Samband? Ja, mellan invandring och kommuner i kris!

Nu störtdyker allt fler kommuners ekonomi, när berikningen av invandringen uteblev och förvandlades till bedrövelse och kris. Men kommunerna lägger dimridåer över sina faktiska kostnader, skriver Katerina i sitt välkända Magasin. Länkarna nedan är främst till för tvivlare, men frågan är om de läser något som hamnat utanför åsiktskorridoren. Jag lovar att de absolut inte har läst om ”Kommuner som står på ruinens brant” i Nya tider v22/2019.

http://www.friatider.se/link-ping-varnar-f-r-ekonomiska-problem-kat-utanf-rskap-f-r-socialbidragen-att-skena

http://www.friatider.se/tog-emot-flest-flyktingar-nu-rasar-ekonomin-i-hedemora

https://annheberlein.com/2019/05/11/inte-bara-kronan-faller-svenska-kommuner-pa-fallrepet/

http://www.friatider.se/h-ssleholm-tvingas-chockh-ja-skatten-p-grund-av-arbetsl-sa-migranter

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/manga-kommuner-och-regioner-gar-back-skl-flaggar-for-hojd-skatt

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/har-ar-blekinges-kommuner-som-gar-back

Beslutat: lägenheterna i Anneberg bara till för nyanlända
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/beslutat-lagenheterna-i-anneberg-bara-till-for-nyanlanda osv, osv

Tänk så härligt att få komma till ett land, där allt är gratis, bara att flytta in i nya lägenheter och på kontot flödar bidragen in. Du får behålla din religion trots att den innehåller mycket som bryter mot landets lag, men alla avarter bortförklaras av makthavarna med rasistiska medborgare. De jagar landsmän som ser igenom förräderiet, jobbet kan ryka med fattigdom om hörnet. Mångkulturella locktoner passerar alla gränser och nu firar ensamkommandes alla klanvänner familjeåterföreningen. De packar nu väskan på väg till bidragsparadiset, allt medan krisen i kommunerna ökar. Annie Lööf talar om förbättrad integration med fler kvinnoförtryckande ”skäggiga skuggor,” moskér med böneutrop och nya imamer måste in, när ett par värstingar, som Abo Raad, satts i förvar hos Säpo pga av säkerhetsrisk. Varför inte bura in denna dam som styrs av världens rika män, men mot dårskapen slåss även Gudarna förgäves, när den lede tycks ha segrat på jorden.

Men allt fler ser elefanten i rummet, som inte får nämnas. Tur att Jökregeringen nu har klimatångesten att dupera folket med, när fler tycks ha vaknat. Steget Efter har tittat in hos SVT.

Glöm inte att läsa Ledarsidornas artikel om toleransen för de intoleranta!

Men det alla glömmer att påpeka är om vem som håller i ratten. Trots att det endast är att ”follow the money”!