Utbyggnad av 5G stoppas tillfälligt i Bryssel, varför inte i Umeå?

”Planerna på att bygga ut 5G-nätet i Bryssel har stoppats tillfälligt. Orsaken uppges vara svårigheter att kontrollera strålningen från 5G och hälsoriskerna förenade med det nya nätets starkare strålning, rapporterar föreningen Strålskyddsstiftelsen” enligt Samnytt.

Kanske är det EU:s elit som börjar dra öronen åt sig? Umeåborna är det inte så noga med.

Varför inget stopp i Umeå, där okunniga framkantspolitiker riskerar invånarnas liv och lem?

 Kanske de har tröttnat på att bygga idrottsarenor och förtäta staden? Nu måste nya grepp till, som ger internationell uppmärksamhet.

”– Jag kan inte välkomna en sådan teknik (5G) om våra gränsvärden, som är avsedda att skydda invånarna, inte respekteras, vare sig det gäller 5G eller annan teknik. Bryssels invånare är inte försöksdjur vars hälsa jag kan sälja ut med vinst”, sa miljöminister Céline Fremault till skillnad från 5G euforiska kommunpolitiker i norr.

Sverige ligger här också i framkant och tillåter 10 ggr högre strålningsnivå jfr med Belgien. Precis som med invandringen av välfärdsmigranter, där nya rekord slås varje år, medan Jökarna med deras megafoner ständigt upprepar åtstramning.

Att mickrovågsstrålningens biologiska påverkan ej är utredd på människor, djur och natur är våra globala springpojkspolitiker totalt likgiltigt.

Jag begriper inte nyttan för vanligt folk med en snabbare uppkoppling.

Att ladda ner en film några minuter snabbare på Netflix, när ungen har huvudvärk och i värsta fall en växande hjärntumör, efter digital underhållning under sina första levnadsår, borde mana till besinning. Men när skadorna synliggörs kommer väl det vanliga från politikers munnar ”Vi har varit naiva.”

Att den digitala teknikens alla möjligheter applåderas av globala kapitalister inom telekomindustrin förstår jag fullständigt.

Automatiseringen av industrin brukar kallas för ”den fjärde industriella revolutionen” och i dess kölvatten försvinner arbetstillfällen på löpande band. Då blir de arbetslösa spaka, tappar självkänsla, kan inte betala sina räkningar och många ser som enda utväg att själva avsluta sina liv. Fackens centrala påvar bara jamsar med om fördelar, samma floskler som samhällsnyttan av migrationen. Men vad bryr sig finanseliten om arbetarnas nyfattigdom, när vinsterna av knäckta människoliv överträffar alla tidigare rekord.

Jag tror jag får leta fram Marx och Engels kommunistiska manifest från vinden. Lenins samlade verk har försvinnit under livets bostadsbyten. Manifestet inleds med orden, ”Ett spöke går runt i Europa – kommunismens spöke.” Ett spöke som skulle skrämma dåtidens kapitalister.

I dag utgörs spöket av globaliseringen, som skrämmer arbetarna, medan politiker och de gynnade fjäskar på så mycket det går inför dessa nationsförstörare. Girigheten löper amok.

De högst upp med ännu oumbärliga yrken brukar dra fram protesterna mot järnvägen, textilindustrin och ångmaskinen.

De påstår glatt att nu blir det pengar över för samhället, men de berättar aldrig om fördelningen av vinsten från samhällets automatisering. Först när de själva drabbas kan polletten trilla ner, men så länge hög lön med förmåner så tycks den ständigt fastna på nervägen.

I dag skulle nationalstaterna ha modiga politiker, som satte ner foten mot hyperkapitalismens framfart, men i stället har vi en samling naiva, obildade rövslickare av värsta slag, som ständigt förråder sitt folk för egen vinning. Det är bara att hålla tummarna för att nationsvänliga partier skall fortsätta att växa. Därför är det bråttom att förbjuda de fria orden på nätet, som är dagens manifest för alla som vill ha kvar sitt land.

Källor

https://samnytt.se/5g-natet-stoppas-i-belgien-av-halsoskal-ar-inte-forsoksdjur/

https://www.filosofer.se/marx.html

Lars Bern är nog dagens nestor att upplysa om både faror som finns och inte finns. Det sistnämnda i den uppskruvade klimathysterin. Mycket finns att ta del av på hans blogg ”Anthropocene”. https://anthropocene.live/

En tanke kring ”Utbyggnad av 5G stoppas tillfälligt i Bryssel, varför inte i Umeå?

  1. Alla Riksdagsledamöter skall i DIREKTSÄNDNING INTYGA om 5 G får konsekvenser på den svenska befolkningens hälsa eller inte! Dessutom skall deras intygande inte OMGÄRDAS av den immunitet som man gett sig själva, utan den svenska befolkningens tillstånd. Inser NI inte politiker att det NI gör kan leda till att ni blir utraderade för gott, HELA BUNTEN. Nå, vem/vilka är det som GODKÄNT denna ”mördarmaskin”? Vi vill ha sanningen, utan er skitiga retorik annars har ni inget i Riksdagen att göra. All Makt Utgår från Folket (heter det) och NU vill det svenska folket ha svar och får vi inte det kräver vi att en eller flera OFFENTLIGA sanningskommissioner som skall ske i DIREKTSÄNDNING.
    Maken till korkade politiker får man väl leta efter. När man inte ens inser att FOLKET VET att ni avsiktligt avser att skada vår hälsa, då skall ni fängslas och åtalas för LANDSFÖRRÄDERI. Hur kan man som ”svensk” politiker med berått mod och i avsikt att skada sin egen befolkning?
    Medborgare:SKALL VI HA SÅDANA POLITIKER ELLER INTE?

Kommentarer är stängda.