Självgodhet är Stefan Löfvens medel för att lura medborgarna

Här redogör Olle Ljungbeck för landets urholkade demokrati. Lissabonfördraget banade väg för massinvandring och förvandlade nationalstaten till en lydstat under EU. Stefan Löfven innehar rekordet att genom lögner ha raserat välfärdslandet Sverige.……………………………………………………………………………

”Matteusevangeliet (Matt)

Varför ser du flisan i din broders öga när du inte märker bjälken i ditt eget? Och hur kan du säga till din broder: Låt mig ta bort flisan ur ditt öga – du som har en bjälke i ditt öga? Hycklare, ta först bort bjälken ur ditt öga, så kan du se klart och ta bort flisan ur din broders”.

Sverige oroar sig för vissa östländers demokrati och skänker därför årligen hundratals miljoner till stöd för en demokratisering av bl a Tjeckien.

Ovanstående liknelse stämmer väl på Stefan Löfven och hans regerings attityder mot oliktänkande såväl stater som individer. Inte minst vad avser demokrati.

I Sverige har flertalet medborgare gått på myten om att Sverige i dag skulle vara en utvecklad demokrati. Men så är det ju inte. Sveriges demokrati är formell men inte reell. Detta har inte minst Göran Persson givit uttryck för. När regering och riksdag körde över medborgarna genom att antaga Lissabonfördraget utan val eller folkomröstning undslapp det Persson följande.

”Inte visste jag att vi tagit ifrån svenska folket så mycket makt och inflytande. Det måste vi rätta till”. Men inte blev det så. I dag är mer än sjuttio procent av de svenska lagarna stiftade i EU-parlamentet! Det är detta som Löfven kallar demokrati!

I en demokrati skall de stora frågor som en kommande regering tänker fatta beslut i efter valet, redovisas före valet. Så skedde i stort fram till 1980. Numera är det regel att politikerna inte följer denna självklarhet som ju är grunden för vårt representativa system. Därmed bryter man också ständigt mot grundlagen. Sålunda har två av de absolut största frågorna efter demokratins genombrott för ca hundra år sedan aldrig prövats i val eller folkomröstning. Det gäller Sveriges godkännande av Lissabonfördraget och Massinvandringen.

Ord utan handling
Ingen tidigare statsminister har som Stefan Löfven använt lögnen så medvetet för att ge sken av att Sverige fortfarande är en demokrati. Det samma gäller alla de löften han ställer ut på att genomföra nödvändiga reformer. De löften han går utmed genomförs aldrig utan stannar vid ord.

En tredje fråga där han ständigt bryter mot vår lagstiftning är kvinnors och mäns jämlikhet. Kvinnornas situation har vad gäller trygghet numera förändrats mot en otrygghet som vi måste gå tillbaka till Fridslagarna från Birger Jarls och Magnus Ladulås tid för att få en jämförelse.

Han är självklart den Statsminister som mer än någon annan raserat välfärdslandet Sverige. 

Trots min ateism fann jag ingen lämpligare liknelse för denne mans skändning av Sverige, än bibelcitatet inledningsvist. De miljoner som han nu sänder till öst kan inte på något sätt dölja hans falskhet.”

https://www.expressen.se/nyheter/regeringen-satsar-250-miljoner-pa-demokrati-i-osteuropa/