Vänsterns förkunnare kan inte vara riktigt kloka!

Läs detta dravel från Susanna Kierkegaard, skribent i Aftonbladet, från den 14 juli i år. Kanske hade hon fått värmeslag? Tyvärr var det nog endast den vanliga godhetsdemonstrationen.

Detta är slutet på artikeln, där hennes vurmande för fuskare, brottslingar, lata och ouppfostrade ungar, (till vilka jag även räknar denna unga Bamse läsande dam) slår nya rekord.

”…….. Jag vill till exempel att det ska bli enklare att gå på bidrag. Det är viktigare att ge folk värdiga liv än att slå ner mot fuskare. Det är kanske inte heller självklart att det ska gå att utvisa folk som begått brott i Sverige. Straff ska handla om rehabilitering, inte hämnd.
Och så tycker jag inte att skolan ska vara så svår som den är i dag. Alldeles för många går ut högstadiet utan gymnasiebehörighet. Tankesmedjan Tiden mötte en hatvåg när de föreslog att man skulle ta bort betyget underkänt i grundskolan. Att det skulle kunna leda till mindre stress och högre kunskapsnivåer är inte ens politiskt intressant att diskutera i dag.
Hårda tag är ingen magisk kur. En klok björn i blå luva sa en gång att “man ska vara snäll mot dem som är stygga, för de behöver det mest, och då blir de kanske snällare. Den människosynen kan jag skriva under på.”

Dvs. Halleluja vilken god och fin människa jag är. Härligt för det gynnar min fortsatta karriär. Bestialiska IS mördare förvandlas till Bamses, Lilla Skutts och Skalmans vänner med ännu mer snällhet.

Vem skall betala för denna godhet och vilka konsekvenser skulle det leda till finns inte ens i Bamseskribentens fantasi. Hon vidareutvecklar endast Löfvens och Lööfs vidriga ”medmänsklighet”, som gör den nationsförrädiska vägen allt bredare. Denna falska godhet är effektivare än den kraftigaste bulldozer, med att schakta bort allt vad förnuft och fakta heter.

Nu har Löfven kommit på ett bra knep, han skyller gängkriminaliteten på rika svenskar, som köper knark av förortens undanskuffade unga. Kanske han funderar på starta upp bidrag för deras företagsamhet? https://www.friatider.se/l-fven-skyller-g-ngkriminaliteten-p-rika-svenskar

Frågan är om det överhuvudtaget går att bli snällare med Löfvens regering, som låtit terrorister finansiera sina mördarresor med assistans fusk och frikostiga bidrag. (Glöm inte att Annika Strandhäll var behjälplig med att ta bort andningshjälp för sjuka små inom assistansen, när kostnaderna skenade. Att jaga fuskare kom inte på fråga, för det kunde störa förortens importerade väljare).
Efter sina människovidriga gärningar, så har en stor del av dessa mördare fått komma hem, till skyddad identitet, med nya bidrag och frivilliga samtal med en snäll socialtant. Några efterräkningar för historiens grymmaste brott är inget som den humanitära stormakten vill verkställa.
All dess energi förbrukas till svartmålning av SD:s > 1 miljon väljare och få tyst på nätet, som ägarna till Google, Youtube, Facebook, Instagram, Twitter m.fl kämpar med. Annie Lööf är en av deras ivrigaste påhejare, när nationens vänner skall jagas på alternativa medier. Hon måste förmodligen visa handlingskraft inför Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen, för framtida ekonomiskt oberoende.

Nu hoppas jag att Löfven visar samma avsky får dådet i Sydney i förrgår, där en kvinna dödades, som för attacken i en norsk moské, som rådigt kunde avvärjas. Morgan Johansson ger sin chef eldunderstöd med argument i lågvattenklassen i sitt angrepp på den norska regeringen, som samarbeter med nazister!!
Eftersom terroristen i Sydney ropade ärkebiskopens älsklingsord ”Allahu Akbar”! Då sitter nog fördömmande ord långt inne. https://www.friatider.se/en-d-d-i-knivd-d-i-sydney-f-r-vare-ropade-allahu-akbar

Källa: https://www.aftonbladet.se/ledare/a/WbaQXg/man-far-inte-langre-vara-snall-i-sverige

Mera snällhet till;

https://samnytt.se/stor-radsla-i-lilla-edet-kvinnor-med-hundar-attackeras-och-misshandlas/

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4qV4mg/gang-satter-skrack-i-lilla-edet–kvinnlig-hundagare-blev-attackerad

https://mitti.se/nyheter/gangvald-rinkeby-forstar/
https://mitti.se/nyheter/brott/overfoll-ungdomar-tabyskola/?omrade=taby