Fler terrorister och blinda journalister ökar farten mot NWO

Lagrådet hyllar föreningsfriheten, som ingår i medborgarskapet, så nu är det fritt fram att åka ut och mörda otrogna och sedan Välkomnas tillbaka med bidrag och förstående samtal. Jeander har koll på föreningsbidrag som nu betalas ut för att skickligheten skall bibehållas till nya mördarturnéer.


Morgan Johansson vill tillsammans med övriga Jökar hitta en ny väg framåt. Risk finns att nationens vänner blir den enda målgruppen, som blir kvar för lagens genomförande, eftersom det snart är EU-val.
Att enbart låta lagen omfatta ISIS, kalifatets krigare kommer inte på fråga, man låter dessa monster får sällskap av både vänster- och sk. högerextremister, för att inte reta upp väljare i förorten. Robert Aschberg ser dock till att det mediala strålkastarljuset alltid missar hans polare.

Migrationsverket öppnar dörrarna till Sverige för IS-terrorister, skriver Ledarsidorna.se. Det handlar om de gamla, som nu är trötta och vill hem. Däribland finns de mest hårdföra från Rakka, kalifatets huvudstad, nämligen uigurer med hemvist Kina. Migrationsverket är kanske rädd för att inte alla skall få komma till bidragsparadiset, därför har man beslutat att alla uigurer, som riskerar förföljelse i hemlandet självklart skall få stanna. Att ha utfört människovidriga gärningar är inget som de skall belastas för. För bidrag och förstående samtal skall göra alla snälla och förvandla dem till samhällsnyttiga medborgare.

Journalistkåren jämrar sig över tiggeriförbud enligt miljö- och vänsterpartiets manual, denna omsorg skymmer massgravar och mord, skjutningar, våldtäkter, rån, bedrägerier på hemmaplan.

Uppsala universitet redovisade nyligen en undersökning att det var muslimer som var födda i väst, som var mest extrema, för säkerhets skull så angav forskarna att de var ”marginaliserade” för att inte riskera forskningsbidragen. Detta ger säkert Jökarna argument för att öka bidragsfloden till förorten. Visserligen är 30-50 % av invandrare redan mycket välbeställda med flera identiteter, som genererar mångdubbla bidrag enligt skatteverket och förhindrar utvisning, men inget är gott nog för förortens valboskap, som inte får retas upp med trista svar.
Nu upprepar involverade myndigheter att de skall samarbeta bättre, för vilken gång i ordningen har jag glömt, liksom målet för deras samverkan.

Källor

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lagradet-underkanner-forslag-om-ny-terrorlag

https://ledarsidorna.se/2019/03/migrationsverket-oppnar-dorrarna-till-sverige-for-is-terrorister/

https://www.vk.se/1985268/myndigheter-tar-latt-pa-falska-identiteter

https://www.epochtimes.se/Flera-identiteter-bland-asylsokande-ar-vanligt

http://uu.se/nyheter-press/nyheter/artikel/?id=12264&typ=artikel