Klappjakt på alternativen från livsfarliga politiker!

Fokusförflyttning och förbud mot sanningsalternativ är vad som händer just nu, från oroliga politiker.

Tillvägagånssättet är lika vare sig det handlar om alterntiv medicin eller om alternativa medier.

De måste tystas och oskadliggöras, så inte maktbasen rubbas, när väljare får kunskap från källor som inte filtreras av makthavarnas lojalitet till Big Pharma och Bonniers och Schibsted.

Klappjakt har länge ägt rum på biverkningsfria mediciner från naturens skafferi av Big Pharmas allierade inom läkarskrået. Den konkurrensen måste sättas ur spel av partiska utredare med regeringens välsignelse.

”Företrädare för en utredning om komplementär och alternativ vård (Kav), beställd av regeringen, vill utöka förbudet för andra än hälso- och sjukvårdspersonal att behandla allvarliga kroppsliga och psykiska sjukdomar….”

Motiveringen är trygghet för medborgarna och tydligare ramar om vad som gäller. Tyvärr upplever nog inte biverkningsfyllda, svårt sjuka patienter så mycket av denna ”trygghet.” För att inte tala om alla mediciner som dödar ca 3000 patienter varje år, vilket sannolikt är toppen på ett isberg.

https://www.dagensmedicin.se/artiklar/2019/06/05/utredare-vill-oka-forbud-mot-alternativ-vard/

https://www.expressen.se/nyheter/oftast-skora-aldre-som-dor-av-lakemedel/

” Listan skulle bli lång, om man räknade upp alla inkompetenta och illvilliga politiker i dagens Sverige, men farligast är för närvarande Stefan Löfven, Annie Lööf och Morgan Johansson”, skriver Henrik Pateau, debattör, bloggföljare, i ett mejl och fortsätter
Morgan Johansson har dessutom en hängiven hantlangare i Dan Eliasson, som är på väg att ställa till riktigt riktigt stor skada i det fjärde centrala ämbetsverk han håller på att förstöra. I april innevarande år lanserades följande initiativ av MSB – som kan leda till att det snart är slutskrivet för vår del:
https://samnytt.se/msb-varnar-for-parodi-och-satir-humor-kan-anvandas-for-att-legitimera-kontroversiella-asikter/  

Många av Er har nog tagit del av att Googgle stängt ner SwebbTV, som nu hotar SVT, maktens hantlangare, som allt mer glömmer sitt uppdrag om opartiskhet och objektivitet. https://samnytt.se/swebbtvs-youtube-kanal-nedslackt-flera-ars-programmaterial-utraderat/

https://www.friatider.se/swebbtv-grundaren-kan-r-ra-sig-om-p-tryckningar-fr-n-regeringen

Regeringen granskas med silkesvantar, systemmedias vänsterliberala filter är en skam för det skattefinansierade uppdraget. Majoriteten av dess medarbetare röstar rödgrönt och därav 52 % på miljöpartiet. Nu står klimatalarmen som spön i backen. Anledningen är att flytta fokus från den destruktiva invandringen, vars konsekvenser allt fler skattebetalande svenskar fått smaka på och då kan Löfvens floskler falla platt till marken och väljare äntligen upptäcka att landet läcker som ett såll.

Nu är det gamle David Attenborough som tagit upp Al Gores solkiga klimatmantel, där det mesta var fake news. SVT1 sände ”Klimatkrisen” på bästa sändninstid den 1 aug. Jag fick verkligen stålsätta mig för att sitta kvar, när lilla Greta demonstrerade sin ångest.

En utmärkt krönika finns av Peter Engellau i ”Det Goda Samhället”, för Er som orkar läsa mer om denna klimatångest, som dirigeras av den globala finansmaffian, precis som migrantkrisen. Tänk så härligt med alla skattesubventioner så fort det gäller fossilfri produktion, till skillnad från den biverkningsfria medicinen. ”Öppna hjärtans” känslosvall har nu ersatts av skam och skuld över vårt sätt att leva.

Jag undrar vad som skall jagas och förbjudas härnäst av regeringen, vars syfte är att utarma nationalstaten, som är golvet i en demokrati och samtidigt garantera sina egentliga uppdragsgivare fortsatt profit.

Folkviljan är sedan länge satt ur spel.

Ni minns väl riksdagens beslut i proposition 1975:26: att Sverige skulle bli mångkulturellt, utan att frågan fördes ut till folket av media, som redan då hade abdikerat från sitt uppdrag. Tyvärr har detta förödande beslut efter Olof Palmes internationella bravader inte upphävts utan förstärkts i omgångar. Midnatt råder, tyst det är i husen, när alternativen släcks ett efter ett, om inte folket följer scenariet, som Olle Ljungbeck presenterade i gårdagens inlägg.