En PK mall från en vän

Här kommer en mall för PK att använda om de konfronteras med någon SD:are eller någon annan rasist.

 Aktörer är Fulingen och en PK:are.

Fu:  Nog är det förskräckligt med denna kriminalitet, vareviga dag. PK:  Hur så? 
Fu:  Jag menar, detta vidriga som kommer i migrationens kölvatten, rån, bilbränder, mord och så.
PK:  Så du menar att etniska svenskar aldrig begår brott?
Fu:  Nej, det menar jag förstås inte.
PK:  Ja då så!
Fu:  Men nu måste vi bygga mer fängelser pga massinvandringen.
PK:  Hå hå, så det tror du? Nej du, det beror på befolkningsökningen. Då krävs det fler bostäder, skolor, vård och… jodå även fängelser. Än sen då?
Fu:  Eftersom vi har tillräckligt med inhemska kriminella, så behöver vi inte importera. Och de som begått brott, ska efter straffet utvisas.
PK:  Fy, så kall du är, typiskt rasister. Säg, på vad sätt blir de bättre av att utvisas?
Fu:  Nä, det blir de väl in…
PK:  (stampande med foten, skrikande) Ja då så! För övrigt tänker jag inte stå här och argumentera med en rasist. Ajöss!

PK folkets bubbla är tyvärr gjord av cement, avstängd från alla vettiga argument.

Folkets missnöje mot massinvandringen och förd politik är endast högerextremism och efter EU valet tydliggjordes kampen mellan konservativa EU kritiker och grönfärgade vänsterliberaler.

 Allt fler i sin vardag ser konsekvenserna av landets kravlösa, skattesubventionerade och bidragsgivna migrationspolitik, vars lockrop finns i hela världen. Där Reinfeldts och Löfvens röstvolymer har överröstat alla som varnat för att hög invandring och generös välfärd är oförenliga. Lågutbildade och analfabeter kan aldrig bli närande i ett högspecialiserat samhälle. Dessutom med en värdegrund som går på tvärs mot vår egen.

 En allt för stor del av invandrarna saknar förmåga till integrering, varken socialt, ekonomiskt eller kulturellt. I stället förstärks medeltida sedvänjor i deras hävdelsekultur, som vilar på islam som den enda och rätta religionen.

Men skyldiga till detta haveri är politiker som sedan årtionden stiftat lagar om rätten att bevara sin egen kultur, att den upprepade gånger bryter mot vår grundlag, tycks inte bekymra den humanitära stormaktens verkställare. Karriär med ekonomiskt oberoende har högsta prioritet, landsmännens väl och ve står längst ner.

Segregation, parallellsamhällen, trångboddhet, hedersförtryck, klanstrukturer och kriminella nätverk ser alla medborgare utanför PK folkets cementbubbla. Fler bidragsröstare måste in, när allt fler svenskar röstar fel för att makten skall bevaras och förstärkas. Därför ökar förtrycket av alla som inte tänker lika enligt denna PK mall. Ordergivningen kommer från EU:s högsta vänner; den globala finansmaffian.

https://www.di.se/nyheter/nya-valfardssiffror-sverige-far-storstryk-av-grannarna/