Löfven och Macron tar till samma psykologiska projektioner för att hantera väljarna

Orginalet till detta inlägg har publicerats i Newsvoice 2019-03-10.

Likheten är slående mellan Frankrikes president Macron och Löfven. Båda tar till ett vanligt fenomen i historien, nämligen projektion, när folkets vrede blir för stor.
Wikipedia: ”Projektion, en term som används inom psykologin för att beskriva en försvarsmekanism som en person begagnar sig av då den inte vill eller kan kännas vid sina egna svagheter tillskriver andra personer eller sin omgivning dessa egenskaper för att försvara sin självbild.”

Båda dessa globala herrar stryker islams fundamentalister medhårs och beskyller Gula Västarna, nationalister och påhittade fascister för den ökade antisemitismen i Europa. Nu har Macron begivit sig ut på en folklig turné, gympasalar, fängelser, ingen plats är för liten för ett besök av presidenten. Ilskan är nu för stor främst hos landsbygdens folk, som måste dämpas av Rotschilds retoriska underbarn.

Löfven har inte samma finess i lögnens labyrint, men han domderar i sin klumpighet och  beskyller nationalister och populister för allt ont, en strategi som får hans handplockade generaldirektörer och överintendenter i statliga verk och myndigheter att låta som  upprepande papegojor. Senast var det överintendent Ingrid Lamfors från ”Forum för levande historia” som upprepade Löfvens haranger, efter att Novus hade presenterat sin undersökning om inställning till demokratin, där 3 av 5 ansåg att demokratin hade förtunnats och att endast 9 % ansåg sig delaktiga.
Överintendenten klämmer ur sig att det beror på individualisering, främlingsfientlighet och förintelseförnekare.
Bor vi på samma planet undrar jag?
Ingen skugga får falla över massmigrationen och islamiseringen i dess fotspår. Det är islams Koranläsande muslimer som står för majoriteten av judeförföljelsen i nutid, precis som i forntid, inte en handfull nazister, som allt elände nu projiceras på.
Samma insikt finns hos både Macron och Löfven, att muslimer är en alltför viktig väljargrupp, som inte får förtörnas, oavsett hur de tolkar Koranens budskap, säkrast är att stryka dem medhårs inför Europaparlamentsvalet i maj.

Tyvärr bojkottas forskare och författare som inte sjunger postmoderna lovsånger. ”Upplysningens anda hotas av relativism och postmodern kunskapssyn, är budskapet från Yaron Brook, israelisk/amerikansk författare.

”Migrationen är ett storskaligt experiment från främmande kultursfärer, som inte går att assimilera,”menar Douglas Murray i boken ”The Strange Death of Europé: Immigration, Identity, Isalm.”

Sociolog Oliver Galland i Frankrike hävdar att radikalisering av unga muslimer beror på islam och inte på socioekonomiska villkor, han drog dessa slutsatser efter en studie av 7000 gymnasieelever. Övertygelsen hos muslimska elever var att islam var den enda rätta religionen och deras höga tolerans för våld starkt bidrog till desintegration. 

Migrantforskaren, professor Ruud Koopman från Nederländerna har kommit till samma slutsats, som återfinns i tidningen Dokument, ”…Inget västerländsk samhälle har lyckas integrera muslimer, eftersom islam inte låter sig förenas med demokrati och västerländska samhällen..”

Inga avtryck gjordes av DN:s reportage serie ”Vem vinner på invandringen och vem förlorar”  under april 2016 hos Löfven och hans ministrar, där tre av världens främsta migrantforskare, som Georg Borjas, Jennifer Hunt och Timothy Hatton intervjuvades.

Statsvetaren, forskaren Samuel Huntingtons slutsatser i boken ”The Class of civilisation” kanske är svartlistad? Eftersom hans konklusion lyder, att överallt där islam delar gräns med annan civilisation uppstår kamp och kollision. De använder västvärlden som projektionsyta för sitt lands tillkortakommanden. De reaktionära ideologierna har fått ny geografi.

Troligen är det endast Mattias Gardell och Jerzy Sarnecki med alster från Mucf och Palmecentret som har statsministerns öra.

Tydligen har det gått både Löfven och överindentenden på ”Forum för levande historia” helt förbi att majoriteten av väljarna enligt flera undersökningar av Sifo, Demoskop och Som institutet önskar tiggeriförbud, förbud mot böneutrop och anser att invandringen är för stor, till vad landet klarar av. För att inte tala om 1,13 miljoner röster som Jökarna direkt slängde i papperskorgen under sitt kuttrasju.
Makthavarna gör tvärtom i sitt lyssnarskap, deras strävan att tillfredsställa minoriteter både i förorten och i riksdagen har högsta prioritet i deras politik, än vad majoriteten av värdlandets medborgare önskar. Jökarnas marineringen i identitetspolitik är mycket stark och kan utgöra en orsak, utöver Annie Lööfs medmänsklighet, som har kopplingar till Bilderberggruppens och Trilaterala kommissionens önskemål om upplösning av nationalstaten.
Jag tvingas tyvärr konstatera; grundlagens största skämt är att all offentlig makt utgår från folket…..

Harriet Larsson

Källor:

https://sv.gatestoneinstitute.org/13844/forandra-frankrike

https://www.levandehistoria.se/press/release/2019/satsning-att-starka-demokratin

https://www.svd.se/macron-obeveklig–och-nu-overtygar-han/i/senaste

https://www.svd.se/trevligt-nar-varlden-gar-under