Vad händer inom polisen?

Från en vän kom detta meddelande om Swebb intervju 57, som är något av det bästa som sänts.

Conny Andersson heter en f.d. polis som jobbade i Stockholm Västerort, den s.k. Vilda Västern, dvs det enligt intervjun tuffaste distriktet. Här intervjuas Conny av Mikael Willgert. 

https://youtu.be/6UwayzytOZM

Om allt vad Conny berättar stämmer med verkligheten, så borde det bli folkresning. Men jag tror att majoriteten av oss sover härvidlag.
Pauser kan behövas, eftersom samtalet tar ca en timme.”

Undrar hur länge det dröjer innan hans karriär tar slut? Tänker på Peter Springare i Örebro. När duktigt yrkesfolk berättar som det är, då håller Löfven för öronen och hans korrekta vänner vet att det är bra för karriären om de snabbt snyftar på med strukturer, orättvisor, previlegier och utanförskap.
Några framgångsrika rövslickare inom samma skrå, brukar ofta haspla ur sig att ”detta stämmer inte alls, jag har bara positiva……” Drömmen vore då, om några i fikarummet bara kunde resa på sig och be änglasångerskan (tyvärr är det ofta en hon) att hålla tyst och be henne lyssna på väl underbyggda argument med fakta. Ofta tystnar de ärliga och dricker upp sista slurken i kaffekoppen och går ut och de som innehar högre grad av beroendeställning till rövslickaren försöker byta samtalsämne och de utan hopp bara håller med godhetsaposteln, som nästan aldrig bjuder på en bulle till kaffet.

Nu kluras det nog på hela regeringskansliet hur man ska komma åt och tysta Swebb TV, som drar undan mattan för Löfven, så fort han öppnar munnen, det är nog därför som han helst gömmer sig och skickar fram någon lojal underhuggare mitt i karriären.
Kanske en paragraf HMR (Hets mot regringen) kan sjösättas?
För nätjättarna Gogle, Facebook, Twitter prioriterar profiten, när det verkligen gäller, så korrupta regeringar får ta fram stora plånboken för att dess följsamhet skall garanteras.

Yttrandefriheten utgör ett gissel för Löfven och hans regering, som troligen har mutat till sig en hotline till Google genom 100- tals miljoner i skattesubventioner samt billig el, för deras serverhallar. Politiker nämner bara gynnsamt klimat och arbetstillfällen, som är försumbara, men gläds över goggels följsamhet, precis som Kinas ledare.

https://samnytt.se/visselblasare-fran-google-foretaget-underminerar-hela-det-demokratiska-systemet/