Sveriges regering medskyldig till IS brott.

Den humanitära stormakten med Reinfeldt och Löfven i spetsen är medskyldig till IS terroristernas fruktansvärda brott. Det känns så skönt, när den svenska läkaren Neman Ghafouri, uttalar denna anklagelse i DN den 9 juni.  ”Svenska läkaren som befriar slavar: Sveriges regering medskyldig till IS brott.”

Tusentals yazidiska kvinnor och barn är fortfarande kvar i terrorsekten IS grepp. Den svenska läkaren Nemam Ghafouri spelar en nyckelroll, när de ska befrias och skräder inte orden om  skulden från Löfvens feministiska regering. Men de enda som når fram till Löfvens öron är kvacksalvarna i forskning Jerzy Sarnecki och Mattias Gardell.

Ett par dagar innan stod Löfven på nationaldagen och skroderade om att det inte var bättre förr, utan han var garant för tryggheten både i Sverige och i Europa, men kan undra om karln inte är helt tokig?

Tack och lov var det många som reagerade bl.a Bitte Assarmo som saknar detta från förr: ”…..Det jag däremot saknar med det Sverige som nu är borta är sådant som jag tidigare nämnt. Den olåsta ytterdörren, barnens oövervakade promenad till skolan, frånvaron av våldsamma vapenbrott och dödlig terror. Jag saknar vetskapen om att ambulansen skulle komma om någon blev sjuk, och att det bara tog ett par minuter innan polisen kom om något hände. Och ja, jag saknar den tid då sjukhusens akutmottagningar inte ståtade med stora plakat där det står att allt våld polisanmäls….Ja, jag tror till och med att statsministern själv skulle göra det, om han levde i verklighetens Sverige. Men från sin tron försöker han istället få medborgarna att tro att våld, otrygghet och en raserad välfärd är ett slags oundvikliga biverkningar av de framsteg som gjorts.
Så är det inte. Det handlar om illa genomtänkt politik i kombination med en bristande respekt för medborgarna. Det borde statsminister Löfven ha talat om på nationaldagen, istället för att jämföra dagens Sverige med 1800-talets.”
https://detgodasamhallet.com/2019/06/10/bitte-assarmo-stefan-lofvens-forsatliga-budskap-pa-nationaldagen/

Här kommer gammal skåpmat för nya läsare, som tyvärr förnyas av Löfven med sin fruktansvärda Jök- regering, där Annie Lööf trivs som fisken i vattnet. Att Sjöstedt skulle göra allvar av sina tidigare ord om misstroende, när förändrat LAS förslag röstas om i riksdagen, var det väl ingen som trodde. Munväder utan substans i vanlig ordning.

Löfven ökar på Reinfeldts import av unga fundamentalister som läser Koranen bokstav för bokstav. Innan PUT så läser de tyst, men när det beviljats så blir röstvolymen hög, men en som då blir glad är biskop Eva Brunne, som föredrar muslimer framför Sverigevänner. För några år sedan så ville denna dam rensa ut alla kristna symboler från svenska sjömanskyrkor, för att inte såra sina hjärtevänner. Hon är ju mycket lojal mot sin chefs ”Allahu Akbar”.

Kvinnor och barn, som lider nöd i flyktinglägren har trillat ut från regeringens öppna hjärtan, med undantag av IS terroristerna och deras barn. Margot Wallström lider med dem och har självklart ingen aning om att en av hennes höga chefer gillar unga pojkar att leka med.
Kanske seden bacha bazi trängt in ända till UD?

”SvD AVSLÖJAR | En högt uppsatt chef på Utrikesdepartementet stämmer träff på Sergels torg. En pensionerad lärare skryter om övergrepp mot elever. En nyckelperson i Priderörelsen vill ses och ha sex. I del två av SvD:s granskning konfronteras männen som vill träffa David, 14” https://www.svd.se/david-och-maennen-del-2

På UD ryms annars bara EU, FN och girigheten.

Till Löfvens och Annie Lööfs ”kom till oss” lyssnade främst unga, friska män utan asylskäl, men listiga som pull utroparna var, så fick humanitära skäl också bli asylgrundande. Moskéer fick byggas på löpande band, gärna med finansiering från Saudi, som med Sharialag kan stena kvinnor till döds om de tittat för länge på en man eller våldtagits och släpats bort. Böneutrop tillåts från allt fler moskéer, så ingen otrogen missar att islam är den enda rätta religionen. Gävle moskèn har länge haft sin blomstringstid, bl.a som rekryteringscentral till IS ”resenärer” där MUCF:s frikostighet blev omvittnad, liksom vänskapen med bröderna i ”Tro och solidaritet”.

Politiska eftergifter till islam är en förvirrad socialistisk handling som tom Säpo vill få stopp på.

Säpo bedömer att de förvarade imamerna utgör ett akut hot mot rikets säkerhet, därför ska de utvisas.

Snopet för Löfven att Säpo nu agerar resolut. Men innan migrationsverket slutligen sagt sitt så kan nya stanna-kvar-skäl fabriceras. Vad som lovades under Järvadagarna är inte ens värt att lägga på minnet, för avståndet mellan ord och handling är för stort.

Statsministern värnar om religionsfriheten, framför allt när det gäller islams framfart, där fick han god hjälp av sin feministiska ärkebiskop, som hade alla moderna kvalifikationer för uppdraget.
Sedan gynnas dessa Kalifattroende med bidrag, där en stor del av assistansfusket bidrog till terrorresor, (då kom regeringen via Strandhäll på, att andningshjälp för sjuka små, inte ingick i skälig levnadsnivå). Exporten av terrorister blev lika känt som det svenska musikundret, när Europas medborgare mejades ner i flera terrordåd, där några utförare var Löfvens bortklemade skyddslingar, som i sitt utanförskap kände samhörighet med sina terrorbröder i hela världen.

Efter att ha utfört sina barbariska dåd, så kunde svenska IS terrorister åka hem och vila upp sig, lite gråt i Agenda muntrade upp dem och när Skråmos sju barn synliggjordes då slog Rädda Barnen upp ögonen och krävde hem alla små, givetvis med sina föräldrar om de var i livet. När oskyldiga barn med sina föräldrar mördades av dessa barbarer så blundade man hårt utan en tanke på att rädda några barn. När IS kalifat sedan började falla, då kilade många direkt hem och kunde lugnt promenera på Göteborgs gator igen som om inget hade hänt, medan kruset från statsministern och Morgan Johansson inte hade någon hejd. Bidrag och förturer var givetvis obligatoriskt, men samtal är frivilligt, för ingen får utsättas för kränkning. Jeander vet hur det går till.

Övriga Nordiska länder hade i tid kriminaliserat terror resenärer och deras finansiärer, men som vanligt har senfärdigheten slagit nya rekord i Löfvens Sverige, eftersom intresset var lågt för denna straffskärpning.

Problemet var att de själva var finansiärerna!

Viktiga röster i förorten skulle kunna hämmas inför valen både under 2014 och i fjol.

Hela tiden känns det som allt som skrivits på denna blogg, bara blir värre. Förmodligen måste varje svensk nås av det importerade våldet, men med SVT:s vänsterliberala tolkningsföreträde så kanske det inte räcker för Svensson att sovrummet är fullt av glassplitter, att hans gamla mor lurats på sina smycken och pengar, att sonen rånats på jacka och mobil och att dottern ligger och kvider efter grupplek från ensamma män.

Svensson vet hur det kan gå, med en granne som sade för mycket och åkte på saftiga böter och med en arbetskamrat som fick sparken för sitt SD engagemang. Allt detta bara fortsätter, medan Löfven anklagar Orbán och Salivini för diktaturfasoner, allt för att imponera på EU:s stora grabbar, dvs. den globala finanselitens verkställande gossar.

Lästips i helgen! https://detgodasamhallet.com/category/bitte-assarmo/

En tanke kring ”Sveriges regering medskyldig till IS brott.

  1. Riksdagen/regeringen klarar inte av att hantera situationen efter valet. Om man tror att Kristersson är lösningen då har man satsat på den sämsta ”hästen”. Nej, vad det handlar om är att UNDVIKA EXTRAVAL/NYVAL till varje pris. För ett val NU skulle definitivt kasta om den politiska scenen p.g.a. att man ger sig inte med att plåga den inhemska befolkningen. Det bara intensifieras. Därmed har man på eget bevåg bäddat för NYA partier/aktörer som har ”Folkets Behov och Önskemål” som Nr 1 i sitt partiprogram. Vilken de andra inte har. Verkar det inte som att de svenska Riksdagspartierna inte har något intresse av dignitet där man genom handling tillgodoser det svenska folkets behov i första hand, T.ex. Varför skall 1 miljon få fortsätta med att stå i bostadskö p.g.a. av ALLA (snart) lediga lägenheter är vikta åt de ”inkommande”! Skäms NI inte, Politiker? I Stockholm står det ju mer än 600.000 i bostadskö! Varför står ni inte ALLA utanför Riksdagen och begär er rätt att ha högre status än de tilldelade migranternas fiktiva ”diplomatstatus”?
    Personligen tror jag att det är ”undvikandet” av Extraval som kommer öka hastigheten på det svenska samhällshaveriet. Politikerna vill ju ha/ta betalt för dessa 4 år. Ingen är därför intresserad av Extraval. Vi/medborgarna kan inte ens begära Nyval istället för att denna politiska dårskap ska fortgå! Trots att folket vet bättre och att ”All Makt Utgår Från Folket”, kan vi inte själva få bestämma om vi ska ha Extraval eller ej! Vem är/var den tilltänkta svenska Diktatorn? Carl Bildt? Kristersson? Vem ….?

Kommentarer är stängda.