Sverige i ett nötskal: Terrorister omhuldas, medan dess offer utvisas

Illustrationer från ”Steget Efter” borde förstoras och ramas in och pryda riksdagens väggar.
Ord är överflödiga.
Ta del av länken om Ni vill ha fakta. Jag känner stor sorg över detta land, vars skam och skuld jag tvingas vara med och finansiera.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/terroroffret-nekas-provningstillstand-av-migrationsoverdomstolen-utvisas

Jag blir illamående när Morgan Johansson satt och hycklade i Rapport i går och klämde ur sig att han nu plötsligt måste följa lagen, som han i andra ärenden ger blanka tusan i. 80.000 illegala skulle han ju utvisa, som nu hystar in nya bidrag och visar dumma svenskar vem som bestämmer om de inte fort nog lämnar ifrån sig allt av värde.

Däremot kommer med all sannolikhet dessa åldersfuskare i Avesta att få stanna. Läs reportage från Smålandsposten om dessa hänsynslösa våldtäktsmän mot barn, som blev 20 år äldre….
Riktiga barn får våldtas, utan att Åsa Romsons efterföljare utbrister sin favoritförklaring med darr på stämman ”men, de är ju baaaarn….”

Dessa samhällsfarliga politiker har nu fullt upp med att flytta fokus genom att skambelägga folket för att de flyger, åker bil och gör barn.

De stoppar bara huvudet djupare ner i sanden och skuldbelägger alla som tankar sin bil, men daltar med gossarna som bränner upp dem.

Dessa verklighetsfrånvända, framkantspolitiker ser inte hur de knuffar landet över stupet. Det är naturligare att blunda, eftersom de har garanti från den globala eliten om både livboj och fallskärm, när migrantfesten är över.

http://www.smp.se/vaxjo/atalas-for-grov-valdtakt-mot-barn/

Tänk Er att vara ute på promenad och sedan bli knvhuggen till döds, som mannen blev i Göteborg, för att dessa importerade monster inte fick mobilerna fort nog. En pytte- liten notis om detta såg jag i SvD i går. Tänk om det varit en sk. ”nazist” som knivhuggit en muslim till döds, då hade MSM, SVT, SR gått i spinn och politiker stått på rad med sina kondolianser. Nu är snart värdlandets hela befolkning ute på fel tid och på fel plats, när konsekvenserna av en ansvarslös invandringspolitik spridit sig från norr till söder.

”Detta här en HÖJDARE över vad folk säger men efter någon minut senare gör man en ”kovändning”! Klippet är obetalbart!” mejlar en vän och bifogar länken.

Samnytt: Vem vill egentligen ta emot en invandrare?

Om Ni inte sett inslaget så finns det här. 
https://youtu.be/zkPJCWGnZNQ

En tanke kring ”Sverige i ett nötskal: Terrorister omhuldas, medan dess offer utvisas

  1. Från min syster:

    Jag håller fullständigt med dig i dagens blogg, hur kan Morgan Johansson sitta där och småle när det är svenska staten som inte har utvisat terroristen och varför ifrågasätter inte journalisten honom?!! Detta är rövslickande av högsta dignitet av makten, allt av förstånd har lämnas och dessa bestämmer över oss!

Kommentarer är stängda.