Nysvenskar blir ”Svarte Petter” i kommuners budget

Ni minns väl kommunpolitikers eufori vid flyktingmottagandet för några år sedan. Flyktingar skulle sätta fart på utarmade samhällen, entreprenörskap skulle flöda. Flyktingarna som inte kunde ett ord svenska, en del analfabeter, många utan yrkesutbildning och endast ett par års skolgång med att rabbla ur Koranen, skulle minsann sätta fart på bygden och visa slöa svenskar hur en slipsten skulle dras.

Staten stod för försörjningen under hela två år, sedan skulle bygden blomstra, var visionen från omdömeslösa politiker.

Politikeryrket är för smarta och giriga karriärister som en sockerbit för flugor, som enbart vill ha näring och bara lämnar föroreningar efter sig.

Den globala omtanken kostar på och ingen kommunpolitiker vill stöta sig med de som finns högre upp och då finns ingen annan råd än att försämra kommunens offentliga uppdrag, där de gamla är den perfekta målgruppen.

Vi pensionärer är roten till allt ont, visserligen har vi bitit ihop, arbetat, sparat och betalt välfärden med råge. Vi förstår inte berikningen, vi har inte vett att dö i tid och trilskas för att vi inte vill jobba till 75, när kroppen för de i tunga arbeten, redan var slut vid 60 år.

Nu råder omvänt förhållande hos nyvakna kommunpolitiker, när inga förhoppningar stämde! Flera kommuner närmar sig konkurs och nu blir nysvenskar endast en  ”tärande” Svarte Petter i den kommunala budgeten. Där värdlandets befolkning nog får illustrera ”Den löjliga familjen” i kortleken..

Citat från Barometern: ”…..Enligt Hultsfreds kommun, som fick ta ett mycket stort ansvar under flyktingkrisen 2015, förekommer det att både boendekonsulter och socialtjänst i andra kommuner hjälper till att hitta lägenheter i kommuner som Hultsfred. Så löser värdkommunerna sitt problem – men på invandrarnas och andra kommuners bekostnad. Några resurser följer inte med de nyanlända till de kommuner där de hamnar….”

http://www.friatider.se/kris-ven-i-kalix-kommun-vi-f-r-v-nda-p-varenda-sten

Att det råder stor bostadbrist i många kommuner, avfärdar regeringen med att ”kommunerna inte tagit sitt ansvar” för bostadsbyggandet. Ansvar för att förstöra värdlandets samhällskontrakt och folkets trygghet har de själva tagit med råge.

Nu är ”Jökarnas” medmänsklighet utan hejd. IS terroristernas barn måste hem, för utrikesministern är så ledsen, nej inte över alla gamla, unga och barn, som bestialiskt mördats av denna människovidriga sekt, utan för att deras hjärntvättade och livsfarliga barn nu far illa.

http://www.friatider.se/fn-kr-ver-att-2500-barn-tas-om-hand-ska-behandlas-som-offer

Julia Caesar, journalisten som blev en klarsynt pionjär för fosterlandets bevarande, skrev om detta dilemma i Nya Tider v. 16/2019 ”Vad ska hända med IS-terroristernas barn?” Rekommenderar varmt hennes blogg https://juliacaesar.blog/ som MSM förfasar sig över.

Givetvis skall barnens föräldrar med hem, som inte kan ställas till svars för sitt mördande pga Morgan Johanssons finurliga senfärdighet redan under 2013.  Självklart befalld av den störste Jöken med Annie Lööf tätt bakom. Att reta upp förortens valboskap, kan stå den socialdemokratiska rörelsen dyrt är den enkla förklaringen. Kommunerna ligger redan i hårdträning för att öppna sina hjärtan för dessa monster. Deras socialförvaltningar, som har misslyckats totalt med att återföra kriminella unga på den rätta vägen, skall nu omvända dessa mördare med förståelse och godhet.
Passar som handen i handsken för medelålders kvinnor med passion för givmildhet från våra skattepengar och med ett rött, bultande hjärta. Tyvärr finns otaliga fall där de blivit lurade av förövare, som låtsas jamsa med, för att sedan hånskratta innan de hunnit ut genom dörren. Sedan går pennan lätt, när ansvariga skriver floskelfyllda framgångsrapporter, där känslor förvandlats till fakta, medan uppföljning som regel saknas.

Kanske blir det speciella ”Gate Communities” med all tänkbar service från morgon till kväll av våra framkantspolitiker? De har ju värmt upp med hijab reklam, burkinis, böneutrop och Ikea med bönerum i Linköping, så ISIS fundamentalister kan känna sig hemma, precis som i Baghuz, deras sista fäste i norra Syrien.

Mödarsektens favorit sura i Koranen är al-Burudj, den åttiofemte, där verserna berättar om hur kristna bränns levande, som dessa mördare har utfört med stor vilja, lust och precision. Vilket råder minnesförlust om i dag.

https://www.expressen.se/nyheter/videon-inifran-is-sista-faste-baghuz-i-syrien-erkanner-sig-besegrade/

Nya identiteter har Göteborgs stad redan erbjudit dessa uttröttade terrorister, samt med rejäla bidrag, så de kan rehabiliteras till nya räder mot oss som ser Koranens livsfarliga och människovidriga budskap.

 Regeringen funderar nu på hur en exitskatt ska kunna utformas, när alltför många ”närande” vill lämna Moder Svea och inte längre vill finansiera deras månkulturella hysteri.

Att kronan nu förvandlats till skräpvaluta är smällar de tar, för det innebär att medfört kapital blir mindre värt att leva på, om man lämnar den humanitära stormakten. Det viktigaste är att exportindustrin ännu går bra, för då kan finansministern ljuga en tid till.

Att idka räfst och rättarting mot bidragsfusket, dubbla identiteter och utvisa hela familjen med sin unga avkomma, som riskerar andras liv och lem, kommer inte på fråga. Ingen politiker vill bli utsatt, när Wolodarski/DN och Lindberg/Aftonbladet startar nästa rasistdrev.

Vi minns hur det gick med Reva projektet, när illegala/utvisade migranter skulle identifieras vid tunnelbanan av poliser. När AFA och gatans pöbelvänster demonstrerar, då vänder Löfven ryuggen till, men nu skall han jaga fosterlandets vänner, som han döpt om till nationalister, som han i sin okunskap jämför med nazister. Allt för att få nya applåder av Macron, Tusk och Junker i EU. För här hemma klappar bara fega, okunniga väljare och karriärrövslickarna i händerna, när landsfadern håller tal.