Några röster från dagens Sverige, som både ger tröst och vrede.

 I denna krönika skriver Björn Ranelind mer än bara rart, om sin uppväxt i Malmö. Där ingen brände bilar, sköt på sin broder och våldtog. Bra att han anser att politikerna bär ansvaret, men många varför saknas. Men skulle svar ges så tröttnade nog Expressens redaktör.

”……Det är ett småskaligt krig som berör alla människor som bor och lever i Sverige. Förrådet av bortförklaringar är slut.”

Tyvärr har både SVT, SR, DN oh Aftonbladet stora lager ännu kvar.

https://www.expressen.se/kvp/kronikorer/bjorn-ranelid/sverige-befinner-sig-i-krig-och-det-ar-politikerna-som-bar-ansvaret/

Men efter Ebba Buch Thors tal i Almedalen, så dök det givetvis upp en surmulen DN representant i rutan, som försökte mana fram en känsla av uteslutning och 30-tal, bara för att invandrare borde lära sig svenska och ta sedan dit de kommer. Tänk om DN också kunde knipa käft, som Olle Ljungbeck något drastiskt uttryckte känslan efter Annie Lööfs lögner. Hon utgick visst ifrån att vi medborgare är lika dumma i skallen som hon själv och inte följer med vad som händer i landet och i världen. Undfallenheten inför Hitler under 30-talet stämmer väl, men i dag är det för islamismens framfart, där mångkulturella politiker banar vägen.

Välgörande var att läsa journaliten Chrise Forses beskrivning om sina förljugna kollegor som är ett hot mot demokratin. Hon avslutar med ett citat från den orädde Jens Ganman:

”Sverige genomgår just nu en psykos.
Värst drabbade: journalister och politiker.
Inom dessa skrån tävlar man om vem som skickligast kan undvika att beskriva verkligheten som den är.”

Eftersom jag inte gav några synpunkter på Magdalena Anderssons tal i Almedalen (Stefan Löfven besökte hellre Ullared) så får Micke Carlsson på sin blogg ordet. Han skriver ”Skillnaden mellan demokrati och diktatur är storleken på gapet mellan makten och folket.” Han visar i sina inlägg att gapet blir större och större.

Jag avslutar dagens inlägg med en nyttig blick i socialdemokraternas backspegel, fakta som är mer mörklagd än fönstren under kriget. Från bloggen”Socialdemokraterna &Sanningen.” I denna artikel riktas strålkastaren mot sjuktransporterna under kriget.

”Vårt järnvägsnät var i princip ett enda stort rullande sjukhus åt Adolf Hitlers skadade nazisoldater och allt med Röda Korset som täckmantel och vad värre; det var vår socialdemokratiske statsminister Per Albin Hansson som var organisatören bakom hela projektet”

https://www.s-sanningen.com/sjuktransporterna

Nutidens organisatörer heter Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven. Socialdemokraterna har i sin mångkulturella hybris finansierat terrorresor för IS-mördare för bidragspengar, samtidigt som små dödssjuka barn blev utan assistans hjälp. Dessa hycklare tar emot återvändare och ger dem nya bidrag med skyddade identiteter. Precis som Brasilien, Argentina gjorde för många nazistbödlar, som flydde efter kriget. Dagens organisatörer fördömer sedan och brunfärgar SD och dess väljare för fel värdegrund. Nu är det bäst att jag slutar, för nu är jag riktigt vred.