SvD i 5 veckor för 50 riksdaler, bra för plånboken, men ökar hjärtslagen

Ibland tar jag en billighetsprenumeration på SvD, men 5 v räcker, för jag blir upprörd nästan varje dag.
I går morse blev jag illamående, när jag så bilden på en falskt leende Annika Strandhäll med statsministerns faderliga hand på hennes vänsta axel, när stor Jöken Annie Lööf hade räddat henne kvar.

Tyvärr fortsatte illamåendet och pulsen att öka, vid fortsatt läsning. ”Brå: Flyktingvåg förklarar inte sexbrott”
https://www.svd.se/bra-okning-av-sexbrott-gar-inte-att-koppla-till-flyktingar

Jag tror att uppdraget till BRÅ från Löfven med sina Jökar löd:
Utred ökningen av sexbrott och faen tar er om Ni inte kommer fram till ökad Anmälningsbenägenhet...

Men, när jag läste att Jerzy Sarnecki på Sthl:s universitet hade granskat och godkänt desinformationen så förstod jag att hot var helt onödigt.

https://samnytt.se/migrantkrisen-2015-inte-bakom-okningen-av-sexualbrott-enligt-bra-lika-sant-som-ni-sjalv-kan-gissa/

”Nationalekonomen Tino Sanandaji kommenterar på tisdagskvällen rapporten. ”Är det sant? Lika sant som ni själv kan gissa”, kommenterar Sanandaji som också konstaterar att man överhuvudtaget inte undersökt invandrares sexualbrott och istället använt en metod som närmast garanterar att man inte får några samband.

”Brå undersökter inte invandrare, de undersöker inte vem som begick brott och använder framförallt en oseriös metod (i vetenskapliga temer har deras metod extremt låg power men drar slutsatser från absence of evidence)”, skriver Sanandaji.”

Lögner, fake news, desinformation, allt utgår från Löfvens numera välkända trollfabrik, som tom borde imponera på Nordkoreas Kim Jong-un.
Rörelsen har för länge sedan glömt sin ideologi och bytt ut den mot friheterna från den globala finanseliten. Dessa mångkulturella globalistlakejers förtryckande egenskaper har fått fritt spelrum i sin arbetarförklädnad och påminner mig om nazismens förtryck av oliktänkande.

I går var det sterilisering av ”undermåliga individer” i dag är det förföljelse av insiktsfulla individer!

Våldet, skatten, prisökningarna, besparingarna och landets borttynande välfärd har visst ännu utrymme för ytterligare expansion, men bensinupprorets gula västar ger en strimma hopp, som alternativa informationskällor håller uppe.