En maktlysten och farlig regeringschef

”En maktlysten regeringschef som regerar med stöd av en allians (vars politik han tidigare helt fördömt) för att till varje pris kunna behålla makten är synnerligen farlig,” konstaterar Olle Ljungbeck i detta inlägg.

Stefan Löfven har under sin regeringsperiod tydligt visat att partiets ideologi är helt underordnad hans egna maktsträvanden.
Detta innebär i sin tur att hans politik blir synnerligen farlig när den underordnar sig ett antal ”allianspartier” som varför sig har olika politiska strävanden (en politik han tidigare fördömt), men är en förutsättning för att han skall kunna behålla makten.

Stefan Löfven är en utpräglad maktmänniska som för maktens skull är beredd att sälja ut det egna partiets ideologi men också svenska folkets trygghet och välfärd. Mycket små partier som representerar en mycket liten del av befolkningen men också står för farliga extrema åsikter kan då få (för) stort inflytande.

Detta finns det många exempel på under Löfvens regeringsperiod.
MP har självklart fått för stort inflytande i förhållande till hur många medborgare som delar deras åsikter. Risken är stor att deras förslag som i stor utsträckning genomförts av regeringen kan få förödande konsekvenser för industrin/ jordbruket och den enskilde. C fick igenom sitt helt vansinniga förslag om att minst tiotusen unga män skulle få stanna i Sverige. Detta har ju inte minst orsakat att kriminalitet och våld ökat enormt. Såväl C och L:s  krav i Januariöverenskommelsen går i många frågor helt stick i stäv med socialdemokraternas egen grundideologi.
En sådan regering accepterar också många nonsensförslag från ”allianspartierna” i förhoppningen att det skall öka dess popularitet.

Jeander” ser symbiosen mellan finansministern och en nöjd Isabella Lövin.

Ett sådant är t  ex ”skattesänkningen” för vissa delar av landsbygden.  Endast några dagar därefter kom en skattehöjning på bensin och diesel som äter upp denna ”skattesänkning” och mer än det, för just de som mest behöver bilen/traktorn/lastbilen för sin verksamhet eller resor till arbetet.

En regering som till varje pris vill sitta kvar riskerar att föra en politik som saknar en målmedveten linje för stabilitet och välfärd och kan därmed rasera en positiv utveckling i samhället. 
Inte minst den pågående diskussionen om att krossa gängkriminaliteten kommer att sluta i ett fiasko. Att endast tala om gängkriminalitet visar att man redan i inledningsskedet förminskat problemen. Här saknas som vanligt en krav- och konsekvensanalys som regeringen Löfven mer än någon annan regering gjort sig känd för att förkasta.

För att något så när förstå och kunna åtgärda migrationskatastrofen krävs att man inser verkligheten. Nämligen att ca 70-80 procent av de som bekänner sig till islam har värderingar som helt strider mot de svenska värderingarna och det vi kallar humanism. Inte minst kvinnors rättigheter. Men Löfven använder inte orden ”krossa” utan ”vi skall tvinga tillbaka våldet”. Redan i detta uttalande visar han att han inte vill gå till botten med denna fruktansvärda cancersvulst.

Att t ex i dagordningen inte ta upp frågor som återsändning till hemlandet etc visar ju på att den viktigaste frågan för begränsning av kriminalitet och våld inte ens berörs!

Detta beror med största sannolikhet på att ”regeringsalliansen” är splittrad om målen.
Utan krav om återsändning av de som inte har rätt att vara här, utvisning av individer som gjort sig skyldiga till brott där fängelse är norm, utvisning av de vilka stämplats som terrorister, utvisning av de som inte accepterar våra grundlagsfästa värderingar etc blir hela utredningen meningslös och därmed blir våldet och kriminaliteten kvar som en kräftsvulst som inte går att bota.
Om inte detta blir utredningens beslut kommer det varken att räcka med hundratusen poliser eller fler etc. 

Varför nämner inte denne självutnämnde ”feminist” något om just kvinnovåldet som kanske är det värsta i världen tom värre än gängvåldet? Jo han vill inte stöta sig med sina bundsförvanter islamisterna som han träffat överenskommelse om att de skall rösta på ”hans” parti socialdemokraterna. Därför kommer hela utredningen att sluta i en helt meningslös ordmassa som inte får någon som helst verkan på bl a gängvåldet.
Med den inriktning regeringen och dess stödpartier gett utredningen kommer våldet och kriminaliteten att fortsätta som förut. Men det gör också mord, våldtäkter, rån, hedersvåld, terror mot kvinnor och flickor liksom bränder av privat och allmän egendom etc.
Hade partierna någon som helst strävan att åstadkomma resultat skulle de givetvis inte medverka i i utredningen om dagens utredningsförslag blir grunden för utredningen.”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle 

Nya smällar varje dag, det är så verkligheten ser ut bakom Löfvens ”tryggare Sverige”, nu åter en oskyldig kvinna som var på fel plats och på fel tid i Lund, men vi ska inte vara oroliga, men vaksamma enligt polis….

https://www.expressen.se/kvallsposten/en-till-sjukhus-efter-kraftig-explosion/

………………………………………………………………………………

I morgon kommer en viktig artikel av Ingrid Björkman, där hon ställer frågan ”Varför integrering?”

Hon borde vara en självklar hedersgäst under partiledarsamtalen om åtgärder mot den eskalerande kriminaliteten. Förslagen är bara en krusning på ytan, eftersom partiledarna inte vill, eller inte ”får” se migrationens förödande effekter, både för värdlandet och landet de lämnar.

Jag avslutar med en positiv nyhet:

https://www.svd.se/ny-svd-sifo-sd-far-hogsta-siffran-nagonsin

3 tankar kring ”En maktlysten och farlig regeringschef

  1. Lysande Olle L.

    Statsministern har nyligen framfört denna mening framför kamera:

    ”… VI har aldrig kritiserat islam och kommer ALDRIG kritisera islam!! ”

    Tycker att detta inte nog kan upprepas – det säger så mycket vad vi har att vänta !!!
    Makten med hjälp av valboskapet till varje pris.

  2. Min syster var på utflykt i Södermanland med en guide, som glädjande sa:
    ”Dagens tid är ur led, man blir kallad rasist för att hembygden skall värnas och de unga flyr för de får inga bostäder för de går till alla berikare….så ser det ut!”

  3. Det var en gång en outbildad korpral som…… Förstås. Det har väl folk glömt nuförtiden.

Kommentarer är stängda.