Kostnaderna skenar i kommuner pga av den ”berikande” invandringen.

Någon förvånad? Ja, säkert 80 % av väljarna, som röstat på 7-klöverns partier.

”Om M-ledd kommun skyhöjer skatten pga invandringen är läget illa” skriver Caroline Dalman i Kristianstadbladet.

Ja, läget är mycket illa över hela landet, efter Löfvens bravad att vältra över kostnaderna på kommunerna och för att glädja sina globala vänner, så vräker han med sina Jökar på med öppen dörr för anhöriga till sina ankarbarn som ljugit sig in. SvD håller ännu på och snyftar om de minimala felen av åldersbedömningarna.
Löfvens troliga välkomsthälsning ” Jaså, Du har 3 fruar med 20 barn, välkomna in och ta för er av mitt smörgåsbord med allehanda bidrag!”

Att Skattehöjningar står som spön i backen, pensionerna dalar < 40 %, kronan är skräpvaluta ….men vad spelar det för roll, det viktigaste är att hans humana stormakt med hela världens socialbyrå får bestå, trots att ödestimman redan börjat slå. Nu krigar han mot alla som sätter nationen främst, de kallar han direkt för nazister och han hoppas att Juncker och Tusk hör hans höga stämma.

Citat: ”Några år efter den stora flyktingvågen ökar kommunernas kostnader för arbetslösa migranter. I Hässleholm blir svaret sannolikt skattehöjning.

Invandring är en lönsam affär för skattebetalare, slog OECD fast i sin migrationsrapport 2013. ”Migranter har en positiv och som värst en neutral påverkan på ekonomin”, sa generalsekreteraren Angel Gurría.

EU-kommissionären Cecilia Malmström (L) fyllde i: ”Vi behöver migranter” och hon pekade på EU:s åldrande och minskande befolkning samt kunskapsunderskottet.

Forskaren Jesper Strömbäck gav i samma tid ut boken ”Utan invandring stannar Sverige” i vilken han menade att flyktingar ledde till vinster. Boken hyllades av Annie Lööf som på Twitter kallade kritikerna för ”troll”.

Nu är vi i maj 2019 och konsekvenserna syns. Den så kallade ”Restalliansen” i Hässleholm – bestående av M, KD och L – aviserade på tisdagen en skattehöjning på en krona de kommande åren, så om förslaget läggs och går igenom i höst väntas en skattesats på 21,96 kronor. ”Utgifterna har länge ökat utom kontroll och kostnader till följd av migrationen ökar (7/5)…….”

Min slutsats: Med fortsatt invandring stannar Sverige!

Källor:
Om M-ledd kommun skyhöjer skatten pga invandringen är läget illa

https://www.fplus.se/kronan-fortsatter-att-falla-nar-finanskrisnivaer/a/LAWzdp

https://www.di.se/nyheter/hoppet-ute-for-kronans-revansch-manga-investerare-kanner-sig-branda/