefeller – en klimatsmart historia” av Jacob Nordangård.

Klimatet blev den räddande ängeln för Rockefeller och Rotschildklanerna som genom rädsla skulle få folket i sina händer och då ledas in i en ny världsordning, eftersom flertalet trilskas och vill behålla nationalstaten, som är förutsättning för demokrati, som våra nyttiga idioter till politiker vill kringgå med besked, DÖ och JÖK, tydligare kan väl folkföraktet inte bli.

Citat från bokrecensionen: ”Budskapet blev att detta problem (dvs. klimatet) kunde ingen nation klara ensam, utan vi måste ”hjälpas åt” över nationsgränserna. FN och EU bildades. En ny världsregering behöver skapas.
New Age och miljörörelsen

Klimathotet blev den kris som bäst skulle kunna motivera befolkningen till de önskade förändringarna, d.v.s. en enad värld med en gemensam styrning….” 

Agenda 2030 är lika förljugen som dagens konventioner om mänskliga rättigheter, asyl med evig försörjning.

Det är jordens miljö, som skall räddas, klimatet med solens och havets påverkan sköter sig bäst själv.

Pia Herlitz avslutar sin recension med George Orwells ord: ”Den framtida fascismen kommer att klä sig i anti-fascismens ansikte”.

Nu är den här!