Är AfS det gamla SD?

Från en vän kom dessa kloka rader, som behöver läsas inför EU valet. Frågan är om inte AFS blivit det gamla SD, vars anpassning till ”finrummet” oroar allt fler kärnväljare.
……………………………………………………………………………….  

Hej Harriet!
Jag hörde Peter Lundgren (SD) intervjuas av Monika Saarinen angående EU, där han är kandidat.
Bl.a. sa han att gruppen, som SD nu har gått över till, ”håller en linje mot Ryssland”. 

Det var vad jag behövde höra för att ännu mer rösta på AfS i detta val. SD är alltså med i hat-kören mot Ryssland. Och har någon hört SD kritisera värdlandsavtalet med Nato

Det blir bara för mycket. Å andra sidan är det ju bra att SD vill skydda oss mot utländska faror. Men kampanjen mot Ryssland hänger antagligen ihop med Västs agenda. Det blev allt mer tydligt, vartefter USA startade, eller blandade sig i, konflikter.   

Källor: Riksföreningen Nej till Nato, samt Boken NATO -ett monster på katastrofkurs av Hans Myrebro.

Vidare har EU, tillsammans med de britter som vill vara kvar i unionen, tydligen avsiktligt satt käppar i Brexit-hjulet, och verkligen lyckats skrämma resten av unionen mot att ta efter britterna. SD viker sig för detta.


SD gick över till ECR, som inte är emot mer migration till Europa. Le Pen, Salvini m.fl. bildar nu en ny grupp, men den är inte aktuell för SD. Här ett klipp ur veckotidningen NyaTider:

Den nya gruppen, Europeiska alliansen för folk och nationer, presenterades vid en presskonferens i  Milano måndagen den 8 april, där företrädare för danska Dansk Folkeparti, finska Sannfinnländarna,  Alternativ för Tyskland (AfD) och Matteo Salvini själv från italienska Lega deltog. Jörg Meuthen från AfD markerade för tysk media att detta bara var startskottet för den nya gruppen och att fler partier, vilka beskriver sig själva som konservativa, frihetliga eller patriotiska, från ett antal europeiska länder kommer ansluta sig.    


Om AfS kommer in i EU-parlamentet, så ämnar de ansluta sig till den nya gruppen.
Ifall de inte kommer in, eftersom de är portade från all annonsering och typ bussreklam, så flyttar de ändå fram sina schackpjäser, genom att bara omnämnas.

Fi lyckades komma in, vilket gav dem en plattform för att ständigt synas. Nu räknas ju hela Sverige som en enda valkrets. Så om AfS jobbar hårt på vissa orter kanske det sammanlagda antalet röster ändå räcker till ett mandat.  

……………………………………………………………………………………………..