Ljug, våldta och Du får PUT, sköt dig, betala skatt och Du åker ut…

Får jag om och om igen upprepa.

Nu har HD bidragit till ett livsfarligt prejudikat, våldtäktsmän som rotat sig i bidragslandet måste få stanna. Men om Du arbetar, sköter dig och betalar skatt då åker du ut med huvudet före om något litet fel upptäcks.

Kan det vara en diskret order från Morgan Johansson, som sitter på dubbla stolar? Jökarna kanske vill slippa stoppade flygplan av vänsterns aktivister, nu när de skall drämma till med saftiga klimatskatter.

En normal funtad människa måste väl fundera varför grova brottslingar får stanna, men skickliga yrkesmän, som landet så väl behöver, kan åka ut för att ett kryss i en ruta hamnat fel.
Migrationsverket vill väl utåt visa hur laglydiga de är, för därinne råder hej svejs när känslor från landsmän flödar och pengar kan passera under bordet, så kommer en stämpel direkt ovanpå med PUT och ett bekymmerslöst bidragsliv blir belöningen.

Hanad Mohammed våldtog Michaela i Linköping – utvisas inte

https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/hd-stoppar-utvisningen-av-hennes-valdtaktsman/

När jag läst artikeln begriper jag inte hur hennes pojkvän kunde släppa in denna brunögda och potenta gosse i lägenheten.

Kanske flickans pojkvän var hjärnskadad av all värdegrundpåverkan från unga år?

 Detta ser jag som en stor fara, när dagispersonal påstår hur lika alla är och hur snälla vi skall vara mot alla som inte liknar dem själva till sina vidöppna små barn. Några år senare kan de komma gråtande hem utan jacka och mobil utan att fatta någonting.

Enligt polis så finns sällan hjälp att hämta hos dessa småligisters föräldrar, många tycker det är bra att de fixar mobil och kläder på egen hand (SVT/rapport 24/4).
Om någon skulle svikta i denna moral, så finns stöd att få i Koranen. Att Rapport nämnde om denna rånvåg, berodde nog på att radien har utvidgats till medelklassens områden, för då finns risk att mobilen ryker för deras egna ungar. Givetvis, så saknas upplysning om de unga rånarnas bakgrund. Om migrationen kommer på tal, så eldar Jonas Sjöstedt upp sig över socioekonomiska skillnader och kräver mera bidrag till sina väljare i utanförskap.

https://www.di.se/ledare/ranen-mot-ungdomar-ar-en-kris/?loggedin=true

Det är bara att instämma i vad politiker i Göteborg skriver om sina röda kollegor, som gett ut en handlingsplan mot hedersförtryck utan handling. https://www.gp.se/debatt/handlingsplan-mot-hedersf%C3%B6rtryck-helt-utan-handling-1.14708805

Vad säger ni om denna formulering, att planen … skall utgå från ett intersektionellt och normkritiskt perspektiv….” Man kan bli tokig för mindre.

”Intersektionalitet är ett analytiskt perspektiv som används för att beskriva hur olika strukturer/maktordningar och förtryck samverkar i ett samhälle.”

Det handlar enbart om att okunniga politiker tar till sig akademikervänsterns avskräde från den postmoderna sumpmarken.

Mitt råd till politiker är att vi har en grundlag med medborgerliga rättigheter, tillämpa den rakt av och skit i dessa uppblåsta sprätthökar till skatteförsörjda akademiker  som vill trycka ner oss med sina svulstiga haranger.

Jeander har god insikt om både Moder Sveas drömmar och hennes fosterlandsvänner. Men vad hjälper det, när mardrömmarna är desto fler.