”Efter demokratin” en ny bok av K-O Arnstberg.

”Hej!
Kanske kan du göra lite reklam för denna bok som är viktig. Läs vad Arnstberg skriver. Själv har jag beställt den nu för 250 kr och får den i juli. Din blogg blir bättre och bättre och du är modig. Mvh fd. bloggerskan.”

Syndafallet tänker jag som svar på vad som kommer efter demokratin. Min förhoppning, när jag fått beställt bok, är att inte syndafallet drabbar alla. Om det kommer, så hoppas jag innerligt att det blir selektivt för politiker som övergav sitt folk och raserade vad våra förfäder byggt upp.
Min vrede riktas främst mot socialdemokratin som sviket allt som mina föräldrar och farföräldrar stod för. Jag tänker på farmor och farfar, fattiga statare i Värmland, som tappert kämpade för bättre levnadsvillkor. Minns farmors berättelser om hur hon fick gråta ut ”hos korumpa i lagårn” när livet var hårt, när mjölkning morgon och kväll ingick i statarhustruns lott. Jag kan se hur hon stadigt höll om både minstingen och amerikaklockan i sitt knä, när flyttlasset skumpade fram under höstens flyttveckor.

Tänker på min far, som dog 67 år gammal, när kroppen blivit förstörd av giftet från impregnerade stolpar och gengasen under kriget och min mor som enbart hade råd att äta lingonsylt med lite mjölk, så far fick sovlet på sina smörgåsar i sin unikabox under kriget.

Skillnaden är avgrundsdjup till nutidens ”Money for nothing”, välfärdsmigranternas favorituttryck när de anlänt till Tyskland och Sverige. Nu skall landets kravlösa, skattesubventionerade och bidragsgivna migrationspolitik öka med anhöriga till förvuxna låtsasbarn, som ljugit sig in. Personer utan förmåga till integrering, varken socialt, kulturellet eller ekonomiskt, är priset för Annie Lööfs medmänsklighet.
Kanske anser hon med Löfven att segregation, parallelsamhällen, trångbodhet, hedersförtryck, klanstrukturer och kriminella nätverk inte är tillräckligt, utan måste fyllas på?
Mitt svar är försäkran om fortsatta bidragsröster och att globala höjdare, ser vilka hyvens ledare Sverige har, vilket kan rendera dem väbetalda framtidsjobb som Fredrik Reinfeldt och Anders Borg har fått för sin öppna hjärtans politik.
Farmor Anna och farfar Melker skulle vända sig i sina gravar om de såg hur deras tunga statarliv med dagligt slit har förråtts av politiker som vänt deras efterkommande ryggen och i stället tjänar nutidens globala godsägare för egen vinning.

Nu måste jag sluta för att hejda vreden som blossar upp över dessa charlataner som låtsas styra vårt land, när de susar fram i sina limousiner efter möten med världens herrar, som har Sverige som föregångsland mot den nya världsordningen.

Nu lämnar jag ordet till K-O Arnstberg, vars texter jag och många andra gillar.
Från länken ovan:
”Gillar du det jag skriver?
Publicerat den 10 juni, 2019 av I&M
När Gunnar Sandelin och jag gav ut Nötskalet (slutsåld) vände vi oss till dem, som hade börjat förstå att allt inte stod rätt till med invandringspolitiken i Sverige och ville ha en översikt.
Med Efter demokratin (Debattförlaget, inbunden, 365 s.) är det tvärtom.
Den vänder sig till dig som är välinformerad om hur massinvandringen drabbat och fortsätter att drabba Sverige, men inte desto mindre tycker att många frågor finns kvar.
Min korrläsare, som inte brukar ta till överord, påstår att Efter demokratin skulle bli en kioskvältare, om den recenserades hederligt i Main Stream Media och exponerades där böcker säljs. Men det vet vi ju, det kommer inte att hända.
Här är en innehållsdeklaration:
Efter demokratin innehåller sju essäer som alla på något sätt tar upp hur demokratiska nationer fungerar och demokratins koppling till nationalism respektive globalism.
Populismen påstås hota demokratin.
Är det sant?
Vilken koppling har vänsterns politik med sovjetiskt trettiotal?
Hur styrs vi av identitetspolitiken och mediernas propaganda?
Är ett samhälle där politikerna ignorerar folkviljan ett demokratiskt samhälle?
Varje år beviljas 130.000 till 150.000 uppehållstillstånd i Sverige och sedan millennieskiftet har 1.8 miljoner nya tillstånd beviljats.
Vilka är massinvandringens konsekvenser?
Är det rasism och högerextremism att ta ställning mot massinvandring?
Finns det något som kan kallas för mångkultur?
Är det islamofobi att ogilla islams utbredning? Har ”expertväldet” urholkat demokratin?
Hur dör en demokrati?
Kan kopplingen demokrati-nationalism-kapitalism vara ett framgångsrecept? Frågorna är många. De handlar om välfärdssveriges framtid.

Efter demokratin kommer från tryckeriet 15 juli i år. Du kommer att kunna köpa den direkt från förlaget samt givetvis på Bokus och Adlibris. 
Du kan också förhandsbeställa den till specialpriset 250 kr (inklusive moms och porto). Swisha pengarna till 123-2181931 eller sätt in på mitt plusgirokonto 4633386-0 och maila mig den adress som boken ska skickas till: koa@arnstberg.se
Vill du ha en dedikation, låt mig få veta.
Karl-Olov Arnstberg”

7 tankar kring ””Efter demokratin” en ny bok av K-O Arnstberg.

  1. Vad syftade det , som implementerades av Carl Bild, ”hemliga” Värdlandsavtalet med NATO till? Var det meningen att vi skulle invaderas ”lagligt” av NATO? De får ju verka på svensk mark och givetvis har de alla tilldelats FULL IMMUNTET! Var det en plan där Carl B var den som banade vägen för NWO? Men p.g.a. att NWO fick ”bensinstopp” blev det kortslutning bland ”våra” pajasar till politiker. Om NWO lyckas ”sjösatta” sina djävulska planer mot mänskligheten, VILKA hade kontrollerat oss då? Förresten vilka är det som kontrollerar oss idag? Inte är det ”skyltfönsterpolitikerna” i varje fall. Kanske KU kan fråga ut Carl Bildt om hans förehavanden för annan makts räkning, där det finns skäl till att genomföra ordentliga granskningar. Politiker, ingår LANDSFÖRRÄDERI under ert eget konstruerade ”Immunitetsparasoll” eller inte? Med tanke på, Var tog den Svenska Demokratin vägen eller vem/vilka är det som TAR DEN?

  2. Innan andra världskriget på -30 talet hade man bokbål, och nu när man ger ut e-böcker kan de raderas med en ”knapptryckning”! Nutidens bokbål.
    Ett tidigt citat:
    ”Där man bränner böcker, bränner man till slut också människor.„
    – Heinrich Heine, 1821, [1]
    Om det ”bara” finns e-böcker i framtiden, Vad händer när man kan radera vilka som helst eller alla? Vi kommer att vara under Total hjärnkontroll!

    1. Jag är påstridig på biblioteket att ta in även obekväma böcker, ofta lyckas det, men aldrig att de därefter står på hyllan för nya böcker. Men denna bok vill jag ha i bokhyllan, precis som ”Priset”. Tyvärr räcker inte pensionen till att köpa alla intressanta böcker med andra ingångsdörrar än vad globalfrälsta författare producerar.

      1. Tänk, den tanken har aldrig slagit mig, stort tack för den kommentaren!

Kommentarer är stängda.