En video till politikerna i Stockholms stad från ISIS

Ofta undrar jag hur dessa grönblå politiker som styr Stockholms stad är funtade. Läser de inga tidningar utöver DN, eller bojkottar de all fakta som inte kommer från Mattias Gardell och Jerzy Sarnecki?
Inbillar de sig att deras generösa bidrag, förturer och erbjudande om omskolningsprogram skall få IS terroristernas och deras avkommas hjärntvätt att försvinna?
Sitter de och hetsar varandra till nya godhetsrekord? Kan det vara samma masspsykos som äger rum i Kalifat kämparnas träningsläger?

Korrekthet i Stockholm och knivar och kalasjinikovs i Ragga…

Nu skall Stockholms stad ringa och skriva till sina kära IS terrorister och berätta att ett expertteam skall ta emot dem om och när de tar sig hem. Jeander har noterat hur Post Nord skärpt till sig. http://www.friatider.se/s-ska-stockholms-stad-hantera-terrorister-vi-kommer-ringa-och-skriva-brev-till-dem

Vill politikerna ha dessa unga mördarmaskiner bredvid sin Alice och William i klassen på Lidingö eller Danderyd? Eller varför inte ge Maja och Lucas i femårsgruppen sällskap av en ”Jihadi Junior” i samma ålder på deras dagis på söder?

”ISIS video visar hur brittiska pojkar avrättar fångar i Syrien.”

Citat:” I januari i år presenterade Isa Dare en femårig brittisk pojke som heter ”Jihadi Junior” i en video om ISIS. Hans mor, Grace Dare, från Lewisham, South East London, antas ha tagit honom att gå med i ISIS……..

…….En ny video från ISIS visar en brittisk pojke och fyra andra barn som avrättar fångar med kallt blod i Syrien. Den groteska nio minuters videon antas ha spelats nyligen i ISIS-huvudstaden i Raqqa, i Syrien, och visar att organisationen blir ännu mer brutal när den återvänder till sitt hjärta.
Videon visar fem pojkar – de torde vara från Storbritannien, Egypten, Turkiet, Tunisien och Uzbekistan, med handvapen och de bär ökenkamouflage…..”

KALKEN AV KALIPATEN
ISIS använder nu ett oöverträffat antal barn – kallad ”Cubs of the Caliphate” – för att starta förödande självmordsattacker i hela regionen och därefter. Inom några månader efter kalifatet som grundades hade mer än tusen barn under 16 år rekryterats. 
När de rekryteras av IS, lämnar barnens isolering dem helt under militära tränare, som skolar dem i grunden för den mest fascistiska tolkningen av sharialagen.
Även små barn indoktrineras – från det ögonblick de kan recitera Koranen – till att tro att den mest hedervärda handling som de kan utföra är att dö i den självförklarade ISIS-ledarens namn, Kalif Abu Bakr al-Baghdadi.
I träningslägren får dessa barn en djupgående diet av DVD-skivor av jihadioperationer mot ”otrogna” som odlar ett mordfullt hat av alla utom extremistiska sunnimuslimer. De är förbjudna att ha tillgång till internet och satellit-tv till omvärlden…”

Källa: https://www.dailymail.co.uk/news/article-3760598/Terrifying-new-ISIS-video-shows-British-boy-executing-prisoners-Syria.html

Här kommer en text av Jan-Ove Malmgren från sociala medier om detta hemska ämne, som jag inte kan släppa. Därför att medskyldigheten hos våra korrekta politiker är stor till Mellanösterns folkmord.

” Återvändande ISIS-slaktare och deras fruar kan få upp till sex års fängelse.
Efter fyra år är de fria att återgå till det dom tidigare så hängivet arbetat för under många år i Syrien. Kvinnorna med att föda blivande jihadister så att slaktandet kan fortsätta genom nästa generation, och samtidigt stå för markservicen så att deras män kan fortsätta med det urskiljningslösa slaktandet av de som de efter eget gottfinnande finner inte uppfyller den store profetens lagar. 
Lika vidrigt är det förstås att de som verkställt avrättningarna, männen, naturligtvis också är välkomna hem till till Sverige.

Det här så vidrigt att man knappt kan sätta ord på det!

Detta hopkok av människor med så lågt humankapital att det knappt är mätbart tänker alltså förutom att man tidigare låtit Sverige agera plantskola för blivande mördare, återkalla dem efter väl utfört arbete.

Jag pratar nu alltså om Sveriges regering, charlatanerna och medlöparna som medvetet möjliggjort att Sveriges bidrag till slaktandet av kristna oförminskat har kunnat pågå i snart fem år. 

Medlöparna är förstås politikernas solkiga hantlangare på dagstidningar, radio, TV, poddar, EXPO osv. Medlöpare är också de människor som befinner sig i den ända av det politiska spektrum där hat och våld äts till frukost, lunch och middag och där allt som är gott och värt att värna är ett hot mot deras blotta existens. 

Slaktandet av kristna kommer inte att upphöra. Att Syrien i stort sett är befriat från ISIS innebär inte att drömmen om det stora kalifatet är över. Det här är bara en tillfällig svacka. Det kommer att fortsätta slaktas människor och det kommer även framgent att finnas en marktjänst av svenska ISIS-kvinnor på varje plats där det finns nya slaktoffer.

En garanti för att ISIS inte kommer att utrotas till sista man är att USA drar hem trupper från Syrien och lämnar dörren öppen för nya grupperingar av ISIS-krigare. Men det är en annan historia.”

”Alla dessa hjärntvättade svenskar. Jag blir matt” skriver min gamla väninna och bifogar denna kärlekstörstande länkhttps://www.svt.se/opinion/lat-is-resenarerna-komma-hem

Cyril Hellman Journalist, författare, filmare ”Under våren och sommaren 2015 försökte IS döda mig flera gånger under eldstrider och granatattacker. Jag var i Syrien illegalt för att filma kurder och västerlänningar som stred mot IS. Jag fick trauman, men inte från striderna utan för vad jag hört från kurdiska och yazidiska kvinnor som hållits som sexslavar och gruppvåldtagits offentligt, och från män som fått sina döttrar och fruar bortrövade. Jag pratade med dem som sett människor dränkas levande eller brännas upp, som sett spädbarn få sina huvuden avhuggna……” https://www.svt.se/opinion/sverige-har-haft-en-valdigt-naiv-sy n-pa-is

Jag utelämnar bildcollage som visar ISIS avrättningsmetoder.

För i Frankrike riskerar Marine Le Pen hamna i fängelse under tre år för att ha delat dessa bilder på ISIS terror. https://samnytt.se/le-pen-atalas-for-is-bilder-pa-twitter/

Detta är det största sveket från den globala eliten, att gömma bildbevis för att vi skall glömma offren, som deras politik i Mellanöstern har skapat, där Sverige med sina biståndsmiljoner bär stort ansvar och med sin enögda hets mot Assad har hejat på terroristfraktioner.
Förbud mot spridning av våldsbilder från IS dödspatruller påminner mig om nazisternas och fascisternas ansträngningar med att sudda ut sina gärningar under slutet av 2:a världskriget.

”Att vända den andra kinden till” är ett kärt argument som i denna artikel förklaras, det handlar främst om att inte trappa upp en konflikt. IS terroristerna vädjar nu om förlåtelse, men för detta krävs uppriktig ånger, som saknas i många fall. http://signum.se/kan-alla-chaufforer-och-kokerskor-i-is-folkmord-forlatas/

Lästips från fd bloggerskan. Hämtat från nyhetsbrevet ”Bakom kulisserna – med ocensurerade nyheter” https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/

Yrsa Häggström författare:
”Jag har ofta stött på människor som är helt ovetande om att vi dagligen styrs av en frimurarorganisation (EU) samt att även våra ledare, presidenter och kungligheter tillhör de högsta graderna av frimurare. Även vår media är kontrollerad av dem. Med den här boken har jag försökt avhjälpa denna okunskap. De flesta artiklar har tidigare varit publicerade på hemsidan, men här finns också helt nyskrivna. Nytt i den här upplagan är Sveriges historia, förr och nu, ur ett annat perspektiv.”

Beställ här