Några utmaningar, dvs. problem orsakade av den humanitära stormakten

-Hyresgästföreningens nya godhetsknarkare. 
”Om de nu är så bra integrerade så får de väl köpa en lägenhet som alla andra svenskar”, mejlar min gamla väninna. För nu snyftas det när migranter enligt lag skall flytta efter två år och under denna tid kämpa för bostad på samma villkor som alla andra. Det är integrering på riktigt, men inte för godhetsknarkarna. Undantag med förturer sker varje dag med allt högre fart.
https://www.hemhyra.se/nyheter/rana-och-familjen-far-bo-kvar-ett-ar-till/

-Ljusnarsberg och Filipstads kommuner kan tvinga riva bostäder om de inte får ersättning för skador som uppstått när Migrationsverket hyrt. Hem & Hyra närvarar vid en besiktning av 30 lägenheter i det lilla samhället Bångbro och ser fuktskador, mögel, hål i väggar, klotter, brännmärken, trasiga köksutrustning och trasiga rutor.

https://www.hemhyra.se/nyheter/uteblivna-pengar-fran-migrationsverket-kan-leda-till-rivningar/

”….Ljusnarsbergs kommun ställde upp med bostäder till Migrationsverket under flyktingkrisen 2015 fram till årsskiftet. Nu har lägenheterna lämnats tillbaka. Men i ett skick som gör dem omöjliga att hyra ut utan att först renoveras….”

-Migrationsverket krävs på 190 miljoner för ”onormalt slitage” Kanske normalt slitage inte ingår i integreringen? Under hembesök har jag träffat förtvivlade fastighetsskötare, som plockat sopor utanför köksfönstret, sanerat lägenheter, men ibland gett upp……Då ropar hyresgästerna om diskriminering och främlingsfientlighet, och ljuv musik uppstår i öronen på vänsterns aktivister.

Att råttorna tar över i Göteborg, men det beror på att vi reser allt mer……

https://www.expressen.se/gt/sopakaren-michaelas-larm-rattorna-tar-over/

-”Jag ha rätt till tolk, inte behöva SFI” vanlig replik från min yrkestid. Tolkkostnader fördubblade för region Uppsala – ökat med 23 miljoner

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/regionens-tolkkostnader-dubblerade-okat-med-23-miljoner

-Samhällets prioriteringar
”Vakna Svensson! Annars blir du dum på riktigt” säger Bertil Mahnkopf Polisinspektör.

Han beskriver sin vardag mellan övergivna gamla och bortklemade ”ensamkommande” med rädd personal. Lägenhetsundersökning var anropet till polisen.

”En äldre människa hade inte avhörts och det kunde befaras ett akut hjälpbehov eller rent av ett dödsfall. Vi tog oss in i lägenheten, fann den äldre liggandes på köksgolvet, okontaktbar. Askgrå hy och en till synes helt utmärglad, undernärd kropp. Utanför berättade en gråtande anhörig att familjen/anhöriga, under en längre tid, förgäves sökt plats på kommunalt hem/vårdinrättning, helt utan gehör….”  https://www.bohuslaningen.se/samhällets-prioriteringar-ur-en-polismans-ögon-1.778483?fbclid=IwAR2ltr-rvQ3xFEw1IEDz5dKo6fWCh4G_d7Z9OqAoob8I5BD2GXUEFyvF0y4

-Kamp mot illegala bosättningar och kommunen
Märk väl hur journalisten gärna vill vinkla Fredrik Grufman som ”The bad Guy” för hans kamp mot brottslighet, illegala bosättningar i Järfälla. https://mitti.se/nyheter/foljare-lagren-kommunen/?omrade=jarfall

Bidragsbrott.Tänk så härligt, att bo i Irak och fortsätta att hysta in 500.000 i bidrag. Är det någon som tror på återbetalning? http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/kristianstad-kvinna-fick-en-halv-miljon-i-bidrag-bodde-i-irak/

Löfvens ett tryggare Sverige är dagens skämt, för han och hans Jökar behöver aldrig se skadorna de orsakar Moder Svea. Alla deras ”rövslickare” filtrerar bort allt som kan störa den humana stormaktens Jökar. 

”Detta är smällar landet får ta för att vi skall må bra i EU och FN. En gamling mer eller mindre är inget att sörja över. Det viktigaste är att våra unga ensamkommande har det bra ……” misstänker jag är hela 7 klöverns utgångspunkt.