”Sveriges nya maffiaboss; Stefan Löfven!”

Allt fler väljare håller med om detta, för nu finns det invandringsrelaterade våldet både utanför och inuti husen. För en tid sedan skrev jag om hur min systersons familj hade utsatts för inbrott och hur en äldre kvinna rånades på halsband och mobil mitt på blanka förmiddagen i Älta, söder om Stockholm. På ett promenadstråk där min syster går nästan varje dag.

I Media försöker polisledning att hylla sin ”Operation Rimfrost” medan skotten viner om knuten. Lite insikt finns dock för vi kan inte stävja alla konflikter skriver de på sin brasklapp.

Här skriver Torbjörn Sassersson om liknade upplevelser i NewsVoice från sitt bostadsområde, som nu är vardagsmat för varenda svensk. Ingen är trygg varken inne eller utanför sitt hem. Gamla, som kan skyfflas ut, när sk. ensamkommande och nyanlända står på tur och balkonger som kan rasa, när gängen gör upp om gatan. Detta är priset, för att den humanitära stormakten blivit fristad för ”IS-terrorister, parallella rättssystem och organiserad klankriminalitet.”

Jag förstår att nationaltorpeden Soros gnuggar händerna av förtjusning över landets förfall, helt enligt den globala finanselitens regelbok, som både FN och EU vilar på. Deras utgångspunkt är att folket då, skall fundera på, om inte en ny världsordning behövs…

Nytt inlägg på NewsVoiceStefan – Du är nu Sveriges maffiaboss av T Sassersson red.

DEBATT. Stefan, du är en del av svensk gangstervärld genom din försummelse som högsta chef för Sverige. Du har gjort Sverige till en fristad för IS-terrorister, parallella rättssystem och organiserad klankriminalitet. Ett par miljoner av de boende i vårt land är sannolikt eniga om det, både bland vanliga svenskar och invandrare. Text: Torbjörn Sassersson | […]Läs mer av inlägget

Men rörelsens verkligheteförnekare upprörs över ett samtal, samtidigt som två män sköts ihjäl utanför en krog i Norrköping och vår ”maffiaboss” är på besök i Ukraina, där det finns gott om gelikar.

Illustration från den alltid lika träffsäkra ”Steget Efter”

Fria Tider berättar hur Soros högra hand fick topptjänst av Löfven, dvs. ”Kaka söker maka!” Nu har den 49-årige vänsterprofilen Daniel Sachs fått en ny topptjänst – som ledamot av Nationella innovationsrådet, som leds av statsminister Stefan Löfven (S). Men för såna skurkar finns ingen upprördhet.

https://www.friatider.se/soros-h-gra-hand-f-r-skattefinansierad-topptj-nst-av-l-fven