Löfven gömmer sig

Steget Efter på Twitter

Kanske statsministern gömde sig efter gårdagens besked från Demoskop, för nu är SD det största partiet!
Det är bara att Gratulera Åkesson!

Trots anpassning till mitten, så är SD det minst dåliga partiet fn, jag hoppas på att AfS skall klara spärren till 2022. Asylstopp, repartiering och ut ur EU är vad jag vill ha, för att rädda landet.

https://samnytt.se/sd-passerar-s-nu-sveriges-storsta-parti/

SD:s misstroendevotum mot Morgan Johansson kan ej verkställals för stöd av M och KD räcker ej, liberalerna ville inte vara med och självfallet inte Annie Lööf. De tycker att Morgan Johansson gör ett bra jobb. Därmed faller det platt till marken och senfärdigheten med skärpta åtgärder får fortgå.

Danmark har nu infört gränskontroller av passagerare från Sverige, vars export av fundmentaliser förskräcke.

Fredrik Reinfledt, med sina öppna hjärtan, hävdar att denna åtgärd kan bidra till nya krig!! Och doaflickorna på SVT oroar sig för att våra invandrare kan bli kränkta…Vi bor inte på samma planet. https://samnytt.se/dansk-polis-98-av-kriminella-gang-bestar-av-invandrare/

Ännu utgör kontrollerna bara stickprov, men fortsättning lär följa. För regeringens lager av IS terrorister med sympatisörer bara växer.

Regeringens saktfärdighet är imponerande, de förhalar, utreder och ger förväntat resultat i direktiven, så utredaren inte tvekar om utfallet. Helst skall utredningen ta flera år. Men verbalt är det ingen hejd på de stora orden om hårdare tag och fler poliser.

Tyvärr ser inte vänsterns väljare att en auktoritär polisstat redan är på plats. Att jaga och misskreditera nationalstatens vänner och bortförklara brott begågna av medborgare med annan hemvist är deras räddning, för att inte tappa makten.

Upprörda blir de inte när skotten viner och fönster exploderar av sprängningar, men när Staffanstorp gör reklam för ett tryggt samhälle, då exploderar dom. Jag tror att Staffantorps resoluta styre starkt har bidragit till SD:s framgångar. Tänk om fler kommunpolitiker kunde ta efter, i stället för att ständigt vika ner sig. Nu skall Linköping berikas av 257 nya migranter och mer lär det bli, så glöm egen lägenhet Ni som står i kö och gå för Guds skull inte ensamma ute efter mörkrets inbrott.

Steget Efter på Twitter illustrerar.

Löfven kryper ibland fram ur sitt gömställe, då ska han göra slut på buset, för att fort krypa in igen.

En tanke kring ”Löfven gömmer sig

  1. Rattfylla med dödlig utgång
    Sverige 2 år
    Tyskland 13 år.
    Kina (Gui Minhai) 2 år villkorligt
    Kina enligt svenska regeringen om man har svenskt pass, Gratis, straffrihet, med belöningar och priser.

Kommentarer är stängda.