Statsministern offrar medborgarnas trygghet för att behålla makten

Då är inget pris för högt för Löfven. Offren för det invandringsrelaterade våldet väger lätt för en maktgalen statsminister, som skyddar brottslingarna för att få röster i nästa val.

Illustration från Petterssons blogg.

 Om detta skriver Olle Ljungbeck som ser utvisningar av grova brottslingar, som enda möjlighet för att rädda landet.
………………………………………………………………………

 ”Statsminister Stefan Löfvens målsättning är att genom underlåtenhet att bestraffa invandrade brottslingar så skall han kunna värva så många av deras släktingar och anförvanter att han kan behålla makten.    

Stefan Löfven förorsakar nu tillsammans med övriga sjuklövern svenska folket samma lidande och terror som Hitler och Stalin gjorde. Detta gör de genom att ha släppt in islamister i sådan omfattning att enda möjligheten att rädda och återupprätta vårt land till vad det var före massinvandringen är utvisning av minst hundratusen av dem.
Med andra ord alla de som hyllar islams våldsideologi och därför vägrar att leva i samexistens med oss.

Genom att ha släppt in dessa våldsverkare, som i huvudsak omfattar individer som bekänner sig till islam och därmed är beredda att utföra de grymheter denna religion står för,  orsakar de ett lidanden för svenska folket som inte är mindre än det de nämnda diktatorerna stod för.

Det är lätt att konstatera att i de länder där islam är statsreligion är våldet konstant.

Därför kommer dessa människor aldrig att kunna göras fredliga och samexistera enligt vårt lands lagar och värderingar.

Utvisning är då enda lösningen för att Sverige skall kunna återgå till att vara världens fredligaste land. De politiker som inte inser detta är inte humanister utan förrädare och förgörare av sitt eget folk.

Det är därför inte endast löjligt utan ointelligent att för att få ned brottsligheten föreslå längre straff, borttagande av straffrabatt, fler poliser etc etc. Enda möjligheten att befria oss från våldet från de utifrån kommande som våldför sig på svenska folket – är utvisning av alla de kriminella som gjort sig skyldiga till brott där minimi straffet är fängelse. Den som tror att det finns någon annan lösning är en aningslös dumbom, men också fiende till sitt eget folk.

Löfven har ännu inte inrättat några koncentrationsläger, men den terror och det våld som han låter ske är till omfattning och fruktan inte mindre ångestskapande än det som hände i dessa.

Min liknelse med koncentrationsläger kan verka vara överord. Men tänk då på att under de senaste 5 åren har minst mellan 20-30 tusen människor drabbats av mord, våldtäkter, rån, misshandel, terror, skjutningar, sprängningar och bränder av bostadsfastigheter, allmänna byggnader och bilar.

Men tvingas också leva under så otrygga förhållanden att det påminner om de förhållanden koncentrationsfångar levde under.

Det kan bevisas att tusentals svenska skolungdomar med bävan går till skolan i dag.

Man kan i detta sammanhang inte undgå att ställa frågan; ”Hur kan svenska föräldrar tolerera att deras barn tvingas leva i denna otrygghet”?

Terrorn mot svenska kvinnor och flickor kan väl jämföras med den de förföljda i Nazityskland och kommuniststaterna upplevde, när de rörde sig utomhus utan skydd för de som sympatiserade med nazister och kommunister. I Sverige är ju regeringen Löfven på samma sätt som i diktaturländerna på våldsverkarnas sida. Detta för att man därmed tror sig kunna samla så många sympatisörer från de invandrades sida att man kan behålla makten.

Jag tror inte människor vars land inte varit i krig varit i en värre situation än den som nu råder i dagens Sverige. 

Såväl våldet som den rädsla och otrygghet detta för med sig gör att människor och då framförallt kvinnor/flickor aldrig kan känna sig trygga.

Trots detta tiger Löfven och gör inget för att krossa våldsverkarna. Hans besök i länder där islam är statsreligion har ju tom gång på gång visat att han inte endast accepterar dessa kvinnoförnedrande våldsregimer utan tom försvarar dem.

Det är nu ställt utom allt tvivel att han är beredd att offra svenska folkets trygghet mot att få islamisternas röster vid nästa val. 

Om han vore demokrat och humanist och inte som nu enbart drivs av maktbegär skulle han kunnat få slut på den katastrofala situation svenska folket – såväl svenska kvinnor som män, såväl flickor som pojkar – lever under idag.

Med hänsyn till vad han står för och låter ske, kan endast dessa två diagnoser vara giltiga:

  • Svårt mentalt sjuk.
  • Ett patologiskt maktbegär

Vilket innebär att han hellre än att lämna makten låter den katastrof han skapat för svenska folket fortgå och förvärras. 

Han måste därför inte endast bort från regeringsmakten utan också ställas inför domstol och få det livstidsstraff han självklart skall ha.

Olle Ljungbeck. Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

4 tankar kring ”Statsministern offrar medborgarnas trygghet för att behålla makten

  1. ”Han måste därför inte endast bort från regeringsmakten utan också ställas inför domstol och få det livstidsstraff han självklart skall ha!”. Alldeles helt rätt Hr Ljungbeck men varför utesluter du den svenska samhällets fiende Nr 1, Excellensen? Han har ju agerat som CIA agent sedan Fälldins tid! Om någon havererat Sverige ekonomiskt så är det M, att NU skylla på S verkar inte speciellt vettigt! DE som är skyldiga skall ställas inför Krigsrätt.

    1. Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven, helt rätt beträffande riksrätt!

  2. Makten framför allt. Vad Löfven hovet gör är att importera valboskap som han sedan köper röster av. Rösta på Sossarna så blir det mer bidrag. ”Ni vill väl inte mista bidragen”. Det är alltså korruption vi talar om. Vi börjar se en ändring nu, SD växer, folk börjar opponera sig (Östling senast), folk börjar genomskåda korruptionen, och Löfven blir alltmer desperat att behålla makten. Statliga media, statsfinansierade Bonniers, och sedan FOI, sprutar ju ut propaganda nu. På FOI har man ”planterat” personer med lojala åsikter, och sedan säljs dom som ”neutrala forskare”. Vad som verkligen stör mig är att alltihopa för tankarna till vad som hände i Tyskland mellan 1910 och 1946. Sverige av idag är kusligt likt historien.

    1. Tack! Dina kommentarer sammanfattar snabbt vad majoriteten av inläggen på denna blogg handlar om, med nyttiga erfarenheter ”utifrån”som vi aldrig får en skymt av i statsmedia.

Kommentarer är stängda.