”Sverige – kaoskultur och upplösning”

Min vän fd bloggerskan bevakar mycket av det som händer i vårt land, precis som min gamla väninna och det är jag mycket tacksam över. Tyvärr fortsätter spamattackerna mot denna blogg, så registrering krävs fortfarande för att kommentera. Trist merarbete för kommentarer är lika eller ofta mer intressanta än själva inlägget/artikeln. För de kommer från hjärtat och inte från makthavarnas konsulter.

Alla EU vänner har nu höjt rösten inför valet den 26 maj, som jag nyss fått röstkort till. Löfven är nog den som skriker högst av alla och hotar sina medborgare, som ser årets 1 maj paroll om ”trygghet, demokrati och sammanhållning” som ett hån.  Kanske var adressaten endast den politiska eliten och då stämmer det ju?

Otrygghet, demokratur mot diktatur och splittring för folket innebär Reinfeldt och Löfvens ”flyktingpolitik,” som enbart är medel för den egna internationella karriären.

Men förräderi mot folket är en del av planen mot federalism, överstatlighet och NWO. Allt paketerat av systemmedia i känslosamma, men faktalösa alster.

Hur kan någon människa med förståndet i behåll tro på dessa lögner, begriper jag inte. Slutsatsen måste vara kognitiv skada.

Jag kommer att proteströsta på AfS, det enda parti som vill att Sverige skall lämna EU.

Mejl från fd. bloggerskan:

”Upplands Väsby är en förort 20 km norr om Stockholm med 45 000 invånare. 

Om man orkar ta sig igenom dessa berättelser från invånarna inser man att invandring har förstört samhället bortom räddning.10 000 poliser kan göra denna förort beboelig igen. Det är ett område där ingen vågar sig ut efter mörkrets inbrott.

Det kommer inte dröja länge innan någon säger det öppet, det alla tänker och ser: ”Ni har förstört landet.” 

Därifrån till rättstvister mot de huvudsakliga gäldenärerna – t.ex. en Fredrik Reinfeldt – är inte så långt bort som tidigare. Det som hänt är högst allvarligt och det kommer att få konsekvenser för de skyldige förr eller senare. 

Tänkande människor – dvs. inte politiker – är nu verkligen oroliga: Reform av asylsystemet vår tids ödesfråga.

Sverige beviljar flest asylophold i EU (asylansökningar). Tolv gånger fler än Danmark (april 2019).

Malmö är en försmak av vad som väntar hela Sverige

Hur blev arbetarstaden Malmö Sveriges bidragsmekka?

Mycket av det som en stor del av landets befolkning upplever och häpnas över idag har vi som bor i Malmö erfarit under lång tid. Eskalerande grov kriminalitet, “offerkoftesyndromet”, våld, mångkultur, och så vidare.”

Läs hela artikeln http://snaphanen.dk/2019/05/02/sverige-kaoskultur-op-oploesning/