Fiende eller vän i dreven, beror på färgen

Hatet i dreven beror på vilken färg som finns på avsändarnas pensel, brunt eller rött. Fiende eller vän. Ideologin bestämmer.

Alexandra Hedborg från sociala medier:

”Titta noggrant på dessa två kollage. Den ena bilden förestället Ebba Busch Thor och ett urval av alla rubriker där man försöker framställa Busch Thor som en hatisk, konservativ blåbrun populist.

De senaste årets rubriker kan jag inte beskriva som annat än ett drev från en del journalister som har en tydlig agenda. 
De känner sig hotade av Busch Thor och beskriver inte henne som en ”stark kvinna som utsätts för hat för att hon är kvinna”. Testa googla ”busch+hat”, du kommer inte att hitta någon artikel där det står att Ebba utsätts för ”hat och hot”.
På det andra kollaget ser du Annie Lööf, hon beskrivs som en stark kvinna som fallit offer för en arg höger som känner sig hotade av henne på grund av att hon är en stark kvinna.

Det här visar två saker, det är skillnad på partier och partier och kvinnor och kvinnor. Det är okej att utsätta vissa kvinnor för ett skoningslöst drev, men inte andra. 
Jag är trött på det här hyckleriet, tar media ansvar för sin medverkan i detta drev den dagen Busch Thor utsätts för hot? För det blir hon utsatt för dagligen, bara att gå in på Twitter snabbt så får ni se.”
………………………………………………………………………………..

En annan kvinna som dagligen utsätts för hot/hat på nätet, är den modiga journalisten Magda Gard, som lyfter fram hedersförtrycket i Mellanöstern, vilket stör våra radikala feminister vars hjärtan öppnar sig för brunögda gossar oavsett vad de gjort. Steget Efter är som vanligt lyhörd för vad som sker.

Vita, medelålders män är deras favoriter för skuldbeläggning. Uppmärksamheten för förortens utsatta kvinnor var helt frånvarande från MeToos kulturkvinnor. De fick hela MSM:s journalistkår att även rusa efter oskyldiga förövare. Där Aftonbladet var härföraren i drevet mot Stadsteaterns VD Benny Fredriksson att Aftonbladet sedan blev fälld av  pressens opinionsnämnd tog Lena Melin med en axelryckning och vände blad innan hon läst nämndens svar. Där nämnden klandrar Aftonbladet för att ha grovt brutit mot god publi­cistisk sed, vilket de har stor vana med.