Knip käft Annie Lööf!

Så skönt att Olle Ljungbeck, skriver det jag och många andra kände under Annie Lööfs tal i Almedalen.
Knip käft!
Själv var jag till slut tvungen att stänga av med tanke på blodtrycket.
Maken till hennes ideologiska försköningar har nog aldrig skådats. Här fanns bara arbetssamma ”flyktingar”, väl integrerade som betalade skatt, följt av köttbulleförakt och invandrares utsatthet från främlingsfientliga svenskar.

Annie Lööf tycks vara helt ovetande om följande, obekväma fakta, för henne tycks de komma från mars.

  • att >80% är bidragsmigranter, som inte flytt för sina liv
  • att 80-90 % av våldtäkterna utförs av unga utomeuropeiska män,
  • att Sveriges import och export av IS terrorister utgör rekord i förhållande till landets capita
  • att landets generösa bidragssystem har finansierat många terrorister samt deras Jihad resor
  • att 50 % enligt skatteverket har ”bidragslönsamma” dubbla identiteter
  • att hedersförtrycket blomstrar i invandrartäta förorter
  • att klanstrukturer förhindrar assimilering/integrering
  • att den ökade brottsligheten är invandringsrelaterad, mord, rån och skjutningar på öppen gata är nu vardagsmat
  • att kriserna inom vård, skola och omsorg också till stora delar är invandringsrelaterade, stora vårdbehov finns kombinerat med höga krav på respekt för en religion som går på tvärs mot vår egen
  • att gamla sjukdomar, samt sanitära olägenheter återkommit
  • att halal slakt bryter mot regler för vår djurhållning
  • att > 100 av landets 299 kommuner befinner sig i ekonomiska trångmål
  • att landets fattigpensionärer slår nya rekord
  • att pensionsfonderna kommer att sjunka ihop, när utbetalningar sker för allt fler invandrare, som aldrig arbetat en timma
  • att tryggheten, sammanhållningen i landet slagits sönder.

Därför att hennes instruktörer med hemvist hos Bilderbergarna, Trilaterala kommissionen, med flera andra elitistiska och ljusskygga organisationer med EU och FN som verkställande organ, vill slå sönder nationalstaten.

Olle Ljungbeck:
”Inget rättfärdigar att man kallar muslimska kvinnor för ”påskkärringar” på bussen, sade Lööf och tog också upp en grupp på Facebook där invandrare allmänt kallas för”ett jävla pack”. Därefter kom den enögda psalmversen: ”– Du kommer till ett nytt land. Du får stanna. Du börjar bygga ett nytt liv. Startar en närbutik där du säljer mat som minner om det tidigare hemlandet.– Bidrar till samhället. Betalar skatt. Du gör det möjligt för fler att smaka nytt, men också för andra som flytt att känna tryggheten i maten.
Och så möts du av människor som tycker att du inte passar in, som stör sig på att du har inlagda grönsaker i stället för köttbullar i butikshyllan”, säger Annie Lööf. 
Att yttra sig så som Du refererar till att någon gjorde är självklart både lågt och obildat. Men när Du i ditt tal gör detta uttalande till huvudproblem röjer Du tydligt vad du själv står för. Detta dumma yttrande, men som ändå är en bagatell i migrationsproblematiken, visar vilken falsk och oärlig person Du är.
Att inte med ett ord ta in massinvandringens förbannelse. Ja, jag säger förbannelse. För det har den varit och är för hela svenska folket.
Jag är själv 87 år. Jag och mina äldre vänner vet vad som hänt sjuk- och åldringsvård på vår bekostnad pga massinvandringen.
Du och Stefan Löfven är de främsta ansvariga för den terror, brottslighet etc som en stor del av svenska folket utsätts för dagligen.
Du vet vad det rör sig om, men tål att upprepas eftersom Du försöker inte endast minimera denna fruktansvärda terror, utan också förringa och tysta ner den. Där är Du och Stefan Löfven utöver, att ni båda är maktgalna samma andas barn vad gäller att inte bekämpa förövarna genom att ställa dem inför rätta och i alla fall där det gäller brott där straffskalan är fängelse, utvisa dem. 
Det är därför inte osannolikt att Du liksom Stefan Löfven i er strävan att vinna medlemmar avstår från sanktioner för att vinna röster. 
De brott Du, Stefan Löfven med m fl söker dölja och bortförklara är bl a dessa. Mord, våldtäkt, rån, hedersvåld, könsstympning, barngifte, tvångsgifte, bränning av bilar och fastigheter, såväl privata som allmänna.
Att inte i ditt tal gå till storms mot denna fruktansvärda terror som
svenska folket är utsatt för av barbarer från en annan kontinent,
visar på din falskhet och makthunger. 
I stället för att göra något konkret som kan ge svenska folket 
tryggheten tillbaka, upprepar Du och Stefan Löfven ert hat, som 
ett mantra, mot Sverigedemokraterna, SD och alla dem som inte tror på vare sig det mångkulturella samhället, globalismen, eller en kultur med värderingar som Islam.
Ni försöker nu svartmåla Ebba Busch Thor för att hon visar mognad genom att föra samtal med ett av medborgarna valt riksdagsparti. Hon däremot höll ett friskt och frejdigt tal i går, som kom från hjärtat, med en helt annan trovärdighet än vad som kom från talarstolen med Annie Lööf.
Dina, Stefan Löfvens och L:s agerande i denna fråga visar ju tydligt på Ert förakt för demokratin och väljarna.
Då jag under ett 30-tal år arbetat som personalrekryterare och personalchef vill jag påstå, för det första, att Du och Stefan Löfven är samma andas barn. Två utpräglade cyniska individer för vilket makten är allt och medborgarnas välfärd är ointressant.
Även om jag inte är medlem i KD vill jag genom min bakgrund och förvärvade kunskaper om människor påstå, att Ebba är en mentalt friskare individ än ni båda. Medan ni båda endast utstrålar cynism och makthunger ger hon intryck av en hel personlighet. Din upprördhet över vad kunden i invandrarbutiken uttryckte var inte ärlig. Om så varit fallet kunde Du inte undvikit att gå in och fördöma invandrarterrorn och brottsligheten, som också drabbar deras egna grannar.
I det Du citerar visar Du än en gång på din strävan att vilseleda. Du försöker ge sken av att de individer som ”invandrat” efter 2015 i stor utsträckning skulle skapat företag börjat arbeta och betala skatt etc.
Så är det ju inte.
Här ljuger Du oss medborgare rakt i ansiktet på det mest fräcka sätt.
Vi som tagit del av statistiken förskräcks.
Du inte endast ljuger Du är också en hycklare.
En person som minst av allt duger till att göra något gott för dess medborgare utan i stället agerar politiskt på ett sätt, där katastrofen kommer allt närmare.
När ger Du oss statistik på hur många svenska kvinnor/flickor, pojkar, män som med sina liv, hälsa, trygghet har fått betala för att Du får stoltsera över att Du ”räddat” ca 10 tusen utländska pojkar/unga män?
Varav en icke föraktlig del förstört livet för värdlandets män och kvinnor, med våldtäkter, rån och överfall efter hemlandets sed, med förakt för otorgna, som tvingas föda dem.
Eller varför inte en tydlig redovisning av  de mord, våldtäkter, rån, terror, bränder som är ett resultat av din godhet mot icke integreringsbara individer från en annan kontinent.
Eller vågar Du inte det eftersom en sådan sanningsbeskrivning för all framtid skulle kullkasta dina drömmar om MAKT.
Om MAKT och inget annat. Du kanske inte förstått. Men din karriärhunger kombinerat med utpräglad cynism och människoförakt har avslöjat vem Du innerst är.
En, som borde knipa käft, istället för att fabricera lögner, där du förvandlat undantagen till regel.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Lästips! http://www.smp.se/ledare/oanstandigt-annie-loof/