Sverige andas genom en respirator

Det är inte bara den låga räntan och fallande krona som gör moder Svea alltmer andfådd.
En bloggföljare/ mejlvän och undrar när Sverige kvalar in som bidragsland från EU?
Med Löfvens fortsatta springpojksiver i EU, så lär vi nog få pytsa upp ytterligare 15 miljarder varje år, utöver de gamla 40, varav en stor del försvinner i korruption, nepotism och varierande svindlerier. Att dra ner på den lockande bidragsnivån för ekonomiska migranter, ger Jökarna kalla kårar. Inget får irritera moskéns besökare, även om Säpo satt ett par värstingar inom lås och bom.
Moderaternas gamla förslag om att succesivt kvala in till detta himmelrike är stendött. Nu har Annika Strandhäll fattat nytt mod med Löfvens offerkofta på sig och kommer att fortsätta att twittra som en omedveten tonåring med att ställa oss utslitna pensionärer i skamvrån för att kroppen börjar ge upp.

Kanske tänker hon att alla anhöriga till sina ljugande barn skall rädda vården?

Ylva Johansson har säkert nya namn på sina låtsastjänster. Att en stor del av migrantena från Afrika och Mena länderna mer har behov av särskola än grundskola är en insikt som aldrig kommer in i regeringskansliet. För där är det proppfyllt med mångkultur och det lika värdet och hatkampanjerna mot folk som protesterar bara ökar. Nu klassas vi alla som högerextrema populister och skall skrämmas till tystnad och helst jagas ut ur riket. Problemet som Löfven ännu inte har löst är hur driftiga skattebetalande landsmän skall ersättas, när allt fler inser ”Vad faen får jag för det?”
Men, när moder Svea drar sitt sista andetag och arvet skall delas, då kommer faen själv med Bilderbergarna som arvvingar, med en förtjust Annie Lööf efter som jurist.

I Rapport den 28/5 berättade en tandläkare hur inte bara hemlösa och fattigpensionärer, utan hårt arbetande svenskar inte längre har råd med tandläkarbesök, medan nysvenskar seglar förbi med en femtilapp i näven. För många år sedan berättade en uppgiven kurator i Skåne för mig hur guldplomber beviljades för migranter, eftersom det ingår i deras kultur…

Kan lösningen bli konkurrens med hej, hej muggen utanför ICA affären? Men då lovar jag att tiggeriförbud kommer som en blixt från en klar himmel av Löfven med sina Jökar. Då kan plötsligt fattigdom förbjudas.

Nu lämnar jag ordet till min bloggföljare och mejlvän:

”Lena från Örebro avstår tandvård – har inte råd

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/lena-fran-orebro-avstar-tandvard-har-inte-rad

Men ALLA migranter har vi tydligen råd med gratis tandvård, gratis läkarvård som mediciner, gratis glasögon, gratis hemvändarresor som är till (eller var) för att se om man kan flytta tillbaka, gratis fordon beroende på familjens ”storlek”, gratis cyklar till barnen ja säg något som inte är gratis för alla de som glatt visar sin uppskattning om att få komma hit. Runt 1,6 miljoner s.k. migranter kom till Sverige mellan 2000 – 2018, plus alla innan. När ska bägaren rinna över egentligen? Eller kan någon annan se en ”positiv” utväg från det elände som man håller på att skapa.
När man både läser och ser på stan alla dessa med klimatångest då undrar man hur ska detta sluta. Den svenska propagandaapparaten tycks fungera utan åtgärder, när den avsiktligt ger medborgarna felaktiga informationer som sedermera drunknar, när sanningarna kommer fram.

När ska vi få 50.000 MILJARDER kronor i bidrag av EU som grekerna fick? Är det inte dags nu, när allt fler samhällsområden krisar?
Det gick bra att ge grekerna detta GIGANTISKA bidrag, men NU behöver vi också pengar.
EU kan vi också få 50.000 MILJARDER kronor?
Då kanske vi kan lösa våra problem. Eller är vi inte lika mycket värda, som grekerna och alla de andra bidragstagande länderna?
Pengarna till Grekland ”pytsades ut” i ett antal omgångar men det märkliga var att det hela tiden var BRIST på kontanter i Grekland. Grekland hade Euron och resultatet hur man tidigare havererade Drachmeren, en lågklassad men fungerande valuta, för att sedan ”håva in” hårdvalutan, Euron. Man (BANKIRERNA m.m.) visste i förväg att valutaomställningen skulle medföra att drachmern kommer att bli en hårdvaluta, direkt efter det att man anslöt sig.
Enbart EU:s bidrag till Grekland på 5,130 miljarder euro är inte det ETT av tusentals skäl till att vi måste gå ur EU och stänga för migrationen?
När Emanuelle Macron leder federalistmaffian med förslag om att alla EU länder skall dela på skulderna, så förstår vi vad klockan är slagen.

 Sverige lever just i en enda stor ”Respirator”!

Snart blir vi väl alla hjärndöda med den ”styrda” politik som idag förs och om vi skulle tuppa av, så kan respirator saknas, när var femte sängplats nu fattas på våra sjukhus.

Undrar ”vilka det var” som ”växlade till sig Drachmer” INNAN det blev officiellt att Grekland skulle införa Euron? Det är de som är de RIKTIGA SAMHÄLLSPARASITERNA. Vilka var dom? I länken nedan finns uppgifter om enbart Greklands enorma ”bidrag”. 

https://europa.eu/european-union/about-eu/countries/member-countries/greece_sv

2 tankar kring ”Sverige andas genom en respirator

  1. ”Vad är EU för skapelse”? miljardförluster för ett krigsprojekt? (inte undra på att det kom efter valet) https://twitter.com/PaulDonnellySF/status/1134890339364409344
    Bortsett från det!
    Rötter? https://youtu.be/7Nf5KeC4dAs Källa http://freenations.net/
    Samt https://twitter.com/rostaratt/status/1129870978564153350
    Träda ur leder oundvikligt till enorma besparingar mer självbestämmande.
    )27 miljarder årligen)https://twitter.com/rostaratt/status/1128245674980597761
    Kort och gott än om tidigare https://youtu.be/MgAg5TDXjBc

Kommentarer är stängda.