Varför vänstern bytte fokus; en förträfflig förklaring!

Ofta har jag undrat över hur vänstern kunde bli den globala elitens nyttiga idioter i sitt vurmande för mångkulturen?
De har naglat fast sig i massinvandringen från Mena länder och blundar för att deras ideologi hela tiden krockar med islams lära. Därför mässar de om fredens religion och vägrar se hur bokstavstrogna Koranläsare i förorten tillämpar förtryckande suror. Hedersförtrycket bagatelliseras och dövhet råder för rapporter om hur homosexuella mördas, hur otrogna kan stenas, hur pedofili trasar sönder unga flickor och kristna flyr för sina liv osv.

Anders Westberg är något viktigt på spåren, när han skriver i K-O Arnstbergs serie om hur mångkulturen växte fram i Sverige.

”…….Att bejaka och aktivt befrämja invandring blev ett inslag i befriandet av tredje världen. Därmed kopplades två frågor samman på ett sätt som gjorde det möjligt för vänstern att förstärka och vitalisera sin väljarskara. Samtidigt tog vänstern till sig universalismen. Den nya utopin blev en värld utan nationer, utan etniska grupper. Med kolonialismen och Förintelsen som tunga stenar av skuld i bagaget ville man ha en ny värld, en tillvaro där inte historiens misstag upprepades”

Denna hållning har inneburit att historiens misstag har upprepats med större intensitet än någonsin.