Börjar Svensson vakna?

Insändare i Göteborgsposten.

”Nu drabbas våra söner också av brott. Det som är vanligast är personrån och misshandel.  Polisen, de som utsatts för dessa brott och deras föräldrar och vänner är dock väl medvetna om vem/vilka det är som utför majoriteten av dessa brott.

De lämnar offret, ibland i ett allvarligt skick, medvetslös, slagen blodig. Vanligtvis lyckas inte polisen gripa gärningsmännen.

Ett vanligt scenario, när våra söner blir rånade/misshandlade är att de blir iakttagna av gärningsmännen på håll, följs efter till lämplig plats där de helt sonika blir nedslagna/hotade, oftast av flera förövare. Ibland förekommer knivar, hot med vapen, knogjärn och andra tillhyggen. Själva förnedringen av offret är en av ”kickarna” för gärningsmännen, inte stöldgodset i sig.

https://www.expressen.se/gt/niclas-20-tvingades-kyssa-ranarens-fotter/

Värdesaker plockas av offret och gärningsmännen försvinner. De lämnar offret, ibland i ett allvarligt skick, medvetslös, slagen blodig. Vanligtvis lyckas inte polisen gripa gärningsmännen.

Under de senaste tolv månaderna har cirka tio vänner till vår son råkat ut för detta. Nämner denna siffra bara för att du som läser skall förstå hur vanligt detta våld har blivit. Det gäller att förändra attityder, kulturer och se till att den svenska lagstiftningen gäller i vårt samhälle. Fina ord från regeringen och våra riksdagspartier har inte lett till någon förbättring i samhället, snarare ökar denna typ av brott lavinartat.

Orolig förälder”

Källa . https://www.gp.se/fria-ord/v%C3%A5ldet-drabbar-v%C3%A5ra-s%C3%B6ner1.18857066?fbclid=IwAR3Mlu84VqXqG1CcepCk8Dy7hH4bDKtKXRGaYQgpKh6FTG2U5D5J37PB0Fw

Fler fritidsgårdar upprepar vänstern, när både lönsamhet med invandring och värdlandets främlingsfientlighet inte längre fäster, men det kanske inte är lösningen, skrev min gamla väninna och bifogade länken. https://mitti.se/nyheter/gatans-machokultur-sextrakasserier/

Fredrik Reinfeldt är däremot trygg på sin promenad , nu har han dans som förslag för att göra kriminella snälla. Han kan tävla med röda politiker i Göteborg och Malmö, vars integrationsiver bland annat har resulterat i Angereds kamelcenter och en skatesamordnare.

Det jag kan tala om för ”Orolig förälder” är att detta är en högst medveten politik av våra globala och mångkulturella makthavare. Deras syfte är fortsatt vinstmaximering och makt över världens länder, vars naturtillgångar måste beslagtas. Söndring, splittring är gamla grepp genom historien, för ökad makt.

Stefan Löfvens fjäskeri för EU och FN är välkänt, dessa organisationer är medel för genomförande av den gamla Kallegri planen. Där nationalstaten måste undermineras för att en ny global världsordning skall kunna realiseras. Migranter från en medeltida religion med värderingar som går stick i stäv med västerlandets är det perfekta söndringsmedlet. Samtidigt som vanligt folk dignar under skattetrycket och har fullt sjå att klara vardagen.

Dagens politiker är karriärister och har ringa erfarenhet från arbetslivet, de har slipats i ungdomsförbundens karriärskola, där verkligheten inte får komma in och den omtalade solidariteten är främst till för dem själva.
Massmigrationen är iscensatt av krigsindustrin samt globala oligarker med herrarna över banksystemen, allt för att roffa åt sig mer av våra tillgångar.

”If my sun did not want war it will be none” uttalandet från Rotchilds anmoder, säger väl allt.

Indoktrinering om det lika värdet och andra korrekta floskler har fått utbildningsväsendet på fall, med upprepande papegojor som visar vilka goda människor de är, när de rabblar dessa mantra dagen lång, främst för att det gynnar karriär och egen framgång.

Vänstern tappade kompassen efter Berlinmurens fall och vände blicken utåt världen och blev den globala finansmaffians nyttiga idioter, med sin identitetspolitik och relativism från sumpmarken.

Därutöver behövde det vänsterliberala storhetsgänget nya väljare, när allt fler föredrar SD och då blev migranter från en medeltida och dysfunktionell religion den perfekta valboskapen. Analfabeter, lågutbildade, bokstavstrogna Koranläsare, kan vara resultat från ”giftiga ingiften.” Därför får förbud mot kusingiften inte diskuteras. Invandrarflickor offras på den feministiska regeringens altare, medan diktatur regimer är aktiva i FN:s råd för mänskliga rättigheter…

Ekonomiska migranter följde pullfaktorernas vägbeskrivning till Merkels och Löfvens kassakistor. Migranterna gödslades med skattepengar och fick mental skolning i offerkoftans mentalitet av låtsasgoda landsmän, som förvandlade rättmätiga krav till kränkning. De snyftade i kapp över rasism och främlingsfientlighet, där alla orättvisor var den vite mannens fel.

Nu, när landets kassakistor har sinat och allt fler landsmän i sin egen verklighet ser att varken berikning eller lönsamhet stämmer, så kom klimatet som en räddande ängel.

Ökat skatteuttag är ett måste för alla anhöriga som vill in och för alla gamla som har fått smak för ett bidragsliv utan att lämna sofflocket. Små flykting barn har nu ersatts av små isbjönsungar i ett smältande Arktis, för att sätta väljares känslor i svall. Att landets koldioxid utsläpp bara är en till två promille av världens utsläpp hör inte dit, för nu skall Löfven med Lövin i bakhasorna åter dra på sig världens ledartröjor, när den humanitära stormakten blev ett fjasko och tappade sin höga svansföring utomlands.

Dissidenter svartmålades och jagas ut från maktens mediakanaler, vars läsare alltmer vänder sig till nätet, nu försöker SVT&SR med ”hönsfjädrar” som nytt grepp för att tittarna skall förstå hur objektiva deras rödgröna journalistkår är, när de ädelt jagar fake news, hyllar Greta och hatar Trump.

Hetsmotfolkgrupps jägarna skattefinansierades, så vi pensionärer förstår att det är bäst att hålla tyst. Därför slutar jag nu, även om många anledningar till landets förfall återstår att redovisa.

Nu behövs en folkrörelse som värnar fosterlandet och får 7- klöverns politiker på fall, eftersom de dagligen bryter mot både grundlag och regeringsform.

Deras gärningar har krossat landets välfärd, vårt språk, kultur och traditioner, men glädjande är att oroliga föräldrar och samhällsmedborgare nu protesterar och ökar lavinartat.

Hoppas att de tog del av Olle Ljungbecks önskan om ett uppror mot makthavarna i hans inlägg den 12 oktober eller varför inte ta del av ”Det Fria Sveriges” upprop.

7 tankar kring ”Börjar Svensson vakna?

  1. Man kan undra om det är en politisk ”kupp” som håller på att förverkligas? M vill föra samtal med SD i försök att ta över regeringsskapet, på det ena eller andra viset. Deras överexponering i media, t.o.m. i Svt, tyder väl på det. Vi ska ”förprogrammeras” som man gjort det svenska folket i alla tider. Det hela är ju en ”kopia” av vad som utspelar sig i USA! Kör ni samma koncept, M?

      1. ”Vad blir den engelska ramsan på klar svenska?” Ledsen men jag förstod inte vad Du syftade på. Vill Du förtydliga vilken ramsa du syftar på?

          1. ”I fall min son inte vill ha krig, så blir det inget!”
            Samma krigsavsändare i dag, utan kontroll på bankerna, kridsindustrin så blir det inget krig. Demokrati export är vanligt som initialt vapen, när naturtillgångar lockar.

Kommentarer är stängda.