”Bagdad Bob” skönmålar verkligheten i Malmö.

Ingen rolig början på min 5 veckors 50 kr prenumeration på SvD.
Bagdad Bob kallas polismästaren Stefan Sinntéus i Malmö, på sociala medier, när han i en tweet påstår att att det vimlar av faktafel om Malmö.

Hör här: Folk flyttar inte ut, Malmö är en expansiv stad, de anmälda brotten ökar inte osv. Expansiviteten som han talar om är inflyttande bidragsmigranter och oanmälda brott finns inte i hans korrekta manual. Att 9 av 10 danskar inte vill bo i Malmö, intresserar honom inte. Polismästaren har fått yppandeförbud i fallet om den mördade 31-åriga kvinnan. Synd att han inte fått det permanent i övriga frågor också. Skönmålning och mörkläggning råder, han kommer säkert att stiga i graderna framöver. Min misstanke är att han är bäste bror med Dan Eliasson och Jerzy Sarnecki.

Nu engagerar sig tusentals Malmöbor mot gängvåldet. Men i vanlig ordning, inte ett ord om avsändarna till våldet. Nu vimlar det i gammelmedia av symptombeskrivningar, men sjukdomen får ej nämnas. Allt invandringsrelaterat våld kommer från Mars.
Tänk om pågående ”Mamma uppror” kunde börja med och granska sina bortskämda söner, där många har förstärkt hushållskassan med tusenlappar från knarkdistrubition, men icke. Nu är allt samhället fel, utöver samverkan, lär väl resultatet bli mera bidrag, fler fritidsgårdar med skatesamordnare, man kan bli tokig för mindre.

Nu skall skarpa förslag sjösättas enligt kriminolog Ardavan Khoshnood, kronvittnen, slopad ungdomsrabatt, anonyma vittnen utgör exempel. Om utvisning vid grova brott, som endast SD förordar, backar denne kriminolog och hasplar ur sig att vetenskapliga studier saknas om effekten. Självklart , eftersom mycket få utvisningar sker.

Dessa skarpa förslag kommer att bli trubbigt verkningslösa så länge som det verklighetsfrånvända och islamkramande miljöpartiet finns kvar i regeringen.

Carl Lindstrand skriver:

”SvD:s genomgång av de skarpaste förslagen för att komma tillrätta med den grova kriminaliteten som nu ligger på bordet visar ett särskilt intressant förhållande.
Miljöpartiet är inte för ett enda av förslagen!
Men detta lilla verklighetsfrånvända parti som balanserar på fyraprocentsspärren anses likväl värdigt att delta i samtalen, trots att deras hållning knappast är ägnad att bidra till, som det heter på Lööfspeak, ”breda blocköverskridande uppgörelser”.
Detta samtidigt som man utesluter det parti som längst varnat för utvecklingen och som numera företräder närmare en femtedel av väljarna på riksplanet – och som sannolikt kan vara de partier som är beredda att lägga och stötta förslag om seriösa åtgärder för att stävja våldet behjälpligt med att skapa en majoritet för sådana åtgärder.
Det är inte riktigt klokt. Och M borde markera att det förhåller sig så tydligare genom att ta egna initiativ, ensam eller tillsammans med KD, C och L som också markerat mot denna dumhet, till samtal med sagda parti i frågan. Frågan är för allvarlig för att man skall underlåta att utnyttja den majoritet som är möjlig för att göra skarpa åtgärder till en verklighet.
Tramset måste få ett slut. Nu. Staten får inte längre svika sina kärnuppgifter. Människor i vårt samhälle är inte trygga. Människor i vårt samhälle dör.”

Riktigt tokig höll jag på att bli, när jag på bästa debattutrymme under gårdagen i SvD, läste ett snyft inlägg av tre företrädare för det islamska studieförbundet Ibn Rushd under rubriken ”Det krävs modiga studieförbund för att nå nyanlända.”
Det korrekta och ideella Folkbildningsrådet har granskat verksamheten efter en begäran från förbundet själv, när det statliga stödet drogs in. Men nu har professor Erik Amnå vid Örebro Universitet deklarerat att detta obskyra förbund med sina hatpredikanter, uppfyller vår demokratiska värdegrund och behövs. Så nu kommer väl pengaregnat att slå nya rekord. Då modiga politiker från både AfS och SD är bojkottade, så finns bara en anskrämlig samling fega kvar.
Sedan orka jag inte läsa något mer, eftersom det dunkade oroväckande bakom pannan.

Relaterade källor

https://samnytt.se/danmark-9-av-10-danskar-vill-inte-bo-i-malmo/

https://www.svd.se/mammorna-kraver-stopp-pa-valdet-vi-kan-inte-blunda

https://www.svd.se/skarpa-forslagen-mot-gangen-goda-chanser

https://www.svd.se/om/skjutningarna-i-sverige

En trevlig nyhet till skillnad från alla otrevligheter ovan. SD ökar till 21,4 % i Demoskops senaste undersökning.

https://www.expressen.se/nyheter/efter-dodsskjutningarna-s-valjare-gar-till-sd-som-far-rekordstod/

En tanke kring ””Bagdad Bob” skönmålar verkligheten i Malmö.

  1. Det finns enkla och effektiva lösningar.
    För de som inte sköter sig en svenska normer, dra in uppehållstillståndet och om nödvändigt medborgarskapet. Deportera. Australien gör det.
    Stoppa all invandring av olämpliga personer – oavsett, spärra gränsen effektivt.
    Låt os få ett system där vi kan avskeda olämpliga politiker.

Kommentarer är stängda.