Siri Lanka; kristna = påskfirare och muslimska terrorister = en militant grupp…

Beskrivningarna av dåden i Siri Lanka följer vänsterns språkbruk, där omskrivningar och bortförklaringar löper amok, från Clinton till Löfven. Skillnaden är stor jämfört med fördömanden efter dådet i Nya Zeeland.
”Landsfadern nöjer sig med att twittra”, skriver min gamla, klarsynta väninna, ”I samband med terrordåden mot en moské i Nya Zeeland utlyste han presskonferens omedelbart. Det är skillnad på muslimer resp kristna som dör i terrordåd, det är uppenbart…”

Kristna förvandlas nu lite föraktfullt till ”påskdyrkare”, medan dubbla offerkoftor träddes på alla muslimer efter dådet i Nya Zeeland. Vreden och hatet ropades då ut av västs ledare mot alla höger krafter, som snabbt blev extrema och sedan slutade det med nazister och fascister. Allt för att öka skrämselfaktorn inför EU valet mot fosterlands vänliga partier.

 Nu råder mildare tongångar, om att hatet inte får segra, ingen blir terrorist av sig själv och annat dravel. Feministiskt initiativ leder dravel-ligan med hög förståelsefaktor för brunögda terrorister.

Det är islam med sina fundamentalister som hyllar Koranens våldbudskap, som är roten till terrorn, inget annat! Krigsindustrins ägare eldar på och ser till att klanstrider och etniska/sociala motsättningar aldrig tar paus.

Politikfakta ger en sammanfattning av förljugna budskap från SVT/SR.

Gruppen muslimer får ej svärtas ner, därför skall alla brott som begås av förövare uppfostrade i denna religion, inte nämnas. I landet absurdistan, med världsmästerskap i humanitet kallas alla för svenskar oavsett hemvist, annars är man rasist.

http://www.friatider.se/fi-ledaren-utm-lar-muslimska-terrorister-som-offer-ingen-f-ds-till-sj-lvmordsbombare

Det hjälper inte hur mycket forskning som redogör för ”att överallt där islam breder ut sig, följer krig och terror!” Se en tidigare sammanfattning av forskningsalster: https://word.harrietsblogg.se/2019/03/29/islamisering-spelar-en-central-roll-for-hyperkapitalisternas-europa/

Migranterna från Afrika och Mellanöstern är allt för viktig för globalistmaffian, som medel för att söndra och splittra fosterlandet. Att kristna förföljs, mördas, skall bara stärka överlevande och det motspänstiga folket i väst om nödvändigheten av en ny världsordning, där EU och FN inte sparar på det federala krutet.

Jag upprepar min sammanfattning av migrationen/folkutbytet, så länge som bloggen får bestå:

  • Vänster får nya röster, när värdfolket sett igenom flyktingfalsariet
  • Nyliberalismen, ger sänkta löner, när vänstern med facket förvandlats till nyttiga idioter
  • Kyrkan får nya själar, när de gamla som har tro lämnar den
  • Kärnfamiljen splittras, HBTQ aktivister skördar farmgångar med nya kön och byte av de gamla
  • MSM serverar känslor i stället för fakta…..

Därför råder stor skillnad med både ord och fördömanden, efter terrordåd beroende på offrens och terroristernas religion och etnicitet.

Glöm nu inte Gula Västarnas demonstration i Norrköping, nu på lördag, den 27 april. Samling sker utanför Resecentrums entré kl. 13.00!

Glöm inte heller att läsare som har min mejladress kan skicka ev. kommentarer direkt till den, så lägger jag ut dem. För spammaskinerna går för högtryck än.