Nya grannar?

Först angående kommentering.

Pga av ständiga spamattacker måste man vara inloggad och numera även
registrerad med lösenord för att kunna kommentera. Registrering är
en engångsföreteelse, därefter kan kommentering ske som tidigare, se
punkt 3 och 4.
1. Scrolla längst ner på inlägget, under ”Meta” där trycker Du på
registrera och fyller sedan i användarnamn/mejladress sedan skicka.
2. Sedan kommer ett meil och Du väljer ett lösenord.
3. Under inlägget trycker Du sedan på kommentera, då kommer ”lämna
ett svar” upp. Under står det ”du måste vara inloggad för att
kommentera”, tryck då på ordet ”inloggad” och därefter kommer rutan med din mejladress upp samt ditt lösenord.
4. Tryck då på rutan ”logga in”. Och inlägget kommer åter, men nu med den vanliga kommentar rutan.
Spam maskiner registrerar sig inte. Flera hundra spam/dygn, som
manuellt måste tryckas bort och däribland leta fram ett par riktiga
kommentarer är för tidsödande, trots att jag svartlistat mängder av ”sex, viagra…” ord.
Ett annat alternativ för gamla följare, som har min mejl adress är att
skicka kommentaren direkt till mig, så lägger jag in den och skriver ”Från signatur x kommer denna kommentar:…..”

Nu över till dagens inlägg.

Nu förbereder sig kommuner att ta hem IS-terroriter, trots Löfvens löften om att så inte skulle ske. Men vi vet ju vid det här laget att statsministerns ”inte OK” och ”inte acceptabelt”, först händer ingenting för att sedan övergå just i ett OK och acceptabelt.

För att vara riktigt säker på att de får ett välkomnande mottagande, så ordnas ”kunskapsdagar” för kommunerna. Margot har nu tänkt till och ömmar för dessa barn. Självklart måste deras föräldrar med till bidragsparadiset. Glömt är deras fruktansvärda handlingar och deras otaliga offer som fått avsluta sina liv i bestialiska och utdragna mördargärningar. Tack vare regeringens senfärdighet att skärpa lagen om terroristsamröre, så slipper förortens väljare att bli förnärmade. Där hemvändande IS-terrorister redan fått idolstatus.

Nu strålar godheten och förståelsen från Röda Korset och Rädda barnen, de har stor vana att vända blad, när företeelser kan punktera godhetseuforin. Mänskliga rättigheter har tydligen bara förövarna inte dess oskyldiga offer.

http://www.friatider.se/s-pos-lista-h-r-r-41-kommuner-som-kan-tvingas-ta-emot-terrorister

Varför nu lyda lagrådets föreningstrams beträffande deras tolkning av IS-sekten, när tidigare ”råd” nonchalerats med råge av Löfven och hans lakejer?

Enligt lagrådets tolkning, så råder föreningsfrihet enligt grundlagen. Hur de kan betrakta mödrasekten Islamiska staten som en förening, jämställd med en bygdeförening övergår mitt förstånd?

Så med Jökarnas hetsjakt på nationalister, (fosterlandskämpar) så kan Nordiska Motståndsrörelsen/NMR förbjudas medan massördare från världens grymmaste sekt glatt släpps in.

Så det lär väl nu utgå föreningsbidrag till dessa mördarmaskiner, medan nationalsocialister kan förbjudas att demonstrera. Att plädera för att raser skall hållas åtskilda är betydligt värre för vänstern än att skära halsen av otrogna och att tortera, korsfästa , dränka, våldta alla som inte omvänder sig till Allah.

Vårt absurdistan firar ständigt nya triumfer genom att peka ut dem som går emot staten som folkförrädare och gödsla bidrag och förtåelse hemvändande, bestialiska monster (Nya Tider v. 15/2019).

Mitt råd är att placera ut dessa terrorister i våra ”medmänskliga” politikers bostadsområden och låt IS- terroristernas hjärntvättade barn bli polare med dessa politikers barn eller barnbarn och lära dem leka med kniven.

Eftersom dessa trötta IS terrorister ”bara” har kört ambulans, kan de väl också få köra limousine med sina välgörare och de som bara varit kockar kan väl få extratjänster i riksdagens restaurang. Ett riktigt win win arrangemang!

Tänk så smart av Säpo med Jökarnas gillande att ordna en heltäckande terrororganistion över hela landet, detta måste dessa terrorister gilla, fixat och klart, utan minsta ansträngning!

Återger en kommentar till artikeln i Samhällsnytt ovan:

standigtundrande2 Ektraveno • för 12 timmar sedan
”.. han är och handlar nya möbler på IKEA till lägenheten han fick när han ”återvände”. Han passar också på att skicka ett par tusen till nån terrororganisation på nån illegal hawala”bank”…och allt är betalt av dig och mig. Sen blir det nog lite firande i helgen också…rökheroin brukar dom gilla, när dom köpslår om nån barnbrud från Afghanistan. Ja, när du läser det här så tror du väl inte att jag är klok/rena dåren, men det är så här Sverige fungerar år 2019.”

Hur många fler konkurshotade orter och städer behövs innan politikerna inser att något är fel, med deras låtsasförhoppningar om att analfabeter skall rädda våra pensioner och gamla terroristmördare som möter oss i uppfinningsrika låtsasjobb. Misstänksam som jag är, kan detta vara en del av den globala planen för total kontroll och övertagande. Ett skuldsatt land blir spakare liksom ett skuldsatt folk, medlöparna brukar alltid klara sig.

http://www.friatider.se/larmet-filipstad-p-v-g-att-krascha